Selenimo ve Cankularyla her telden

ben geldim sen gittin kız ne zamandır konuşamadıydık şimdi de sen yoksun neysem gelince bol bol konuşuk ederis çok çptm canım iyi yolculuklar güsel güsel dinlen kuzu
kolay gelsin meltemim herşeyin hayırlısı olsun senin için :Saruboceq: kazanırsan amerikaya mı gitcen kııı mafoldumben

kahvalti icin su boregi hazirladim guzellerimm benimm

bak bu börek ii oldu sabah sabah çayımı kapıp geliyim

hemencik oturayım kahvaltıya yokmu başka gelen

canim benim sabah regl oldum agrim falan cok vardi buscopan advil falan aldim anca gecti sicaktada hic cekilmio valla agrida cabasi afiyet seker olsun kahvaltiya yetisemedim ama ikindilik biseyler hazirladim yeriz insalla hepbirlikteopuyorumnanaktan

canim gozdem yeni gelinsin daha sen ikindilik biseyler ben yapimm dedim cayda hazir hadi gel tatliskomm

canim benim sabah regl oldum agrim falan cok vardi buscopan advil falan aldim anca gecti sicaktada hic cekilmio valla agrida cabasi afiyet seker olsun kahvaltiya yetisemedim ama ikindilik biseyler hazirladim yeriz insalla hepbirlikteopuyorumnanaktan

cnm bnm kıyamam onun ağrısı çok fena bilirim her ay iğneye gidiyorum onun yüzünden cnm gelmeden bikaç gün önce apranax iç cnm biraz hafifletiyo geçmiş olsn kuzum

:1shok: :gitme: öhöööööööö ben mülakatı atlatıp geldimm bizim topik sinek avlayan b..klu bakkala dönmüşşş...noluyooo..selenimo hayal kırıklığına uğruycakk..bende cıkıyorumm moraliim bozuldu lmaz: :umursamaz: mafoldumben

nasıl geçti canım mülakat inşallah hayırlısı olur sonuç

cnm bnm kıyamam onun ağrısı çok fena bilirim her ay iğneye gidiyorum onun yüzünden cnm gelmeden bikaç gün önce apranax iç cnm biraz hafifletiyo geçmiş olsn kuzum

bitanemm sorma canim bugunde hep yattim durdum kanama coktu agrimda vardi apranax evde yoktu eczanede uzak mecburen yine advil ve buscopan aldim tatlimm saoalsinn canimin icin sen nasilsinsin belin artik iyi dimi guzelcim

canim benim hastaydimm ben reglim agir gecio kanamam fazla bide ucgundur agrim var tatlim sicaklardanmi anlamadim bende bitanem senin mulakat nasildi ne zaman sonuc alcan guzelcim

canlarimm kalorisiz cikolata bu sifir kalori isteginiz kadar alabilirsiniz afiyet seker olsunnn guzellerim

kizlar bide bugun tartildim 58 ciktim reglimin ucuncu gunu yarim kilo almis gorunuorum sizce bu yarim kilo kalicimidir?

kizlar bide bugun tartildim 58 ciktim reglimin ucuncu gunu yarim kilo almis gorunuorum sizce bu yarim kilo kalicimidir?

prensesiiim burdaymışşş
kuzum bnm de bitti ama 1 kilo almışım malasef :gitme: normalde bu dönemde kilo veriyodum ben senin şişkinliğin falan varmı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…