Selenimo ve Cankularyla her telden

canlarimm kalorisiz cikolata bu sifir kalori isteginiz kadar alabilirsiniz afiyet seker olsunnn guzellerim

oyyy oy bunlar çok güzel görünüyoo cnm kız canım çekti fena çikolata krizim tuttu baak şimdi napsam ki acep fisfisfis delikafadulden cokacimcoook

prensesiiim burdaymışşş
kuzum bnm de bitti ama 1 kilo almışım malasef :gitme: normalde bu dönemde kilo veriyodum ben senin şişkinliğin falan varmı cnm

canim benim siskinlik olmasin seninde benimde karnim davul gibi sisti sorma valla belki vucudumuz su topladi ondan oyle gorunuo genelde kalici deil derler kilo fazla gorundumu seninde yeni bittiyse bi kac gun sonra belli olur siskinlik oyle iner diolar umarim oyledir gitsin bu regl siskinligimiz tatliskommm

günaydıın diyeceğim birini bulayım sıkıştırıp öpücem
kızlar nerdesiniz kimse girmiyo uzun zamandır

Son düzenleme:
iyiiiiiiii günler cankuşları ben geldim .
pazar günü eve döndüm akşam bilgisayarı bir açtım ki internet yok kusura bakmayın arkadaşlar bu zamana kadar yazamadım ... ben iyiyim ya siz nasılsınız birtanelerim
PRENSESİM ,İLKNURUM ,MEHTABIM, GÖZDEM
MELTEM ,ZOİA, TONTİM ,NADİN hepinizi çok özledim arkadaşlar :))))aayy patronu unutmuyorum tabi SELENİMO yoksun ama seni de çok özledim

interneti paylaştığımız komşunun tayini çıkacaktı interneti kapattırdığını sandım, bu gün int. kafeye gitmeyi düşünüyordum kızlar beni merak etmiştir ,durumu bildireyim diyordumama bir de baktım bağlantı var sevinçten şu an tırlattım vallahi he he he inşallah artık görüşürüz ...

beni görmeden mehtap gitti.. bir ben bir de misafir kaldık mı ediyle büdü ben yazarım o okur artık

slm can kuşlar
pc de problem vardı giremedim,çatladım ekim geldimi diye merak etmiştim şükür gelmiş.hoşgeldin ekimcigim,güzel bir tatil geçirmişsindir inşallah
prensesim geçmiş olsun gülüm, neden reğlin bu kadar agır geçiyor senin özledim kuzu seni

ya kuzum ben geldigimdede misafir vardı oda girmiyor uzun zamandan beri galibakaydirigubbakcemile3

ilknur tatilde ohh yarasın kankama
gözde gelin hoş geldin
zoiacıgım baktın kimse yok yazmıyorsun galiba haklısın
meltem gelin canım benim tatilide yaptın dinlendin geldin
hepiciginizi çok özledim

kardeşimle bebeğini bu sabah gönderdim oyle büyük bir boşluk olduki sabahtan beri yatagına bakıyorum.
oğlumla diger teyzesi kısmetse hafta sonu memlekete gidecekler
annemde pazartesi gidecek yine tek kalacagım anlayacagınız:çok üzgünüm:

sağol canım beni merak etmişsin ben de pazar gününden beri çatlamıştım çok şükür bağlantı geldide kavuştum topiğimize

Allah kavuştursun canım üzülme çok şükür sadece gezmek için ayrılıyorsun biz seni teselli ederiz hiiiçte tek kalmazsın canım

burada kış var gündüzleri 5dereceyi gördük kaç gündür yağmur fırtına mahvolduk benimde pc de problem vardı ondan giremedim

türkiye geneli de bulutlu ve yağışlı bizim burasıda öyle

ekim birazdan son sigaramı içecegim
annem eşimin beynini yıkadı ,sen yüz veriyorsun ondan bırakmıyor diye
vır vır sürekli bırak bırak diye konuşunca bende tamam ccuma akşamı bırakıyorum dedim her 5dakikada bir soruyorlar akşam çayından sonra son sigaramı yakacağım benim içn dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…