Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Biraz ev işi yapsam ağrıyor normalde de ağrıyor bir tarafı ama iş yapınca da artıyor normal mi bilemedim gobegimin altındaki uyuşukluk da var hala elleyince yara yerim sızlıyor
ben de sol tarafımdan üç ay çektim enfeksiyon akıntı ve açılma yaşadım yerimde duramamaktan,muhakkak görüntü olarak ufak da olsa belli ediyor kendini enfeksiyon,onun dışında hale taze durumunuz dikkat etmeniz de fayda var zorlamayın kendinizi.
Biraz ev işi yapsam ağrıyor normalde de ağrıyor bir tarafı ama iş yapınca da artıyor normal mi bilemedim gobegimin altındaki uyuşukluk da var hala elleyince yara yerim sızlıyor
Merhaba,normal merak etme uyuşukluk hissi hiç geçmeyende varmış , benimde baya sürdü ama sonra normale döndü,33 gün erken o kesilen kasların toparlanması için en az 6 ay 1 sene gerekli,iltihap vs yoksa hepsi normal
Evet bana da normal geldi iyileşme süreciniz.henüz cok baştasınız.skın ağır kaldırmayın,ve üşütmeyin.enfeksiyon da kapmazsa mükemmel bi iyileşme olur inş.