ahhh benim iştahım çoştu valla birde özel istekleri yapıyorummm offf kilo alcamlmaz:
sen hastasın ya olur 1-2gün iştahsızlık nane yada kekik çayı iç iyi gelir
Hesabınızı doğrulamanızı istemek zorundayız. Bunu yaptıktan sonra lütfen geri gelin ve Gönder'i yeniden tıklatın. Bu, istenmeyen posta gönderenlerle mücadele etmemize yardımcı olacaktır.
kalabalık olunca yeniliyo be cnm anlamadan gidiyo sen yinede aşırıya kaçma senede bi iki kez olucak o kadar
bende ne bilim dökülüyorum valla annemi tatile yolladım biraz bi temizlik yapayım dedim çamaşırları falan yıkadm artık ani hareket mi ne yaptıysam şimdide belim tutuldu
evet açtımmm,ama hep yaptıgım şeyyy
kızzz bel ağrısı bir şeye benzemez aman dengeli egil kalk tühhh üzüldüm şimdi:çok üzgünüm:
nalet valla annem fıtıktan ameliyat oldu ben şimcik bi kas gevşetici içeyim daha da tutulmadan bnm romatizma var strestenmiş ( bunuda yeni öğrendim stresten romatizmada oluyomuş ) sıkılınca tutulur boynum belim
aaa aceba benimkidemi stresten bana fıtık var dediler. valla dogrudur ben ne zaman gerilsem boynum tutulur boynum öne düşer en az 15 gün çekerimm
canım prensesim ışıgın yanıyor ama yoksun migrenin tutmuş yine sana kıyamam offf çok yoruluyorsun galiba seni gün içinde bile düşünüyorum inan geçen gün girdigimde yoktun merak ettimm.kendine iyi bak ve çok yorma kendinii
kahvaltıyı kaçırdım ama dondurmanın kakolusunu afiyetle yemiş kadar oldum
dün prensesin migreni tutmuş girememiş
ilknur bu gün neden giremedin canımmm sen hasta olmasan muhakkak girerdin merak ettim şimdii
prensesim ya sen bize böyle bakmaya devam edersen hepimiz kiloları geri alacağız
aklıma düşürdün dondurma vardı tırmıklayayım bari =)
ahhh benim iştahım çoştu valla birde özel istekleri yapıyorummm offf kilo alcamlmaz:
sen hastasın ya olur 1-2gün iştahsızlık nane yada kekik çayı iç iyi gelir
Hesabınızı doğrulamanızı istemek zorundayız. Bunu yaptıktan sonra lütfen geri gelin ve Gönder'i yeniden tıklatın. Bu, istenmeyen posta gönderenlerle mücadele etmemize yardımcı olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?