- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Yahu ne yapsın kadın evliliğini mi bitirsin istiyorsunuz anlamadım ki karşılıklı anlayış deyip kadını biraz daha evinde aktif olup eşiyle anlaşma yoluna gitsin diye konuşuyoruz siz sürekli kadın hakları kadına böyle davranamaz köle falan diye konuşuyorsunuz. Biz de Ada'm haklı demiyoruz ama kadın belki özenli olsa Ada'mda değişim gösterir yok zengini yok hizmetçisi aşçı Uşak ne varsa kattınız işin içine. Anlamadım yani ne yapmaya çalıştığınızı
Kiz o seni kullaniyooooo... Üseniyooo kalkmaya.. Yok senin elinden istiyomm.. Yokk senin Elin degsin.. Hepsi hikayi..eşim elimden çay içmeyi çok sever o yüzden kendi çayını kendi almaz. onun dışında hiçbi zahmeti yok. tabiki zorunda değilsiniz hizmetçi değiliz evde
Bende calismiyorum suan isi birakali surda 1 ay oldu olmadı. Esim cok yogun calisiyor, bazen bir telefonla gecenin bir yarisi paldir kuldur gider, duzen yok. Bu adam eve sabaha karsi geldiginde yada gece geldiginde " ayhh ben kölenmiyim be git suyunu al" " yemek yok" bilmem ne diyebilende arsızdır.
Burada konu calismiyorsan ezil değil. Calismiyorsun yani musaitsin O nun kadar yorulmuyorsundur. Gecesi gunduzu birbirine girmis deli gibi calisan adama birde gelip evde is yaptirmak esitlik mi oluyor?
Neyi anlamak istemiyorsunuz acaba siz? Ne bu ısrar?
hayır barışmadım hala cok kızgınım o varılamayan çalıştı ama ben yutmam o laflarıValla ya belki onlar barıştı sarilip uyudular. Biz burda birbirimizi yiyeceğiz birazdan
O kadar da değil de görüş farklıligi. İnsan aynı görüşte olmayınca karşısındakine hayret ediyor istesizin için de gecerli tabi
Canim selam.. Seviyormusun esini? Yani su an öfkelisin.. Sinirlisin.. Okeyde.. Ama genel olarak sevgi varmi aranizda? Birde evladin (Allah bagislasin) Kac yasinda/aylik.. Sagligi insallah yerindedir..Hay
hayır barışmadım hala cok kızgınım o varılamayan çalıştı ama ben yutmam o lafları
Eger calısmıyorsan evde sen yapabilirsin işleri. Calısıyorsan maddi imkanından varsa tabiki temizlikci gelebilir. Yemek konusunda da bence dikkat etmelisin. Kahvaltısını ve yemegini ihmal etmemen lazım. Ama dedigin gibi sn köle degilsin ki su getir ne demek. Rica edip tatlım su getirebilir misin falan derse belki olabilir. Birazda alıstırmayla alakalı biz evlendigimizde baktim gömlekleri falan ortaya atıyor dedim kirlini falan kendin ayarla eşyalarını sen takip et. Simdi şükür hepsini yapıyor. Toplumda kadın her seyi yapmalı diye düşünülüyor. Kadınsa evde oturmalı cocuk bakmalı esine sonsuz hizmeti olacak. Cinsellikte bile esi isini bitircek kadın tatmin olmus mu olmamıs nu umrunda olmucak.Demem o ki genelde böyle gördükleri icin sonuc bu sekilde oluyor. Ama degistirebilirsin benceKızlar evlilikte kadın demek eşi su vs istediğinde illa getırmek demek mi oluyor . Kadın bunu yapmak zorun damı ? Eşime göre yapmalı . Elin kolun var dıyorum kendın al . Sen getır dıye zorladı benı zorla gwtırdım ama nefret ettım . Evlılıkten de nefret ettım . Ben ondan istemıyorum kendım alıyorum . Bu erkek milleti ne oladak görüyor anlamıyorum . Evde düzenlı yemek yapamıyorum temizlik Te . Kadın gelıyor temizliğe . Başkası olsa senı boşardı iyi nıyetınden bırakmıyorum seni dıyor bana .
Yorum yapmak istemedim fakat alıntılamışsın madem öyle cevap hakkımı kullanayım...
"Ay ben senin kölenmiyim" " Yapmak zorundamıyım" bunlar uç noktalar böyle bir şey zaten yok, olan ilişki de ilişki değildir bitmiştir. Seven insan saygı duyar...
Burada konu sahibinin konusundan yola çıkarak yorum yapıyoruz hepimiz...
