misafiler sardı dört bi yanımızı
kuzum hepiniz gidiyosunuz ben kaldım yalnız kaldım valla burda
neyse sana şimdiden hayırlı yolculuklar cnm kolay gelsin
gitcem kızz akşam yemeği yemiyorum ya azcık daha geç gidiom yemeğe =)
acıkırım yoksa
sen gidiosun cnm selenimo gidio yanlış hatırlamıyosam mehtapta gidiyodu ilknurumun zaten oğluşunu bekliyo
ben bide gıda firmasında çalışıyorm cnm valla tüm aburcuburlarda gözüm kalıyo çikolatayı kutusuyla yerdim eskiden kiloda almazdm bu ara tatlı krizlerim pek tutmuyo allahtan
o hem oğlunu bekler hem girerdi de annesi var ilaç kullandığını bilmiyor buraya girerse öğrenir diye gelmiyor yoksa o çok becerikli yerde ufaklığı ayağında sallerken klavyeye uzana uzana yazar. hem yemeğini yapar hem pastasını hem buraya laf yetiştirir hem tarif yazar resmini de koyarmaşallah nazarım değmesin
saol cnm bnm =) ben tek çocuğum hiç öyle aşırı iştahım olmadı bnm çok yemek yiyemedim hiç ama çikolataya hayır diyemezdim annem saklardı hep şimdi ye dio ben yok diyorum kaydirigubbakcemile2
ben de aynı annen gibi yapıyorum çikolata ve aburcuburları yemekten önce yemesini yasakladım arada alıp yiyor bazen saklıyorum
doğru olanı yapıyosun cnm çocukken zayıflıktan annem hep işe giderken yanında taşırdı beni tüm doktorları hemşileri gezerdim hehehe tatlı yiyince iştah otomatik kaçıyo yemek yiyemeyince de sık rahatsızlanıyo insan
ancım walla yetişemiyorum dünden beri yazılanlar yeter yahuuu gözlerim şeşibeş oldu.. Oğlanı yatırıp geliyorum
kızlaaar merhabaaa ben döndüüüüüüüüüüm 2 saat kadar önce.Hepinizi çooooooooook özledim.. Kocişin ist da işleri çıktı 1 hafta kadar oğluşuda aldık döndük. Deminden beri oku oku daraldım. Özellikle dila konusunda çoğu ark. benim gibi düşünmüş. İlginç.. Elazığ dahada ilginç geldi bana..
he he he çenemiz de elimiz de iyi çalışmış dimi canım ..1 hafta sonra tekrar gidiyormuşsun doyamadın tatile bende yarın gidiyorum 2-3 haftalığına gelince bol bol görüşürüz inşallah
tunaydin canlarimmm benim
sen şimdide çıtırsın niye ilaç kullanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?