Selenimo ve Cankularyla her telden

var bi iki meraklı farkettimm, neyse halletsinler de işlerini.Bilen yine bizim kıymetimizi biliyoo,merak etme

yazık çömez olmamak için bizim çıkmamızı bekliyorlarmışdelikafadulden.biz kovulunca herkes döküldü 1haftadır lw kullanıyorum diye:roflol:

yazık çömez olmamak için bizim çıkmamızı bekliyorlarmışdelikafadulden.biz kovulunca herkes döküldü 1haftadır lw kullanıyorum diye:roflol:

evet evet ...ya niye biz kovulunca dedin bizi kim kovdu ben birşey mi kaçırdım

var bi iki meraklı farkettimm, neyse halletsinler de işlerini.Bilen yine bizim kıymetimizi biliyoo,merak etme

ben zaten sorulan soruya cevap yazıp yinede daha deneyimli arkadaşların cevabını da bekle diyorum bazende selenimo nun dediği gibi ...diyorum patrona saygı deneyimlilere saygı lazım canım bak bana ne akıllıyım , saygılıyım bana başta hergün tekmil vericen dediniz sabah 8:20 dedin mi burdayım..patron hani bana aferin

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

yavrum geyik için burayı açtık ya onu diyo, orayla pek işimiz kalmadı
ora geyik yapmayın dediya

tamam anladım sizinde verecek pek kilonuz kalmadı . hepinizin finis e az kaldı ilk firari jojo oldu kiloyu verdi gitti... gidiş o gidiş..

ben 8kilo verdim ama 46 bedenden indim yaklaşık 10cm varan incelmeler oldu .hiç sarkma filanda olmadı annemler gelince birazda sıkı rejimle 10kilo daha verdimmi iş biter

ben lahana yağını iş yaparken sürüyorum arkadan giydiğim ne varsa ıslanıp dışarı sızdırıyor. L ..C almadım

Çok iyi yavrum bee,
annenler farkedecekler ,ama biri varken rejim olmuyo.

yok annem çok fit bir kadın geçen sene 62 kiloydu ,ben 80dim bana yapmadıgını bırakmadı ,hep diyet menüleri hazırladı çok sevindirik oluyor kilo verdikçe destegi tam olur .ayrıca aramızda kilo farkıda azaldı kendileri 65 olmuş:teytey:

hadi sana bir aferin bi de puan vereyim kız içimden geldiiisırnaşık şey

elerin dert görmesin o ellerinin tuttuğu altın olsun Allah ne muradın varsa versin sağol, teşekkür ederim yüce kadın , ulu insan:))))) he he he( dilenci duası +ben bekarken arada yemek, pasta börek verdiğimiz kardeşimin arkadaşının duası)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…