ilknurum iyi bi güzellik uykusu çekmişsindir şimdi sen =)
canım ilknurrum dedigin gibi kızım hasta olacak yemeden içmeden kesildi sürekli mızırdanıyor ağlıyor offf canım sıkıldı keşke ayrı ayrı çagırsaydım diyorumm.
kız çok yoruluyorum sese dayanamıyorum artık .yoksa beden yorgunlugu geçiyor
özledim hepinizi ama kimse yok yineee
oy zoiacıgım ışıgın yanıyor ama yoksun sende olmasan dükkan açılmayacak valla 12gün sonra aranızdayım sabah 8 akşam 5mesaisiyle:1hug:
ilknurum bi bakayım dedim hemen kaçıcam cnm sabahtan beri bişi yiyemedim hiç iştahım yok karnım ağrıdı çok yarın görüşürüz yine cnm öpüldüünnn opuyorumnanaktan
canim benim kirkbirkere masallah diyim yavrusunaa saol canim sende yorma kendini lutfennn benimde migrenim tuttu bu kez siddetlisiydi gecmek bilmedi anca duzeldimm valla aman sicaklar yaramioo yorgunlukta cabasi valla sende dikkat et canimin ici tansiyonuna kalbin carpmasina sicaklarda tatlimkız piliçtin tavuk oldun ha ha haaa
Allah mesut bahtiyar etsin canım benim
fotolarını bekliyorz canım
kendine iyi bak iyi tatiller
öpüldün
bizde sana diliyoruz canım
kolay gelsin işlerinde
ben yatıcam biraz oğlan uyuyo akşam çok geç yattım
uyukluyorum resmen
öptüm şeker
he kesildi kız minik oğlan pek tatlı oldu maşşaaaalllah diyelim
yatıcam şeke şimdi sıcak hem bide çok geç yattım akşam
sen de kendine dikkat et şekerim
yorma kendini fazlaaa
öpüldün
MEHTABIM nerlerdesin dün de gelmemişin
gezdiriyonmu kız anacığını kadeşciklein
özledim seni can can
MELTEMİM nası gidiyo tatil
bizim içinde yüz serinleyelim bizdeeee
herkesin günü güzel geçsin
gözde güzel gelin seni pek neşşeli gördümmm.allah daim etsin
ilknurum canım ogluşuna sahatler olsun yakışmıştır erkege,iyileştigine çok sevindim
prensesim ve tüylü torunum ikinizide çok özledim öpüyorum ikinizide
benimde midem bozuk gibi bugüm devamlı bulanıyo
sabah komşu geldi nescafe içtim ondan sonra bi bulandı yiyemiyorum bugün bişey
su içsem bulanıyo
dolma yaptıydım bugün az ondan yedim biaz önce yine kötü oldum şimdi
üşüttüm herhalde akşam
soğuk bia içtim biraz o mu yaptı bilmem
canlarimmm kahvaltii hazirr topige ilk giren sofraya otursunn:)))
Valla 1 saat uyudum şeker ama evin arka sokağında inşaat var kafam patladı bi takıldım gürültüye sinir oldum kapadım camları açtım klimayı serin serin bi saat uyudum şeker
uyanınca baktım aynaya miss world gibin olmuşum he he he:roflol::roflol::roflol:
sen neler yapiyn bakem çalıştın mı sattın mı bol bol çikilata soda
kız bize de göndert ordan bi kasa soda yazın iyi oluyo vişne soda oh içelim serin serin
:içelim::içelim::içelim:
oohh valla ilk geldiim yerimi kaptıımama tek başına gitmezz şimdi bunlar hadi kızlar sizde gelin bnmde iştahım açılsıın sohbet gırgır hepberaber güzeel bi kahvaltı edelim kaydirigubbakcemile3
anacım bi yanım satsınlar diyo bi yanımda satmasınlar çok diyo onlar ne kadar satarsa bnm de o kadar işim çıkıyoo birazcıkın bencillik yapıyorum galiba kaydirigubbakcemile3
bu sabahta böyle somurta somurta çıkıyodum evden ayakkabılarımı giyiyodum bi kalktım kafamıı daaan diye kapının koluna vurdum ahanda allah cezanı verdi dedim uğraşsam oraya vurmayı beceremezdim :dilcikar: hııh banaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?