Selenimo ve Cankularyla her telden

ayy az önce yazdım ama bacılar int.gitti silindi..kısaca sorim,bira muhabbetinin geçtiğini duydum da..
çekindiydim azıcık daha önce sormaya.bu lw'yi aldığımız akşam bira içsek bi sorun olurmu?dışarı çıktık geçenlerde ben içemedim,zaten başka içkide içemem ya(tabi güzel şarap olmadıkça...)bilgilerinize sunulur hanımlar......

diğer topiği çaylaklar basınca özelime sorular yığılıyo ,yavruşşşş millet bizi takip ediyoooooooo.En büyük bizzzzzzz
bi cevap yazayımda geleyim acil cevap bekliyooooosırnaşık şey

çaylak mı ????? altı üstü bir hap nesini merak ediyorlarda sorular yığılıyo anlayamadım. ben hapa yeni başlayan ve lw topiğine yeni gelen biri olarak hiç sevmedim bu terimi. sonuçta sizler bizden önce bu hapı kullanan kişilersiniz ilacı siz üretmediniz...

çaylak bir işte yeni olana deniyor canım kötü niyetle kullanılmadı sen artık yeni sayılmazsın benim çaylaklık 2. kutuya geçince bitti ben hiç alınmadım . sen alınmışsın üzüldüm onun için özüüüüüüür :)))
kabul ettin mi özürümü canım.. ben insanları bile bile kırmam, bilmeden kırdığımı düşünürsem artık üzüntüden bu gece uyuyamam

günaydın kızlar inşallah bu gün dünkü gibi sakin geçmez
ilknurun
nadin
meltem
tontim
prensesim
mehtap
selenimo
gözde
herkes burda olur derinim sen de gel . kimseyi unuttum mu acaba ??? hepinize tekrar günaaaydııın.

kızzz mehtap nörüon. benim keyfim yok hiç msne bişiler oluyo biri dalga geçer gibi şifremi değiştirio sonra ben yeni şifre koyuyorum her akşam aynı şey oluyo (

kızzz mehtap nörüon. benim keyfim yok hiç msne bişiler oluyo biri dalga geçer gibi şifremi değiştirio sonra ben yeni şifre koyuyorum her akşam aynı şey oluyo (

kullanıcı şifreni tahmin eden biri yapıyordur.ordaki sorulara tahm eden,seni tanıyan biri yapıyordur.ben şimfremi unutmuştum, oglum CADIARZU şifreyi degiştir bölümünden girdi yeni şifre aldı

ahh canım bu konuda belki selenimo yardımcı olabilir.bir fikrim yok
ben elma sirkesi bile içemiyorum

aa rica ederim canım özür ne demek. hem zaten sana ait bir laf değil ki bu selenimo abla demiş çaylaklar bastı topiği.. pireler bastı der gibi sırnaşık şey onada kırılmam ablam olduğu için neyse ben o terimi beğenmediğimi söyledim kırıldığımdan değil benim daha 5 günüm yeniyim yani.. ama 2 kilom gitmiş hep böyle devam etse:teytey:

oh oh çok güzel kilo vermişsin inşallah böyle devam eder. bir gün inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kurtuluruz şu mendebur kilolardan da burada sadece hal hatır sorarız

guzeller guzeli sultanim sanada gunaydin guzel saglikli mutlu bi gun dilerim hem sana hemde tum burdaki fistuklara:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…