• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam arkadaşlar güzel anneler nolur bana yardımcı olun ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Asyadefnesu1

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mart 2022
6
-4
1
Arkadaşlar belki dalga geçebilirsiniz ama çok üzüldüğüm bir durum var insta hesabım var sadece kızımın resmini paylaştım ama akrabalarım hiçbiri beğeni yapmadı tabiki kimse beğenmek zorunda değil ama çok zoruma gitti benim bitane kızım var çünkü başka çocuğum yok sizden ricam instada tkplesip kızımın resmini begenirmisiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar belki dalga geçebilirsiniz ama çok üzüldüğüm bir durum var insta hesabım var sadece kızımın resmini paylaştım ama akrabalarım hiçbiri beğeni yapmadı tabiki kimse beğenmek zorunda değil ama çok zoruma gitti benim bitane kızım var çünkü başka çocuğum yok sizden ricam instada tkplesip kızımın resmini begenirmisiniz 😔 kullanıcı adım burdakiyle aynı ?
Hemen gidip beğeneyim ehehhe
87 takipçi ile ne bekliyorsunuz. Reklam yapıp takipçi mi kasacaksınız ?
Fenomen olmak için çocuğunuzu kullanmanız çok yanlış.

Hemen gidip beğeneyim ehehhe
87 takipçi ile ne bekliyorsunuz. Reklam yapıp takipçi mi kasacaksınız ?
Fenomen olmak için çocuğunuzu kullanmanız çok yanlış.
Ayyyy Allah'tan korkarım ne fenomeni allah rızası için iftira atmayın şu mübarek günlerde sizi Allah'a havale EDİYORUM

Ayyyy Allah'tan korkarım ne fenomeni allah rızası için iftira atmayın şu mübarek günlerde sizi Allah'a havale EDİYORUM
Peki hiç tanımadığınız kişilerin kızınızın fotoğrafını beğenmesini isteyecek kadar şuurunuzu mu kaybettiniz siz . Annesiniz siz evladınızı korumanız lazımken yaptığınıza bakın. Allah korkunuz varmış belli

Etraf birsuru sapik kayniyorken tanimadiginiz insanlardan cocugunuzun fotografini begenmesini istemeniz cok yanlis
Niye o zaman fenomenler de paylasmasin biz garibanlar paylaşınca mi suç oluyor o zaman tiktokta da insanlar çocuklarını paylasmasin sonuçta keşfete düşuyor ve herkes goruyor

Şaka gibi konu.
Kendinizi neden bu kadar degersizlestiriyorsunuz?
Gerçekten başkasının düşüncesi bu kadar önemli mi?
Lütfen kendinize gelin ve çocuğunuzu birilerinin beğenisine sunmayın .
Hadi sürdünüz diyelim beğensinler beklentisine girmeyin.
Kompleksiniz için bir uzmana başvurun gerçekten sağlıklı değil düşünceleriniz.

Niye o zaman fenomenler de paylasmasin biz garibanlar paylaşınca mi suç oluyor o zaman tiktokta da insanlar çocuklarını paylasmasin sonuçta keşfete düşuyor ve herkes goruyor
Ve niyetini açıkça paylaşır konu sahibi:tokat:

Birşey rica ettim ağzımdan burnumdan getirdiniz gerçekten kadın kadının düşmanıymis bunu birkez daha anladım
Ayrica ortalıkta bu kadar sapık kayniyorken el kadar bebeginizin fotoğrafını herkese açık şekilde paylaşıp bide buraya gelmiş tanımadığınız insanlardan beğeni dileniyorsunuz. Ne malum bizlerin niyetleri ?
Bide kadin kadının düşmanı diyor inanilmas ya

Onlarinda yapmamasi gerekiyor. Fenomenler boyle bir platformda bana sorsa onlarada paylasmayin derim. Ayrica zenginin cocuguna zarar gelmez. Genelde garibanın basina is gelir. Aci ama gercek maalesef

Siz herkes misiniz ? Cocugunuz özel kalsin ne olacak. Onlar yapıyor diye doğru olduğunu kim söylüyor. Biraz sağduyulu, kendini geliştiren çocuğuma nasil daha faydalı olurum diye düşünen bir anne olmanızı tavsiye ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X