Selenimo ve Cankularyla her telden

iyi olmuş papatya sakinlik veriri zaten ıhlamur vücudu gevşetir iyi düşünmüşsün sen de kendine yap iç bol bol

bu kitabı ben okumadım ama konusunu tahmin edebiliyorum bak akşam akşam benim de kanıma girdin şimdi ben de sigarayı bıraksam mı diye düşünmeye başladım

keşke bırakırsın ben yüzeysel okudum ama yinede kendi kendime sordum neden içiyorum diye?
bırakanlardan benim ne eksigim var diye
birde şu yasak çıktıya gerçekten 2,sınıf gibi hissettim kendimi.alış veriş merkezinde patladım terasta o yagmurun altında içtim ve ozaman tamam dedim vereliniortak

hah bak kendi kendine de gaza gelmişsin sorgulamaya da başlamışsın bir tek kendine itiraf edememişsin sen sigarayı bırakmayı istiyorsun canım tam zamanı bırak sigara içen arkadaşlarının hepsine haber ver ben bıraktım ona göre yanımda içmek yok diye yanında kimsenin içmesine izin ver me

saol canım hayırlısıyla atlatsam darısı sana bırakırsak destek oluruz birbirimize sana da iyi akşamlar yarın görüşürüz inşalah
kendine iyi bak

kuzu ben çayı demleyeyim balkonda sakin sakin son sigaramı içeyim paketide atayım

aa sigarayı mı bırakıyosun cnm kolay gelsin son sigarayıda keyfine vara vara iç
aslında bende bırakabilsem çok ii olcak günde bi paketi bitiriyorum bi ara ameliyat olduktan snra bırakmıştım 1 ay kadar içmedim yada günde tek sigara içtim hiç zorlamıyodum kendimi cnm istemiyodu sonradan yine başladım hele bu ara çok içiyorum aslında içten içe bırakmayıda çok istemiyorum ya neyse tabi bide kilo durumu var bırakan kilo alıyorum diyo ondan da pek istemiyorum

iyi akşamlar topik nöbetine başlamışsın zoia nasılsın canım

prenses meltem nerdesiniz cankuşlar topiği terk mi ettiniz bu akşam

Bitanecik ekimimm canim benim hosgeldinn tatlimm sukur kavustukk nasilsin?gunlerin nasil gecti guzelcim?cok ama cokk ozledimmm seniikaymaklimm iyiki geldinnn tatlimmmm

canim benim merak ettim valla neyseki sorunun duzeldi geldin yine bitanemm saollasinn kaymaklim valla bende anlamadim genelde agrim falan olur ama bu ay daha agir gecti anlamadim kilomdada yarim kilo artis oldu umarim kalici olmaz bugun simit yedim dondurma yedim valla((( bende ozledimm torununda ozledi cok ama cokkk canimcim

prenses meltem nerdesiniz cankuşlar topiği terk mi ettiniz bu akşam

canim benim bugun bodruma indik annemle fatura odemeleri vardi bide emekli kartimin suresi dolmus onu uzattirdim bodrum sicakti yine reglim bu ay agir gecio nedense ilaclarimi aldim oyle indik simit yedim sonrada dondurma yedim bugun epey abarttim valla(

canim benim insalla birakirsin valla ben iki sene once erkek arkadasim vardi o zaman o kullanmiodu bende biraktim bi sene boyunca bi tane bile icmedim ama sonra babam vefat etti bi sigara ictim ve arkasi geldi ne yazikki hersey beyinde bitio beyine yazdinmi icmemeyi basariyo insalla basarili olursun bende bu konuda destek olurum elimden geldigince canim benimm

afiyet olsun gülüm hiçte abartmamışsın sıcakta dolanırken zaten yakmışsındır

iyiki döndüm canım kırk takla atıyordum internete girmek için geç saatte bile gelen oluyordu yabancı değil kaynım eltim sağolsunlar bizim için geliyorlardı onun için pek yazamamıştım

iyiki döndüm canım kırk takla atıyordum internete girmek için geç saatte bile gelen oluyordu yabancı değil kaynım eltim sağolsunlar bizim için geliyorlardı onun için pek yazamamıştım

canim gercekten cok zor sartlar altinda bile girdin bitanemsinn sen benimmm yerimm seni prenseste ozlemis seni haberin olsun canimcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…