Selenimo ve Cankularyla her telden

ilknur kız valla özledim seni .yavrum hayırlısıyla şu telaşın bitseydi.
bana müsade pastam yarıda kaldı yine ara ara girerim

siz bu halayla berabermi oturuyonuz kızzzzzz,bunun çoluğu çocuğu yokmuu.

yok kuzum yokk.3 tane de koca eskitti halam:)ama cacuğu olmadı yada esleri halamı taNIYINCA KASTEN YAPMADILAR BİLEMİYORUM...ABLALARI VAR HERKES KAÇIYOR SU ANDA TEK BİZ SORUMLUYUZ YANİKİNE hühühühüü:) klava:

o zaman bilgisayar acık .ben işlerimi yapıyom yazmıyom diye kısmayın...beni buyda yalnız bıraktınız alçak domdomlar

Hoşgeldin derincimm

hoşbulduk canımcımm...yazılanları okuyodum oğlanı uyuttumda,vallahi şu dila olayına ne çok üzüldüm..hiç sohbetim olmadı ama çok içtenmiş kızcağız...diğer topikte yazdıklarına bi göz attımda...zaten hayatından hiç memnun değilmiş,nişanlısına olan üzüntüsüyle,genetik hastalık birleşince,çok çabuk bitirmiş bu hastalık canımı yaa...mekanı cennet olsun inş...
şu dünya 3 günlük yarına çıkacağımız belli değil,bide boş şeylerle canımızı sıkıp duruyoruz..ben ufacık bişeyi büyütür kendime dert ederim,başım hiç ağrıdan kurtulmaz bu yüzden.bide böyle dila gibi büyük acılar yaşasam ne hale gelirim kimbilir..off daraldım vallahi....

selenimo bekledim bekledim yoksun sen
kocam gelecek çay demleyeyim:roflol::roflol:
hadi erkek olsanız babalar gününüz kutlanıyor derim

Çok üzüldüm yazdıklarınıza kimseyi kandıdığım yok benim.keşke yaşasadıda kandırsaydım ölümle şaka olmaz.inanmıyorsanız elazığ harput meteris mezarlığında.bi dahada girmeyecem buraya canım çok sıkkındı zaten şimdi daha çok sıkıldı

canım lütfen bizi anla ansızın ve ve açıklayıcı birşey yazmıyorsun bekle lütfen

haksızlık ediyorsun bize senden istedigimiz tek şey kalıp bize yazmandı.
hiç tanımadığımız birni bu kadar çok sevmemiz ve sorularımızın olması dogal degilmi?

çok üzgünüm mekanı cennet olsun .onu çok sevdik.ençokta anlayışı ve sabrını.
elazıga gidince mezarını ziyaret edip ölümünü kabullenmedigimiz için özür dileyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…