Selenimo ve Cankularyla her telden

canim benim aksam kimse olmayinca dolastim durdum oyle sonrada uykum geldi ciktim bilseydim geldigini gelirdim bende sekercim cok opuyorumm bende guzelcimm kiyamam canimm yiyemioz bari resimlerine bakalim dedim:)

canim ilknurumm demek yavrusun saclari kesilcek yerim onu ben sicakta dikkat et bitanem burasida acayip cok sicak tatlim

canlarim burasi cok ama cok sicak sanirim her yer oyle buzgibi limonata icin serinleyin dedim bitanelerim

kıslarrr ben geldim bi bakındım ama kimsecikler yok benimki markete kdr gitmişken yazıverem dedim di . nikah ve kına çok güzel di avatara bi fotomu koyuyorum gerisi gelince artıkın. mail gönderen kıslaaarr hepinizi çok öpüyorum meleklerim beniiimmm

kıslar fotoları koyamadım boyutu büyük geliyo heralde albüm yapam dedim o da olmadı artıkın dönüşte göstertcem kndimi :))

hosgeldinn gelinlerin en guzeli en tatlisi tebrik ediorumm o guzel yanaklarindan opuorum canim benim avatari ben goremedim canim merakla bekliorum resimlerini bitanem

kız piliçtin tavuk oldun ha ha haaa
Allah mesut bahtiyar etsin canım benim
fotolarını bekliyorz canım
kendine iyi bak iyi tatiller
öpüldün
günaaydıın cankuşlarıım
hepimize güzel bi hafta diliyorum
bizde sana diliyoruz canım
kolay gelsin işlerinde
ben yatıcam biraz oğlan uyuyo akşam çok geç yattım
uyukluyorum resmen
öptüm şeker

canim ilknurumm demek yavrusun saclari kesilcek yerim onu ben sicakta dikkat et bitanem burasida acayip cok sicak tatlim
he kesildi kız minik oğlan pek tatlı oldu maşşaaaalllah diyelim
yatıcam şeke şimdi sıcak hem bide çok geç yattım akşam
sen de kendine dikkat et şekerim
yorma kendini fazlaaa
öpüldün

MEHTABIM nerlerdesin dün de gelmemişin
gezdiriyonmu kız anacığını kadeşciklein
özledim seni can can

MELTEMİM nası gidiyo tatil
bizim içinde yüz serinleyelim bizdeeee

herkesin günü güzel geçsin

oy kuzularr,canlar dün giremedim mahvoldum valla.
benim küçük prenses kuzenini kıskandı offf çocuk çok gergin fırsatını bulsa halledecek sabaha kadar sayıkladı
bebek çok tatlı maşallah ek besine geçiyor onun için ayrıca mutfaga giriyorum daha doğrusu mutfaktan hiç çıkmıyorum:ecrin_bebek:mafoldumben

gözde güzel gelin seni pek neşşeli gördümmm.allah daim etsin
ilknurum canım ogluşuna sahatler olsun yakışmıştır erkege,iyileştigine çok sevindim
prensesim ve tüylü torunum ikinizide çok özledim öpüyorum ikinizide

oy zoiacıgım ışıgın yanıyor ama yoksun sende olmasan dükkan açılmayacak valla 12gün sonra aranızdayım sabah 8 akşam 5mesaisiyle:1hug:

ekim ,tontim hayırlı arkadaşlarımm arada yazmışsınız çok mutlu oldum valla ikinizide öpüyorum
meltem kızz ne tatili yeni gelin bile yazdı sen den haber yokkkötükedihüso

ilknurum kuzu, dün misafirleri gezdirdim bu gün evdeydimm ara ara yazacagım inşallah seni çok özledimmm yaaa

ilknurum kuzu, dün misafirleri gezdirdim bu gün evdeydimm ara ara yazacagım inşallah seni çok özledimmm yaaa

yavrucum naber ya rastlaşamadık bugün uyudum öğleden sonra mirmirmirmir
1 saat iyi oldu oğlan da uyudu benle beraber:ecrin_bebek:
zor bebeiş yemek işleri valla ben artık ayrı yemek yapmıyoum çok nadir onun yiyemiyeceği bişey olursa yapıyorum biz ne yersek yiyo kerata
Hoş benim bişey yediğim de yok ya belki gün içinde benden çok yiyodur:roflol:
bol bol hasret gider canımcım
kızına ne desem haklı daha küçücük kız o da bebek annesi
haklı ortak gördü kendine bebişi hele bi de kız sa bebiş:ecrin_bebek:
aman ha dikkat hasta olur çocuklar kıskançlıktan valla
Allah kolaylık vesin canım
bende seni çok özledim öpüldün şekeropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…