- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.213
- 698
- Konu Sahibi mercandedee
Çalışan kadınlar sizi kıskanıyorlarTatlıııımmm zorlamaaa zorda değilim işte neden zorunuza gidiyo anlamıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çalışan kadınlar sizi kıskanıyorlarTatlıııımmm zorlamaaa zorda değilim işte neden zorunuza gidiyo anlamıyorum![]()
Kimsenin zoruna gittiği yok millet cehaletinize gülüyor diyor ki nasıl çünkü olmayacağını herkes biliyor ömrünüzde para idare etmediğiniz için bilmiyorsunuz kendinizi rezil ediyorsunuz işte bakın soruyoruz kalem kalem çıkaramıyorsunuz çünkü olmayan bir şey varmış gibi kendi kendinize girmişsiniz bir kafaya yaşıyorsunuz gerçekten yazık kafanızaTatlıııımmm zorlamaaa zorda değilim işte neden zorunuza gidiyo anlamıyorum![]()
evet ama burda üye bunu bu şekilde belirtmiyor ki, neredeyse çatlayın patlayın paramız var ohhh diyor, yani keşke herkesin çocuğu en güzel şartlarda olsa ben cocuklar icin üzülüyorum, doğarken anne babalarını seçemiyor kimse. Yoklukta büyüsem aileme kızardım neden 4 çocuk yaptınız bu yokluğa diye mesela.Ya kimseyi küçümsemek falan değil niyetim. Lütfen öyle algılanmasın.
Yaşamak tabi ki sosyal şartlara bağlı değil. Bütçen ne kadarına yetiyorsa hangi şartlarda mutluysan onu yaparsın ailece.
Mesela bir tatilde aile yanına gitmek var, geceliği 100 tl den pansiyonda kalmak var, 5 yıldızlı herşey dahil otelde kişi başı 300-500 ödemek var.
Haftada yarım kilo kıyma alıp yemeklere bölüştürmek var, kişi başı 200 gr bifteği tek öğünde yemek var.
8-10 TL den günlü süt tüketmek var, 2-3 TL ye pastörize market sütü tüketmek var.
Kilosu 50 tl den peynir alan var, 20 tl lik peyniri tüketen var.
Çocuğuna harley davidson çizme almak var, pazar tezgahından alıp giydirmek var.
Dışarıda 4 kişilik aile 300-400 tl ye akşam yemeğine çıkmak var, döner ekmekle 50 tl ye geçirmek var.
1/2 milyonluk havuzlu sitede oturanda ev sahibi olabilir, 200-300 bin TL lik evde oturanda.
500.000 lik arabaya binen de var, 50.000 binlik arabaya da.
Harley çizme giydirende, pazardan çizme alıp giydirende, lüks yada orta halli arabaya binende eksiğimiz yok çok şükür der. Haftada yarım kilo kıyma yiyende, bir öğünde 1 kg biftek yiyende et yiyoruz çok şükür der.
