Selenimo ve Cankularyla her telden

misafiler sardı dört bi yanımızı
kuzum hepiniz gidiyosunuz ben kaldım yalnız kaldım valla burda
neyse sana şimdiden hayırlı yolculuklar cnm kolay gelsin

sagol canım ...niye yalnız kalıcan diğer kızlar var boş bırakmazlar topiğimizi merak etme

sen gidiosun cnm selenimo gidio yanlış hatırlamıyosam mehtapta gidiyodu ilknurumun zaten oğluşunu bekliyo

gitcem kızz akşam yemeği yemiyorum ya azcık daha geç gidiom yemeğe =)
acıkırım yoksa

acık canım ne olucak kepekli kıtırıklardan yersin üstünede layt süt içersin (zaten süt içmek lazım biliyorsun ), mideni tıkar olur biter

ben bide gıda firmasında çalışıyorm cnm valla tüm aburcuburlarda gözüm kalıyo çikolatayı kutusuyla yerdim eskiden kiloda almazdm bu ara tatlı krizlerim pek tutmuyo allahtan

sen gidiosun cnm selenimo gidio yanlış hatırlamıyosam mehtapta gidiyodu ilknurumun zaten oğluşunu bekliyo

o hem oğlunu bekler hem girerdi de annesi var ilaç kullandığını bilmiyor buraya girerse öğrenir diye gelmiyor yoksa o çok becerikli yerde ufaklığı ayağında sallerken klavyeye uzana uzana yazar. hem yemeğini yapar hem pastasını hem buraya laf yetiştirir hem tarif yazar resmini de koyarmaşallah nazarım değmesin

ben bide gıda firmasında çalışıyorm cnm valla tüm aburcuburlarda gözüm kalıyo çikolatayı kutusuyla yerdim eskiden kiloda almazdm bu ara tatlı krizlerim pek tutmuyo allahtan

sana da maşallah ve bravo gözünün önünde duruyor ve yemiyorsun iraden çok güçlüymüş

tü tüü tüü diyelim cnm

saol cnm bnm =) ben tek çocuğum hiç öyle aşırı iştahım olmadı bnm çok yemek yiyemedim hiç ama çikolataya hayır diyemezdim annem saklardı hep şimdi ye dio ben yok diyorum kaydirigubbakcemile2

saol cnm bnm =) ben tek çocuğum hiç öyle aşırı iştahım olmadı bnm çok yemek yiyemedim hiç ama çikolataya hayır diyemezdim annem saklardı hep şimdi ye dio ben yok diyorum kaydirigubbakcemile2

ben de aynı annen gibi yapıyorum çikolata ve aburcuburları yemekten önce yemesini yasakladım arada alıp yiyor bazen saklıyorum

nadin oku dur biz çıkınca gelirsin bu sayfaya kız gelsene buraya

ben de aynı annen gibi yapıyorum çikolata ve aburcuburları yemekten önce yemesini yasakladım arada alıp yiyor bazen saklıyorum

doğru olanı yapıyosun cnm çocukken zayıflıktan annem hep işe giderken yanında taşırdı beni tüm doktorları hemşileri gezerdim hehehe tatlı yiyince iştah otomatik kaçıyo yemek yiyemeyince de sık rahatsızlanıyo insan

ancım walla yetişemiyorum dünden beri yazılanlar yeter yahuuu gözlerim şeşibeş oldu.. Oğlanı yatırıp geliyorum

sen şimdide çıtırsın niye ilaç kullanıyorsun

hosgeldin guzeller guzelimm bende seni cok ozledimm canim benim iyiki geldinn tatlim

he he he çenemiz de elimiz de iyi çalışmış dimi canım ..1 hafta sonra tekrar gidiyormuşsun doyamadın tatile bende yarın gidiyorum 2-3 haftalığına gelince bol bol görüşürüz inşallah

canim benim sende gidiosunn cok ozlucem seni valla allahin izniyle hayirlisiyla gider gelirsin insalla bitanem

tunaydin canlarimmm benim

hoş geldin cankuşum bak görüyormusun siz bu saatte gelirsiniz diye bilgisayarın başından ayrılamadım içerde valizler karman çorman çamaşır serilecek ayrılamıyorum canım ... lw den olmasada tatilde sizden uzak olduğum için hasretten zayıflıycam. eroin gibisiniz bağımlı oldum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…