Selam Kızlar Aranıza yenı katıldım evıme beklerım buyrun

güle güle mutlulukla otur boshayallersmileallah bu mutlu yuvayı sağlıklı evlatlarla doldurur inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Şeniz

güle güle mutlulukla otur boshayallersmileallah bu mutlu yuvayı sağlıklı evlatlarla doldurur inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Şeniz

Lansor canım benım nasılsınn burdada karşılastık demiiii inş dediğğin gibi olu cnm temennılerın ıcın ck sağoll

güle güle oturun çok uyumlu ve güzel olmuş :)

güzel bi ev Allah huzur versin...

tşk ler kızlarr

oturma odasındaki orta sehba hoşuma gitti nerden almıştınız merak ettim?

hep bakıp bakıp geçtim ama sana özel bi zamn ayırmka istiyorum beğendiğim çok şey var evde...
döneceğim yine:)

çok tatlı bi ev boshayallersmile

evın cok hosmus

oturma odasındaki orta sehba hoşuma gitti nerden almıştınız merak ettim?

Evine bayıldım... güle güle otur ((=

hep bakıp bakıp geçtim ama sana özel bi zamn ayırmka istiyorum beğendiğim çok şey var evde...
döneceğim yine:)

Sğolun kızlar benı cok mutlu ettınız

nurun cnm ben 7 yıllık evlıyım hatırladıgım kadarı ıle orta sehpamı modoko umranıyeden smart mobılyadan almıstım

Arkadaşlar ben niye göremiyorum artık resimleri anlayamadım.Eskiden problem yoktu şimdi hiçbirini göremiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

heh anca gelebildim...
ilk başta şömine tarafı bana çok karışık geldi..
ama evin tüm olarak baktığımda çok beğendim..
koltukların çok modern ve rahat...
perdelerle renk uyumu çok güzel lmuş...
sorta sehpa çok yakışmış yerine.
evinde çok modern ve böle nasıl derler kendini rahat hissetmeni sağlayacak bir hava var:)
manzara zaten harika...
mutfakta masa ve sandalyelere bayıldım çok şekerler...
banynu tek geçiyrum.
resmen bağırıyor ben buradayım diye bu renk kombinni çok severim zaten.
ayrıca ben senin sepetlerine vuruldum...
hepsi çok güzl.
son olarakta ve en öenmlisi tabi ALLAH hzuru içinde oturmak nasip etsin inşş...

güle güle oturun.

sgl cnm

ıyı yaptın geldın hosgeldın :)))))
cnm benım cok tsk ederım begenmene cok sevındım senın gıbı ayrıntılı bı sekılde tek tek begendıklerını dolemene hayran kaldımm dedıgın gıbı bır uvada en onemlısı huzur cnm sukur bızde o da var MASALLAH allahım herkesı yuvasında huzurla saglıkla yasamasını nasıp etsınnn

çok tarz. avrupai bir ev..modern rahat ve sade çok beğendim. duvar kagıtları iyifikir..resimler için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…