Selenimo ve Cankularyla her telden

canım prensesim ışıgın yanıyor ama yoksun migrenin tutmuş yine sana kıyamam offf çok yoruluyorsun galiba seni gün içinde bile düşünüyorum inan geçen gün girdigimde yoktun merak ettimm.kendine iyi bak ve çok yorma kendinii
kahvaltıyı kaçırdım ama dondurmanın kakolusunu afiyetle yemiş kadar oldum

canlarım arkamda bebek uyuyor yıkadım yatırdım karanlıkta pc nin ışıgıyla yazmaya çalışıyorumm:roflol:

ilknurum mideyi bozmuşsun oyyy kıyamam sana ,aç karnına içmişsindir sen birayı tabi bozdu mideyi.
kendine iyi bakk topigin neşe kaynagı opuyorumnanaktan

zoia canım benim kuzum akşama kadar kafamı dolap kapaklarına 10kez çarpıyorum kafam kaktüs gibi olduuu sırnaşık şey.acını anlıyorum .aman bu havalarda mideye dikkat edinn üşütmeyinnn sende kendine iyi bak senide öpüyorummm

çok devrik çümle kuruyorum karanlıkta kafam çalışmıyor.yazayım derken cümleler uçuyorrrrsırnaşık şey:roflol:

dün prensesin migreni tutmuş girememiş
ilknur bu gün neden giremedin canımmm sen hasta olmasan muhakkak girerdin merak ettim şimdii

kizlar hadi gelin bakim sizin icin dondurmali kagit helva hazirladim erimeden gelin canlar

prensesim ya sen bize böyle bakmaya devam edersen hepimiz kiloları geri alacağız
aklıma düşürdün dondurma vardı tırmıklayayım bari =)

mehtap cnm hoşgeldiin bak az önce misafirimiz vardıı tam dondurma ikram edicektim canı çeker diye bi ama çıkmışş:dilcikar: :1rolleyes:
çook ayıpp oldu tüüh tüühh

mehtapım online görünüyosun ama yakalayamadım mı yoksa seni :uhm:

cnm iştah yok hiiç bugün sadece çorba içebildim kendimi zorluyorum ama yiyemiyorum

ahhh benim iştahım çoştu valla birde özel istekleri yapıyorummm offf kilo alcamlmaz:
sen hastasın ya olur 1-2gün iştahsızlık nane yada kekik çayı iç iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…