Beni bu tür kıyaslar rahatsız ediyor. Benim aylık kredi kartım 5.000 dir ama o 5.000 ile bir aile bir ayı geçirebilir. Niye geçiniyorsun demek doğru mu sizce
Hâlâ geç kalmış değilsiniz , çok sevdiğim bir abla imkânsızlıklardan okulu bırakmıştı, ünide tanıştık kadın 40 küsür yaşında atanıp öğretmen oldu , bence hemen harekete geçin ve çabalayınBen 27 yasinda evlendm. Aslinda istedim cocuklarm olsun vs vs. Yasimin gittgni dusundum. Su an 33 oldum ve cocuklarim oldu . Ama bazi arkadaslarim hala bekar ve tabi insan dunki aklini begenmiyor. Keske diyorum bu yaslarda evlenseymisim. Kariyer yapip daha cok gwzseydim
Cocuk daha gec yapsaydim diye düşünüyorum. Hatta annelik garip geliyor bazen . Degisik dusunceler geliyor ve cok mutsuz oluyorum. Uzun suredir evdym cocuklardan dolayi ama ins seneye calisacagim. Gec kaldigimi düşünüyorum is icin arkadazlarim yillardir sigortali calisti bense sadece 2 yil. Yillarimib bosa gectigini düşünüyorum ve bu dusunceler cok uyuyor beni. Sizlerden tavsiye istiyorum rahatlamak icin , 27 de evlendim diyorum . 33 te de evlenseydm bu yillar gececekti nazil olsa diyorum rahatlamakiicin. Ev hanimligi basit geliyor ve ise yaramaz hissediyorum(( zira üniversite okudum ogretmenim. Yurtdisindym. Keske diyorum turkiyede kalip memur olsaydim
yillarim bosa gecmis gibi. 27 yas okadar erken geliyoki simdi dusununce evlilik icin. Cocukmusum daha
Başarı asla tesadüf değildir diye bir söz var. Hepimizin kulak dolgunluğu var ama aslında derinliğini düşünmüyor çoğu.Bu konuda size katılıyorum kimseyi geliriyle yargılama küçük görme durumu yok kadın zaten kendi kendini rezil ediyor yarım sayfa bir şey yazdım evet yapabiliyorum diyor insanın gülesi geliyor örnek vereyim bir dans kursu için aylık 240 şan için 150 gitar kursu aynı kurstan aldığımız için 100 daha gidiş geliş yol masrafı giyim kuş arkadaşlarıyla oturdu kalktı , eğitimi dershanesini katmadan zaten tek kişi için toplamda aylık 480 tl çıkıyor hadi ben diyeyim ki bunlar lüx her çocuk yapmıyor ama sosyal aktivitelerinden geri kalmıyor diyor ve ben maddiyat girmeyen bir aktivite saymadım msjımda ayrıca ev +araba aldıklarını iddia ediyor hepsi 4000 tl ile ve çalışan kadınlar çocuk yetiştiremez görüyoruz falan diyor tepki buna yalanlarına resmen yalan yani ev araba dediği tofaş artı + ucu ucuna girilen kredi değilse ben de bir şey bilmiyorum dese ki ben çalışmıyorum ev hanımıyım şükür 4000 le geçiniliyor derim mi helal olsun başarıyor ama söylediklerimizi en asgari düzeyde yapma şansı yok geçen sene bulduğum en ucuz dershane yıllık 6.000di herkes elini bir vicdanına koysun Allah rızkını verir diye durmadan tavşan gibi üreyip bu çocukları yokluğa mahkum etmek cahillik bencillik değil de nedir ? Ben isterim her çocuk en kaliteli eğitimi alsın gönlünce gezsin bir sürü hobisi olsun kaliteli bir çocukluk geçirsin gözü hiçbir şeyde kalmasın ama kimse gelip de iyi kötü krediyle bir eve girip bana 4.000 tl artı borçla bunları yapıyorum yalanını söyleyemez söylerse dalga geçilir millet güler sadece
Çok merak ediyorum siz çalışmayarak benim çocuğuma veremediğim neyi vermiş oluyorsunuz çocuğunuza. Biz keyfimizden çocukları bırakmıyoruz. Bakın altını çiziyorum ÇALIŞIYORUZ. Çocukları bırakıp gezmeye gitmiyoruz. Bir de üstüne eve gelip sizin çok övündüğünüz ev hanımlığını da yapıyoruz. Yükümüz sizinkinin 2 katı. Ve bütün bunları çocuğumuzun geleceği için yapıyoruz. Siz çocuklarınızı topluma ahlaklı bir birey olarak yetiştirirken mütevazi olmayı ve başkalarının yaptığı işlere saygı duymayı da öğretin.Ev hanımlığı basit birşey değil asla çocuklara annelik yapmak onların herşeyiyle birebir ilgilenmek sevgiyle ilgiyle büyütüp topluma ahlaklı bir şahsiyet yetiştirmek her yiğidin harcı değil annelik ev hanımlığı en ama en kutsal meslektir doğurup çocukları kreşe atmakla anne olunmuyor kusura bakmayın o çocukların paraya bakıcı ya değil anneye ihtiyacı var. O küçümsediğiniz mesleği şuan herkes hakkıyla yapamadığı için çok kötü bir nesil yetişmekte malesef. Bu küçümseyişinizle bütün ev hanımlarına hakaret etmiş olup bir özür borçlusunuz
