Selenimo ve Cankularyla her telden

ilknurum iyi bi güzellik uykusu çekmişsindir şimdi sen =)

Valla 1 saat uyudum şeker ama evin arka sokağında inşaat var kafam patladı bi takıldım gürültüye sinir oldum kapadım camları açtım klimayı serin serin bi saat uyudum şeker
uyanınca baktım aynaya miss world gibin olmuşum he he he:roflol::roflol::roflol:
sen neler yapiyn bakem çalıştın mı sattın mı bol bol çikilata soda
kız bize de göndert ordan bi kasa soda yazın iyi oluyo vişne soda oh içelim serin serin
:içelim::içelim::içelim:

canım ilknurrum dedigin gibi kızım hasta olacak yemeden içmeden kesildi sürekli mızırdanıyor ağlıyor offf canım sıkıldı keşke ayrı ayrı çagırsaydım diyorumm.
kız çok yoruluyorum sese dayanamıyorum artık .yoksa beden yorgunlugu geçiyor
özledim hepinizi ama kimse yok yineee

kıs geldim bacım
ah kıyamam ben sana insan dayanamıyor dediğin gibi bazen
bi de üstüne kızının mızmızlığı eklenmiş allah sabır versin kuzum benim

Son düzenleme:
benimde midem bozuk gibi bugüm devamlı bulanıyo
sabah komşu geldi nescafe içtim ondan sonra bi bulandı yiyemiyorum bugün bişey
su içsem bulanıyo
dolma yaptıydım bugün az ondan yedim biaz önce yine kötü oldum şimdi
üşüttüm herhalde akşam
soğuk bia içtim biraz o mu yaptı bilmem

yeşil ışıklıydın yazarken sna
profiline baktım 15 dk önce çıkmışsın sarı oldu birden ışığın şaşıdım altta da adın vardı
senin pc manyadı yine galiba

Son düzenleme:
ilknurum bi bakayım dedim hemen kaçıcam cnm sabahtan beri bişi yiyemedim hiç iştahım yok karnım ağrıdı çok yarın görüşürüz yine cnm öpüldüünnn opuyorumnanaktan

oy zoiacıgım ışıgın yanıyor ama yoksun sende olmasan dükkan açılmayacak valla 12gün sonra aranızdayım sabah 8 akşam 5mesaisiyle:1hug:

cnm ya görmediiim girdiğinii bekçilik yaptıım kuzuu topiğimiz kaçmasıın diye
iice özlettin kendini 12 gün de geçmez şimdi valla mafoldumben

ilknurum bi bakayım dedim hemen kaçıcam cnm sabahtan beri bişi yiyemedim hiç iştahım yok karnım ağrıdı çok yarın görüşürüz yine cnm öpüldüünnn opuyorumnanaktan

canım benim geçmiş olsun
bende öyleyim bugün midem kötü gibikafamçokkarıştı
bişey yemek istemiyorum sıcaktan herhalde:bbo:
dikkat et canım kendine öptüm:a015:
bende çıkıyorum
oğlanlar uyudu eşimde geldi zatenŞeniz
öptüm kızlar opuyorumnanaktan
herkese iyi gecelerrr mirmirmirmir
tatlı rüyalar a.s
mutlu yarınlara.s.

pek şıkırtılı bi mesaj olmuş bir önceki mesajım alkisalkisalkis
ben pek seviyorum ifade kullanmayısositososito
oynayan oynayana:roflol::dance:
pek hoşuma gittinaniknanik:teytey:

canim benim kirkbirkere masallah diyim yavrusunaa saol canim sende yorma kendini lutfennn benimde migrenim tuttu bu kez siddetlisiydi gecmek bilmedi anca duzeldimm valla aman sicaklar yaramioo yorgunlukta cabasi valla sende dikkat et canimin ici tansiyonuna kalbin carpmasina sicaklarda tatlim

canimm mehtabimmm tuylu torunun prenseste bende cok ozledik seni kalp kalbe karsi tatlimcimm

canim ilknurum gecmis olsun tatlimm kiyamam sana usutmussun heralde aman soguk biseyler yeme canim sekerli yada balli su ic iyi gelio bulantiya bitanemm

canlarimmm kahvaltii hazirr topige ilk giren sofraya otursunn:)))

oohh valla ilk geldiim yerimi kaptıım ama tek başına gitmezz şimdi bunlar hadi kızlar sizde gelin bnmde iştahım açılsıın sohbet gırgır hepberaber güzeel bi kahvaltı edelim kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

anacım bi yanım satsınlar diyo bi yanımda satmasınlar çok diyo onlar ne kadar satarsa bnm de o kadar işim çıkıyoo birazcıkın bencillik yapıyorum galiba kaydirigubbakcemile3
bu sabahta böyle somurta somurta çıkıyodum evden ayakkabılarımı giyiyodum bi kalktım kafamıı daaan diye kapının koluna vurdum ahanda allah cezanı verdi dedim uğraşsam oraya vurmayı beceremezdim :dilcikar: hııh banaa

oohh valla ilk geldiim yerimi kaptıım ama tek başına gitmezz şimdi bunlar hadi kızlar sizde gelin bnmde iştahım açılsıın sohbet gırgır hepberaber güzeel bi kahvaltı edelim kaydirigubbakcemile3

canimm benim hosgeldinn bitanemm afiyet seker bal kaymak olsun

offf canim benim yaaa gecmis olsun hemen buz koysaydin sismesini engeller ve acisini alir tatlimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…