Selenimo ve Cankularyla her telden

hadi geçmiş olsun süzgeç gibi oldun iğneler sayesindesırnaşık şey haha aha hahaa
kız gidiyom yarın bennn:gitme:
beni özleyin anacımmm:teytey:
koncam geliyo şimdiŞeniz
öptüm seni şekeropuyorumnanaktan
lw topiğine msj yazdım saaannnaaa:dance:
iyi geceler canımcımmma.s.:1hug:

msjı şimdi gördüm sayfa atlamış bakmadıydım geriye
uzanırım kızzz
ayıp ettin mikinileride giyerin çıtır çıtır:roflol::roflol:
delikafaduldendelikafadulden

canimin ici seni hic ozlemezmiyizzz dort gozle donmeni beklicez tatliskomm

canim benim bi guzel dinlenir eglenir denize girer tatil yapar donersin hayirlisiyla tatliskom biz seni burda beklior olcaz bitanemm benimmopuyorumnanaktan

kizlar bende uyku duzeni yine bozuldu belkide yorgunluktan uyuyamiorum anlamadim canlarim bu arada kahvalltiya toplanalim emi

günaydıın cankuşşarıım prensesim yine kahvaltıyı hazır bırakmış ne güsel zemuszemus
kıs ilknur doğru diyosun valla süzgeç az kalıyo yanında morardı he oturamıyorum bi yerlerim ağrıyo

Son düzenleme:
naniknanikkuzulaaaar naniknanik
ben gidiyorum akşamüstü saat 6 gibi
kimseyi bulamadım topikte bi bye diyeyim sizlere dedim:a015:
haftaya bugün dineceğim inşallahkafamçokkarıştı
kendinize çok iyi bakın arkadaşlarım:1hug:
sizleri çok seviyorumopuyorumnanaktan
beni unutmayın haaaklava:klava: yoksa yersiniz oklavayısırnaşık şey
öpüldünüz şekerleeeera.s.
:teytey::teytey::teytey::teytey:

bitanecik ilknurum yolun acik olsun canim benim hayirli yolculuklar dilerim insallah tatilin cok guzel gecer donunce anlatirsin tatlimcim sende kendine dikkat et oralarda aman sicakta fazla kalma tansiyonuna falan dikkat et canim benim seni hic unuturmuyuzzzz sen bitanesinn bu arada gonderdigin maiilleri tekrar tekrar okuomm cok saol hayatim cok ama cokk opuommm meyva solenli dondurmam benimmopuyorumnanaktan

tunaydinnn sultanimm afiyet seker olsun canim benim bu arada morarmalara karsi igne yerlerindeki agrilar icin buyukce bi pamuk parcasini bolca kolonyo dok ustune koy oyle bi sure kalsin canim durdukca acisini morarmasini alio anneannemin zamaninda igne cok olmustu oyle yapmistik bizde sekercimm

canlarım afet hatunlarım benim...amerikadan haber geldi..yarın 4 15 te mülakatım var skype den..benim için dua edin olur mu...aslında iki gündür kendime neti yasakladım ama merak edersiniz diye hemen yazıp cıkayım bari dedimm...inglizce pratik yapmam gerek:)see you laterrr...kiss you...byee

bitanemm benimm cok sevindim hadi hayirlisi guzelcim dua edicemm insallah cok iyi gecer olumlu haberlerini bekliorumm tatliskommm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…