bilmem o kahve içmiyor akşam çayınıda bıraktı ona kekik paptya ıhlamur her gün degişik çay yapıyorum
ama o inannarak bıraktı galiba kolay atlattı sorun çıkarmadı bir kaç gün huzursuzdu okadar
bu kitabı ben okumadım ama konusunu tahmin edebiliyorum bak akşam akşam benim de kanıma girdin şimdi ben de sigarayı bıraksam mı diye düşünmeye başladım
kuzu ben çayı demleyeyim balkonda sakin sakin son sigaramı içeyim paketide atayım
kuzu ben çayı demleyeyim balkonda sakin sakin son sigaramı içeyim paketide atayım
iyiiiiiiii günler cankuşları ben geldim .
pazar günü eve döndüm akşam bilgisayarı bir açtım ki internet yok kusura bakmayın arkadaşlar bu zamana kadar yazamadım ... ben iyiyim ya siz nasılsınız birtanelerim
PRENSESİM ,İLKNURUM ,MEHTABIM, GÖZDEM
MELTEM ,ZOİA, TONTİM ,NADİN hepinizi çok özledim arkadaşlar :))))aayy patronu unutmuyorum tabi SELENİMO yoksun ama seni de çok özledim
slm can kuşlar
pc de problem vardı giremedim,çatladım ekim geldimi diye merak etmiştim şükür gelmiş.hoşgeldin ekimcigim,güzel bir tatil geçirmişsindir inşallah
prensesim geçmiş olsun gülüm, neden reğlin bu kadar agır geçiyor senin özledim kuzu seni
prenses meltem nerdesiniz cankuşlar topiği terk mi ettiniz bu akşam
artık istiyorum yavaş yavaş sorunlar çıkıyor
baskıyla bırakmam ben daha çok arttırırım ondan eşim hiç karışmazdı ,baktılar bende yeşil ışık var süreci hızlandırmaya çalışıyorlar bu arada annem ben sana destek olurum ddiyor
yok vallahi hiçte özlemiyorum evim evim canım evim he he he
canim benim bugun bodruma indik annemle fatura odemeleri vardi bide emekli kartimin suresi dolmus onu uzattirdim bodrum sicakti yine reglim bu ay agir gecio nedense ilaclarimi aldim oyle indik simit yedim sonrada dondurma yedim bugun epey abarttim valla(
iyiki döndüm canım kırk takla atıyordum internete girmek için geç saatte bile gelen oluyordu yabancı değil kaynım eltim sağolsunlar bizim için geliyorlardı onun için pek yazamamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?