• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam arkadaşlar güzel anneler nolur bana yardımcı olun ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Asyadefnesu1

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mart 2022
6
-4
1
Arkadaşlar belki dalga geçebilirsiniz ama çok üzüldüğüm bir durum var insta hesabım var sadece kızımın resmini paylaştım ama akrabalarım hiçbiri beğeni yapmadı tabiki kimse beğenmek zorunda değil ama çok zoruma gitti benim bitane kızım var çünkü başka çocuğum yok sizden ricam instada tkplesip kızımın resmini begenirmisiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayyyy Allah'tan korkarım ne fenomeni allah rızası için iftira atmayın şu mübarek günlerde sizi Allah'a havale EDİYORUM
Sizin tek çocuğunuz olduğu için çok kıymetli demek. Bende iki tane olunca kim sevmiş kim beğenmiş çok takmıyorum :KK59:
Herkesin evladı kendisine çok kıymetli tabi ama o sevimli şeylerden neredeyse her evde var. Belki de insanlara o yüzden çok özel gelmemiştir.

Sosyal medyada el kadar bebenizin fotolarını paylaşma kardeşim. Uzmanlar bas bas bağırıyor Tanımadıgın etmediğin insanlar neden senin bebeğini görecekler beğenecekler?
Evet ya anlamiyrum sosyal medya anneleri cogaldi. cocugun sırtından geçinenleri .
Bu cocugunun mahremiyetine aykiri herkesin gormesi .
dijital baba cok yorum yapti hatta bazi ülkelerde cocuk kacirma isine kadar gidiyormus cocuklari sosysl medyadan takip ediyorlarmis alıcılara ulaştırıp hangisini kaçıralim diye soruyorlarmis adam basbas bagiriyor cocugunuzu herkese acik paylasmayin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X