sekssiz aşk

papatyam90

öyle bir geç zaman...
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
371
1
46
İzmir
kızlar sizce sekssiz aşk mümkün mü bu devirde?
erkekler böyle bir ilişki ister mi? yada uzun sürer mi böyle bir ilişki?
sizin bu konuda düşünceleriniz neler?

bence mümkün.. erkek gerçekten seviyorsa bekler zaten.. zamanı gelince yaparlar.. tabiki hepsi için demiyorum bazıları sırf bu yüzden arkadaşlık kuruyor

kesinlikle mümkün ciddiyetiyle senin düşüncelerini önemsemesiyle alakalı.

bazılarının fikri sadece kullnmak kızları.

ama bazıları gerçektn karakterli yasasada seni bekliyor yaşamasada sana saygı duyduğu için bekliyor.

zamanla alakalı değil insanla alakalı.

seks olmadan aşkta sadece duygular, romantizm, hasret olduğu için çok daha güzel.. hem çok değerli oluyorsun erkekelerin gözünde pır pır dönüyorlar etrafında evlenmek istiyorlar.. seks olursa değersiz olabilirsin bırakır seni kendini sadece kullanışlmış hissedersin..seks olmayınca senin için de çok rahat oluyor tertemiz olduğun için seni sadece sen olarak sevdiği için ve kendine ve ailene karşı yüzün ak olduğu için ...evlendikten sonra ise yıllarca seni beklemiş olan eşinle yapılan seks ise çook değerli zevkli, ulaşılması zor olan şeye sahip olmanın mutluluğu ile oluyor...her şey zamanında güzel canım. tecrübeyle sabittir

aynen
neden herkez eveldik değişti artık eskisi gibi değil diye yakınıyor.evlendi herşeyi yasadı gördü istediği an hersey elinde
ama önce fır dönüyürdu nerelerinde :) e bi sihri vardı keşfetmemişti çünkü
evlenmeden bunları yasamak kötü be tabiki evlendikten sonrada kötü

erkekler böle bi ilişki ister mi diye sormak yerine önce sen nasıl bi ilişki istiosn önemli olan o bence..erkekler herseyi ister sen verdikten sora önemli olan senin isteklerine saygı gösterip uyum saglayabilio mu

bende oyle okudum ya

seksiz ask olurmu olabilir kisiye gore degişir boyle seyler bence kimisine gore olmaz kimisine gore olur onemli olan karsılıklı saygı zorlamadan karsıdakinin istegine bırakmak

yahuu anlamıyorumm...seks , iki kişi arasındadır...dört duvar bilir...ama o kadar çok zikreder olmuşuz kii..

seksin aşka gerek yok ama aşkın içinde seks olabilir..şart değildir,çiftlerin kararlarıdır..biri ister biri istemez bu
kimsenin birbirini sevmediği anlamına da gelmez ...sadece yapacaklarının sonucuna herkes katlanacak kadar olaya
vakıf olmalı...

Mümkün elbet ama yarım... Kalan yarıyı tamamlamak için zamanlama tercih meselesi. Kimi toplumsal, dini, kişisel nedenlerle evlilik akdini bekler, kimi buna gerke duymaz. Tercih meselesidir.
Ama kesinlikle yarım. Öyle olmasaydı, seks olmadan aşk bütün benliği ile var olabilseydi evlilik öncesi sekse karşı olanlar evlenmezdi.

aşk dediğin şey seks yapana kadar zaten
evlilik aşkı neden öldürüyor sanıyorsun elde ettım nasılsa benım artık hesaaabı....

aşk dediğin şey seks yapana kadar zaten
evlilik aşkı neden öldürüyor sanıyorsun elde ettım nasılsa benım artık hesaaabı....

bence bu herkes için geçerli değil ama kesinlikle katılıyorum dediğin gibi oluyor.
ama bu eşimle benım için geçerli bir durum olmadı 2 taraf içinde hala ask var...

bence bu herkes için geçerli değil ama kesinlikle katılıyorum dediğin gibi oluyor.
ama bu eşimle benım için geçerli bir durum olmadı 2 taraf içinde hala ask var...
tabii ki istisnalar vardır...fakat genel olarak böyle söylerler ve doğruluguna da katılıyorum ben de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…