Evet sizin yorumunuz da çalışan hanımlara iltifattı sanırım?Ev hanımlığı basit birşey değil asla çocuklara annelik yapmak onların herşeyiyle birebir ilgilenmek sevgiyle ilgiyle büyütüp topluma ahlaklı bir şahsiyet yetiştirmek her yiğidin harcı değil annelik ev hanımlığı en ama en kutsal meslektir doğurup çocukları kreşe atmakla anne olunmuyor kusura bakmayın o çocukların paraya bakıcı ya değil anneye ihtiyacı var. O küçümsediğiniz mesleği şuan herkes hakkıyla yapamadığı için çok kötü bir nesil yetişmekte malesef. Bu küçümseyişinizle bütün ev hanımlarına hakaret etmiş olup bir özür borçlusunuz
Kızınız var mı bilmem ama varsa Umarım kızınıza da 'bir meslek sahibi olma yavrum otur çocuk bak' gibi öğütler vermezsiniz. Üzülürüm o çocuğaSiz inanmak istemesenizde evde aldık arabada aldık ve mutfağada yetiyo kıyafetlerinede yetiyo hiçkimsedende yardım almıyoruz çok şükür elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz. Bunu başarmak zor değil canım biraz kafa yorsanız 4binle geçinmeyi sizlerde başara bilirsiniz![]()
Bu konuda size katılıyorum kimseyi geliriyle yargılama küçük görme durumu yok kadın zaten kendi kendini rezil ediyor yarım sayfa bir şey yazdım evet yapabiliyorum diyor insanın gülesi geliyor örnek vereyim bir dans kursu için aylık 240 şan için 150 gitar kursu aynı kurstan aldığımız için 100 daha gidiş geliş yol masrafı giyim kuş arkadaşlarıyla oturdu kalktı , eğitimi dershanesini katmadan zaten tek kişi için toplamda aylık 480 tl çıkıyor hadi ben diyeyim ki bunlar lüx her çocuk yapmıyor ama sosyal aktivitelerinden geri kalmıyor diyor ve ben maddiyat girmeyen bir aktivite saymadım msjımda ayrıca ev +araba aldıklarını iddia ediyor hepsi 4000 tl ile ve çalışan kadınlar çocuk yetiştiremez görüyoruz falan diyor tepki buna yalanlarına resmen yalan yani ev araba dediği tofaş artı + ucu ucuna girilen kredi değilse ben de bir şey bilmiyorum dese ki ben çalışmıyorum ev hanımıyım şükür 4000 le geçiniliyor derim mi helal olsun başarıyor ama söylediklerimizi en asgari düzeyde yapma şansı yok geçen sene bulduğum en ucuz dershane yıllık 6.000di herkes elini bir vicdanına koysun Allah rızkını verir diye durmadan tavşan gibi üreyip bu çocukları yokluğa mahkum etmek cahillik bencillik değil de nedir ? Ben isterim her çocuk en kaliteli eğitimi alsın gönlünce gezsin bir sürü hobisi olsun kaliteli bir çocukluk geçirsin gözü hiçbir şeyde kalmasın ama kimse gelip de iyi kötü krediyle bir eve girip bana 4.000 tl artı borçla bunları yapıyorum
Kızım olursa eğitim alması için elimden geleni yapacağımdan emin olabilirsiniz bayan çok bilmişler yorumlarınızı okuyup okuyup sadece gülüyorum sizlerin daha cehaletten haberi yok... Ne yazıkki üniversite okumakla cehalet giderilmiyor okumuşun cahilinden Rabbime sığınırım.Kızınız var mı bilmem ama varsa Umarım kızınıza da 'bir meslek sahibi olma yavrum otur çocuk bak' gibi öğütler vermezsiniz. Üzülürüm o çocuğa
Tm.Kızım olursa eğitim alması için elimden geleni yapacağımdan emin olabilirsiniz bayan çok bilmişler yorumlarınızı okuyup okuyup sadece gülüyorum sizlerin daha cehaletten haberi yok... Ne yazıkki üniversite okumakla cehalet giderilmiyor okumuşun cahilinden Rabbime sığınırım.