Konu sahibinin eşi konu sahibine o an istemediği bir şeyi zorla yaptırmış...
Ve buna cevap olarak sen çalışmıyorsun yapmak zorundasın denilmiş...
İşte benim derdim de tam olarak bu...
Sabah giderim akşam gelirim yorgun argın kolumu kaldıracak mecalim yoktur ama eşimden "aşkım bi su getirirmisin" "sevdiğimin elinden bi su içsem ne güzel olur" gibi hoş cümleler duyduğumda o an herşeyi unutur full enerji giderim mutfağa o suyu alırım seve seve getiririm ve helal-i hoş ederim...
"kalk su getir"
"sen bu evde tutulacak kadın değilsin"
"başkası olsa seni boşar"
"yürü hadi getir şu suyu"
Şu cümlelerle feriştahı gelse, üstüne birde giyotine yatırsalar beni yine getirmem o suyu, net!!
Bir erkek çalışmayan kadına evde köle muamelesi yapamaz!!! bunu savunan da benim hem cinsim olamaz!!!
çok tatlısın yaa:)) olsun biz de tatlı dille kullanmıyo muyuz onları :) mutlu görünce bende mutlu oluyorum. ama yapmak zorundasın senin işin ne filan deseydi çok zoruma giderdi.Kiz o seni kullaniyooooo... Üseniyooo kalkmaya.. Yok senin elinden istiyomm.. Yokk senin Elin degsin.. Hepsi hikayi..emmee.. Benimki de beni böle tavliyoo sevgi olunca zor gelmiyo.. Allah bozmasin canim
Hersey su mevzusundan ibaret degil yalnız. 2 senedir bir düzen oturtamamış konu sahibi. 2 sene az bir süre değil. Hala daha aynı tatava dönüyorsa e de bende olsam" bibigggimmmm isskkimmm cinimm " diye ugraşamam yani herkesin bir sabrı vardır neticede. Adamda 2 senedir bıkmış, bıkkın insanda o lafları soyleyemez.
Ben olaya kadin, erkek veya gorevler şeklinde bakmiyorum. Biri disarda calisiyorsa oteki evdeki işleri halledip esinin yukunu hafifletmeli ister kadin ister erkek.
Ben calisiyorken esim benim ayaklarimi bile ovardı. Muhabbet kölelik degil birbirinin yorgunlugunu almak, yukunu azaltmak.
Boyle tembel bir insanla yasamak zordur.
Haklı olan arkadaşlarda var . Evet zor degıl su getırmek ama bende bunaldım cocuktan yoruyor beni . Eve geldı herseye Bı laf etti . Önceden çürüyüp attığımız sebzelere bike sanki bitek ben yapmıyorum dedım Kı sadece ben degılım oda kim çürütüyorsa Allah b verdın dedı millet aclıktan ölüyor vs . Eve bakmıyorsun vs dıye konuştu başkası olsa senı bu evde tutmaz dedı oyle konuştu .
Kızlar evlilikte kadın demek eşi su vs istediğinde illa getırmek demek mi oluyor . Kadın bunu yapmak zorun damı ? Eşime göre yapmalı . Elin kolun var dıyorum kendın al . Sen getır dıye zorladı benı zorla gwtırdım ama nefret ettım . Evlılıkten de nefret ettım . Ben ondan istemıyorum kendım alıyorum . Bu erkek milleti ne oladak görüyor anlamıyorum . Evde düzenlı yemek yapamıyorum temizlik Te . Kadın gelıyor temizliğe . Başkası olsa senı boşardı iyi nıyetınden bırakmıyorum seni dıyor bana .
Ay bosasin, belki bir gun yuzu gorursun yazik degil mi sana? Ev isi ,kocaya hizmet kadinin gorevi degildir. Terbiyesiz adamKızlar evlilikte kadın demek eşi su vs istediğinde illa getırmek demek mi oluyor . Kadın bunu yapmak zorun damı ? Eşime göre yapmalı . Elin kolun var dıyorum kendın al . Sen getır dıye zorladı benı zorla gwtırdım ama nefret ettım . Evlılıkten de nefret ettım . Ben ondan istemıyorum kendım alıyorum . Bu erkek milleti ne oladak görüyor anlamıyorum . Evde düzenlı yemek yapamıyorum temizlik Te . Kadın gelıyor temizliğe . Başkası olsa senı boşardı iyi nıyetınden bırakmıyorum seni dıyor bana .
İyi ama bence zorunda, calısmıyormus. (Su için demiyorum yemek ve temizlik) yani kadın olduğu için değil gğn gelir kocası işsiz kalır kadın calısır ozamanda adam zorunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?