ben geldim sen gittin kız ne zamandır konuşamadıydık şimdi de sen yoksunnaniknanikkuzulaaaar naniknanik
ben gidiyorum akşamüstü saat 6 gibi
kimseyi bulamadım topikte bi bye diyeyim sizlere dedim:a015:
haftaya bugün dineceğim inşallahkafamçokkarıştı
kendinize çok iyi bakın arkadaşlarım:1hug:
sizleri çok seviyorumopuyorumnanaktan
beni unutmayın haaaklava: klava: yoksa yersiniz oklavayısırnaşık şey
öpüldünüz şekerleeeera.s.
:teytey::teytey::teytey::teytey:
kolay gelsin meltemim herşeyin hayırlısı olsun senin için :Saruboceq: kazanırsan amerikaya mı gitcen kııı mafoldumbencanlarım afet hatunlarım benim...amerikadan haber geldi..yarın 4 15 te mülakatım var skype den..benim için dua edin olur mu...aslında iki gündür kendime neti yasakladım ama merak edersiniz diye hemen yazıp cıkayım bari dedimm...inglizce pratik yapmam gerek:)see you laterrr...kiss you...byee
kahvalti icin su boregi hazirladim guzellerimm benimm
kahvalti icin su boregi hazirladim guzellerimm benimm
hemencik oturayım kahvaltıya yokmu başka gelen
ben geldim sen gittin kız ne zamandır konuşamadıydık şimdi de sen yoksunneysem gelince bol bol konuşuk ederis çok çptm canım iyi yolculuklar güsel güsel dinlen kuzu
kolay gelsin meltemim herşeyin hayırlısı olsun senin için :Saruboceq: kazanırsan amerikaya mı gitcen kııı mafoldumben
bak bu börek ii oldu sabah sabah çayımı kapıp geliyim
canim benim sabah regl oldum agrim falan cok vardi buscopan advil falan aldim anca gecti sicaktada hic cekilmio valla agrida cabasi afiyet seker olsun kahvaltiya yetisemedim ama ikindilik biseyler hazirladim yeriz insalla hepbirlikteopuyorumnanaktan
ben geldim herkes tatile mi gitti yaa neden kimse yok mafoldumben:1shok:
:1shok: :gitme: öhöööööööö ben mülakatı atlatıp geldimm bizim topik sinek avlayan b..klu bakkala dönmüşşş...noluyooo..selenimo hayal kırıklığına uğruycakk..bende cıkıyorumm moraliim bozuldulmaz: :umursamaz: mafoldumben
cnm bnm kıyamam onun ağrısı çok fena bilirim her ay iğneye gidiyorum onun yüzünden cnm gelmeden bikaç gün önce apranax iç cnm biraz hafifletiyo geçmiş olsn kuzum
ben geldim herkes tatile mi gitti yaa neden kimse yok mafoldumben:1shok:
:1shok: :gitme: öhöööööööö ben mülakatı atlatıp geldimm bizim topik sinek avlayan b..klu bakkala dönmüşşş...noluyooo..selenimo hayal kırıklığına uğruycakk..bende cıkıyorumm moraliim bozuldulmaz: :umursamaz: mafoldumben
kizlar bide bugun tartildim 58 ciktim reglimin ucuncu gunu yarim kilo almis gorunuorum sizce bu yarim kilo kalicimidir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?