Selenimo ve Cankularyla her telden

bu gün çalışıyor muş eşim iyide oldu yorganları yaştıkları yıkadım ,bir posta ütü yaptım evi temizledim yoruldum bu gün

buraya akşamları her gün yağmur yagıyor ,sıkıldım valla dünkü devrilen çamaşırları yeniden yıkadım

anacım iş bitmiyo yaaa, valla sabah beri, bir oraya bir buraya, popoyu yeni koydum valla. Nasılsa ben gelene kadar batacak. sağolsun benimki biraz pasaklıdır. Ona göre her yer tertemiz,

bitirdim yeter artık,adam evde kalınca hadi onuda düşünüyosun, allahtan hiç yemek aramaz ne bulsa yer, doldurdum dolabı,buzluğu, olmadı dışarda yesin napalım

bakarlar çaresine açlıktan sürünen erkek gördün mü hiç?bende hersene doldurur giderim gelince yine kendim yerimm:roflol:

yok kendime laf söyletmem azcuk anacım galiba ben yaparım yerse yer.
hem gelince çok işime yarıyor düzeni kuruncaya kadar hazır oluyor

ılknurdan bu akşam hayır bekleme, meltem gelir,prenses gelir,saat 11 den sonra gözde gelirrr.
Gözdeeeeeeeee en güzel gelinnnnnnnn şimdiden kutlarımmmmm canııııımmmmmmm,
Meltem dediysee piliçlikten tavuğa geçecek olan güzelll kızzzzzzzemuszemus

sen nezaman çıkacaksın istanbulun trafigi berbat
istanbuldan eve geldim çay demledim çay içerken bizimkiler aradı biz daha yeni eve girdik diyesırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…