Selenimo ve Cankularyla her telden

canım Allah yardımcın olsun sigarayı baskıdan dolayı mı bırakacaksın yoksa sen de gerçekten istiyormusun

artık istiyorum yavaş yavaş sorunlar çıkıyor
baskıyla bırakmam ben daha çok arttırırım ondan eşim hiç karışmazdı ,baktılar bende yeşil ışık var süreci hızlandırmaya çalışıyorlar bu arada annem ben sana destek olurum ddiyor

az önce haberler de dumansız hava sahasıyla ilgili haberi seyrederken benim eşim de sen niye bırakmıyorsun , ne zaman sigarayı bırakacaksın diye sordu ben daha önce de bırakma girişimlerinde bulundum 6 ay içmediğim bile oldu sonra tekrar başladım 11kg fazlalıkla birlikte

ben tedaviyle bıraktım 1yıl içmedim ,5kiloda ben aldım sonra inatla geri başladım

irademiz zayıf herhalde o kadar uzun süre bırakıp tekrar başlamışız ikimiz de

çok zor ama kesin karar verirsen gerçekten istersen bırakabilirsin eşim 5 sene önce bırakıcam dedi bıraktı ben evlendikten sonra başlamıştım , ben bırakamıyorum daha doğrusu bırakmayı gerçekten istemiyorum..eşimin abileri, ablamın eşi nerdeyse akrabaların hepsi bıraktı günde 2 paket içen bile vardı bıraktılar inşallah sen de bırakırsın

kekik demleyip iç sigaranın etkisini vücudundan çabuk atılmasını sağlar

allen carr kitabını şöyle yüzeysel okudum .çok önemli ipuçları bekliyorum hayal kırıklıgına ugradım.annem burdayken deneyim diyorum çünkü arıza çıkarıyorum benşakkıdı
bende bırakmak istemiyorum sigaradan zevk alıyorum ama inan 60yaşındaki annem benden iyi nefes kontrolümü kaybettim,merdiven çıkamıyorum

senin sigarayı bırakma vaktin çoktan gelmiş be gülüm küçücük bir şey bizi nasılda mahkum edip sağlığımızı bile bile mahvediyoruz

eşinin kilosun da farklılık oldumu kekik çayından sonra

bu kitabı ben okumadım ama konusunu tahmin edebiliyorum bak akşam akşam benim de kanıma girdin şimdi ben de sigarayı bıraksam mı diye düşünmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…