- Konu Sahibi papatyam90
-
Konuyu görünce şaşırdım, şaşırmak ne kelime Şok oldum!
enteresan yani...
seks olmadan aşkta sadece duygular, romantizm, hasret olduğu için çok daha güzel.. hem çok değerli oluyorsun erkekelerin gözünde pır pır dönüyorlar etrafında evlenmek istiyorlar.. seks olursa değersiz olabilirsin bırakır seni kendini sadece kullanışlmış hissedersin..seks olmayınca senin için de çok rahat oluyor tertemiz olduğun için seni sadece sen olarak sevdiği için ve kendine ve ailene karşı yüzün ak olduğu için ...evlendikten sonra ise yıllarca seni beklemiş olan eşinle yapılan seks ise çook değerli zevkli, ulaşılması zor olan şeye sahip olmanın mutluluğu ile oluyor...her şey zamanında güzel canım. tecrübeyle sabittir
ben de sessiz aşk anladım.
yadece yapacaklarının sonucuna herkes katlanacak kadar olaya
vakıf olmalı...
bende oyle okudum ya
seksiz ask olurmu olabilir kisiye gore degişir boyle seyler bence kimisine gore olmaz kimisine gore olur onemli olan karsılıklı saygı zorlamadan karsıdakinin istegine bırakmak
aşk dediğin şey seks yapana kadar zaten
evlilik aşkı neden öldürüyor sanıyorsun elde ettım nasılsa benım artık hesaaabı....
tabii ki istisnalar vardır...fakat genel olarak böyle söylerler ve doğruluguna da katılıyorum ben de...bence bu herkes için geçerli değil ama kesinlikle katılıyorum dediğin gibi oluyor.
ama bu eşimle benım için geçerli bir durum olmadı 2 taraf içinde hala ask var...
ben de sessiz aşk anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?