Selenimo ve Cankularyla her telden

Hesabınızı doğrulamanızı istemek zorundayız. Bunu yaptıktan sonra lütfen geri gelin ve Gönder'i yeniden tıklatın. Bu, istenmeyen posta gönderenlerle mücadele etmemize yardımcı olacaktır.

diyooo biri benimm hotmaille oynamış yineeekötükedihüso eskiden oglana kızardımm şimdi kullanıcı çok
akşam eşim baksın bi yarın deneyimmm

ahhh benim iştahım çoştu valla birde özel istekleri yapıyorummm offf kilo alcamlmaz:
sen hastasın ya olur 1-2gün iştahsızlık nane yada kekik çayı iç iyi gelir

kalabalık olunca yeniliyo be cnm anlamadan gidiyo sen yinede aşırıya kaçma senede bi iki kez olucak o kadar
bende ne bilim dökülüyorum valla annemi tatile yolladım biraz bi temizlik yapayım dedim çamaşırları falan yıkadm artık ani hareket mi ne yaptıysam şimdide belim tutuldu

banada buraya cvp yazarken bu mesajın bi kopyasıdır 5 dakika içinde yönlendirileceksiniz dedi :S:s

Hesabınızı doğrulamanızı istemek zorundayız. Bunu yaptıktan sonra lütfen geri gelin ve Gönder'i yeniden tıklatın. Bu, istenmeyen posta gönderenlerle mücadele etmemize yardımcı olacaktır.

ard arda farklı msn açtın mı cnm_?

kızzz bel ağrısı bir şeye benzemez aman dengeli egil kalk tühhh üzüldüm şimdi:çok üzgünüm:

kızzz bel ağrısı bir şeye benzemez aman dengeli egil kalk tühhh üzüldüm şimdi:çok üzgünüm:

nalet valla annem fıtıktan ameliyat oldu ben şimcik bi kas gevşetici içeyim daha da tutulmadan bnm romatizma var strestenmiş ( bunuda yeni öğrendim stresten romatizmada oluyomuş ) sıkılınca tutulur boynum belim

nalet valla annem fıtıktan ameliyat oldu ben şimcik bi kas gevşetici içeyim daha da tutulmadan bnm romatizma var strestenmiş ( bunuda yeni öğrendim stresten romatizmada oluyomuş ) sıkılınca tutulur boynum belim

aaa aceba benimkidemi stresten bana fıtık var dediler. valla dogrudur ben ne zaman gerilsem boynum tutulur boynum öne düşer en az 15 gün çekerimm

aaa aceba benimkidemi stresten bana fıtık var dediler. valla dogrudur ben ne zaman gerilsem boynum tutulur boynum öne düşer en az 15 gün çekerimm

olabilir cnm yumuşak doku romatizması diye bişey sinirlerle alakalıymış
çözümü çoğu rahatsızlık gibi stresten uzak durmak üzülmemek :) ilaçlar bende işe yaramamıştı pek

cnm sen kaçtın bende kaçıyorumm çamaşırlarımı serip uzanayım azcık
cankuşlarım hepinizee ii geceler

bitanemm benimm sorma migrenim boyle tutuo arada iste ya sicak ya yorgunluk ya stres tetiklio canim benim saollasin dusundugun icin inan bende dusunuorum azicik uzak olsan beni sormasan acaba noldu diorum nedense hep sevgi sefkat bekliorum biktiricam valla sizleri korkuorum tatlilarimm oohhh afiyet seker olsun canim benimm

prensesim ya sen bize böyle bakmaya devam edersen hepimiz kiloları geri alacağız
aklıma düşürdün dondurma vardı tırmıklayayım bari =)

canim benim benim ikramlarim kilo yapmio rahat rahat ye hepsi sifir kaloriii:))))yerimm seni bennn tatlim benim

ahhh benim iştahım çoştu valla birde özel istekleri yapıyorummm offf kilo alcamlmaz:
sen hastasın ya olur 1-2gün iştahsızlık nane yada kekik çayı iç iyi gelir

sorma ya bitanem benimde oyle oluoo reglime az kaldi istah acilio bugunde kazandibi yaptim ondan biraz yedim"ikindi cayindada yarim simit yedimm napcaz bilmem umarim kilo almayiz sekercim bide benim bu ilactan korkuorum bakicam reglim bitincede istahim aciksa ilac yapioo umarim deildir canimcim

canim benim bugun benim msn kafayi yedi acilmio kisi listeniz kullanabilir deil diye sorun cikioo anlamadim bende valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…