Selenimo ve Cankularyla her telden

ben lahana yağını iş yaparken sürüyorum arkadan giydiğim ne varsa ıslanıp dışarı sızdırıyor. L ..C almadım

Ben lahana yağına çok inandım, hakikaten inceltiyor,tabi spor veya iş yapacaksın terleteceksin,şu parktaki aletlerin faydasını çok gördüm, yağı sürüp çıkıyordum ne biçim ter atıyordum.
Şimdide 6. kattan yürüyerek iniyorum herseferinde,merdiveni kullanmayı öğrendim.

ben 8kilo verdim ama 46 bedenden indim yaklaşık 10cm varan incelmeler oldu .hiç sarkma filanda olmadı annemler gelince birazda sıkı rejimle 10kilo daha verdimmi iş biter

çok süper kalanıda verirsin azim var sende maşallah diyeyim nazar falan olmasın sarkma olmaması daha da süper

kızlar benim aşkım aşkım gelir bir çay demleyeyim:roflol:

demle çayını benimde canım çekti size afiyet olsun benimkinin sesi soluğu çıkmıyor yine kanepe de uyumuştur kesin.. ben de gidip su içeyim lw nin etkisi hala devam ediyor dilim buruşuk gibi oluyor su içmezsem

kız yeşilaycı alkol sigara kullanmaz ama .yak bir sigara diye diye adamı sigaraya alıştırdımmm:jeyyar:

su içinde kalıyorum . gidene kadar her gün sürücem

diğer topiği çaylaklar basınca özelime sorular yığılıyo ,yavruşşşş millet bizi takip ediyoooooooo.En büyük bizzzzzzz
bi cevap yazayımda geleyim acil cevap bekliyooooosırnaşık şey

diğer topiği çaylaklar basınca özelime sorular yığılıyo ,yavruşşşş millet bizi takip ediyoooooooo.En büyük bizzzzzzz
bi cevap yazayımda geleyim acil cevap bekliyooooosırnaşık şey

bekletme çaylaklarını yazıver ben de çıkıyorum bizim kızlar hepten dağıdı önce okumaya , cevap yazmaya yetişemiyordum şimdi 2-3 kişi kaldık ühü ... bende çıkayım bari sana iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…