selenimo kızdın mı birden düşünmeden yazdım üstteki yazıyı özüüüüür
ben çok fazla su içiyorum üstelik arada kuru kayısı bile yiyorum ki hiç sevmem bende de mehtapın ki gibi sorun var . bu arada yeniler kendi kendine yetmeye başladılar bize bişe sormuyorlar kendi aralarında halletmeye çalışıyorlar ben arada cevap yazıyorum tınmıyorlar bile
ben çok fazla su içiyorum üstelik arada kuru kayısı bile yiyorum ki hiç sevmem bende de mehtapın ki gibi sorun var . bu arada yeniler kendi kendine yetmeye başladılar bize bişe sormuyorlar kendi aralarında halletmeye çalışıyorlar ben arada cevap yazıyorum tınmıyorlar bile
yok canım,bende kavuştursun diyorum da daha taş gibi, üçüncü karıyı aldı,ölmek biyana amerikaya gezmeye gidiyoookafamçokkarıştı
yazık çömez olmamak için bizim çıkmamızı bekliyorlarmışdelikafadulden.biz kovulunca herkes döküldü 1haftadır lw kullanıyorum diye:roflol:
kız korktum birde yan etkisi çıkarsaşakkıdı:1rolleyes:
yazık çömez olmamak için bizim çıkmamızı bekliyorlarmışdelikafadulden.biz kovulunca herkes döküldü 1haftadır lw kullanıyorum diye:roflol:
geç dalganı bakemmm,
yavruş sonuçta hepsi kimyasal,fazla karıştırmamaklazım,birde arkaarkaya kullnmamak lazım,ilerde ne olacağını bilemeyiz dimi.
evet evet ...ya niye biz kovulunca dedin bizi kim kovdu ben birşey mi kaçırdım
var bi iki meraklı farkettimm, neyse halletsinler de işlerini.Bilen yine bizim kıymetimizi biliyoo,merak etme
haklısın gülüm ama şu l...c n gerçekten güzel.c vitamin tabletle alıyorum
ben zaten sorulan soruya cevap yazıp yinede daha deneyimli arkadaşların cevabını da bekle diyorum bazende selenimo nun dediği gibi ...diyorum patrona saygı deneyimlilere saygı lazım canım bak bana ne akıllıyım , saygılıyım bana başta hergün tekmil vericen dediniz sabah 8:20 dedin mi burdayım..patron hani bana aferin
yavrum geyik için burayı açtık ya onu diyo, orayla pek işimiz kalmadı
ora geyik yapmayın dediya
alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ben 8kilo verdim ama 46 bedenden indim yaklaşık 10cm varan incelmeler oldu .hiç sarkma filanda olmadı annemler gelince birazda sıkı rejimle 10kilo daha verdimmi iş biter
Çok iyi yavrum bee,
annenler farkedecekler ,ama biri varken rejim olmuyo.
hadi sana bir aferin bi de puan vereyim kız içimden geldiiisırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?