Bu konuda size katılıyorum kimseyi geliriyle yargılama küçük görme durumu yok kadın zaten kendi kendini rezil ediyor yarım sayfa bir şey yazdım evet yapabiliyorum diyor insanın gülesi geliyor örnek vereyim bir dans kursu için aylık 240 şan için 150 gitar kursu aynı kurstan aldığımız için 100 daha gidiş geliş yol masrafı giyim kuş arkadaşlarıyla oturdu kalktı , eğitimi dershanesini katmadan zaten tek kişi için toplamda aylık 480 tl çıkıyor hadi ben diyeyim ki bunlar lüx her çocuk yapmıyor ama sosyal aktivitelerinden geri kalmıyor diyor ve ben maddiyat girmeyen bir aktivite saymadım msjımda ayrıca ev +araba aldıklarını iddia ediyor hepsi 4000 tl ile ve çalışan kadınlar çocuk yetiştiremez görüyoruz falan diyor tepki buna yalanlarına resmen yalan yani ev araba dediği tofaş artı + ucu ucuna girilen kredi değilse ben de bir şey bilmiyorum dese ki ben çalışmıyorum ev hanımıyım şükür 4000 le geçiniliyor derim mi helal olsun başarıyor ama söylediklerimizi en asgari düzeyde yapma şansı yok geçen sene bulduğum en ucuz dershane yıllık 6.000di herkes elini bir vicdanına koysun Allah rızkını verir diye durmadan tavşan gibi üreyip bu çocukları yokluğa mahkum etmek cahillik bencillik değil de nedir ? Ben isterim her çocuk en kaliteli eğitimi alsın gönlünce gezsin bir sürü hobisi olsun kaliteli bir çocukluk geçirsin gözü hiçbir şeyde kalmasın ama kimse gelip de iyi kötü krediyle bir eve girip bana 4.000 tl artı borçla bunları yapıyorum yalanını söyleyemez söylerse dalga geçilir millet güler sadece
32 yaşında bekarım, 30 yaşına kadar evlenmek hiç istemedim teklif edenlere yol verdim, geçen sene babam rahatsızlandı ve ölmeden evlendiğini görseydim dedi
O günden sonra beni bir telaş aldı ya ben evlendiğimde babam hayatta olmazsa diye, ama evlenmek istediğim biri de çıkmadı karşıma, bir süre çok bunaldım ağladım zırladım
Babamla konuştum durum böyle baba, öylesine evlenmek istemiyorum ama düzgün biri olursa bende isterim lütfen üzülme, bu seçimi ben yaptım dedim
Siz de bir seçim yapmışsınız, herkesin evlenme yaşı başkadır, kiminin kısmeti 18de kimininki 40da gelir
O yüzden şartlarımızın olumlu yönlerini düşünmek gerekir
Dahası bugün evlencek olsaydınız da hemen çat diye kısmetiniz çıkmayabilirdi
Benimki de demişti bunu baba hasta mısın iyi misin diye arıyorumBenim babam da gecen "yahu evlenemedin bari bi manita yapsaydin ne bu boyle her dakika bizi ariyorsun kizim senin isin mi yok, arkadasin da mi yok, bari bi sevgilin olsa habire bizi aramazdin" dediuzdun baba....