canim gercekten cok zor sartlar altinda bile girdin bitanemsinn sen benimmm yerimm seni prenseste ozlemis seni haberin olsun canimcim
ee o zaman karnını gıdıklayıp ensesini kulağını iyice benim yerime okşa da mayışıp kalsın sevimli bıdığım
kız prenses ne o dondurmalar ben eskiden biri benden birşey istese rüşvet diye kafan büyüklüğünde dondurma alırsan olur diyordum dünyada en sevdiğin şey deseler evcil hayvanlar ve dondurma derdim benim canımı mı cektircen he he he gündüz yedim ki zaten bunlar da pek leziz görünüyor canım sağol
canimm ya sorma bende dondurma cok severim sana kazanlar dolusu dondurma feda olsun bitanemm benim evcil hayvaninda var artik prensesin teyzesisin sen artik :)))
yok teyzesi olmayayım fazla bağlanırım hayvanların dostluğu insanlarınkinden daha güzel gelir ama onlara çok bağlanmak onları insan yerine koymak doğru değil sonra onlara bir zarar gelse bir yakınına gelmiş gibi hatta daha fazla üzülüyor insan o yüzden onların hayvan olduğunu unutmayıp çok bağlanmamak gerek zatım tarafından çok acı tecrübe edilmiştir hayatım
haklisin canim prensesi ben cocugum gibi goruyorum valla ama kayiplarinda insan cok uzuluoo benim eskiden kuslarim vardi onlarin olumu bile insani derinden etkilio hele prensesi dusunmek bile istemiorum gercekten allah gecinden versin diorum yanimda melekler gibi uyuyo gorsen bitanemmm
benim muhabbet kuşum vardı net bir şekilde 33 kelime konuşturmuştum beni görünce canım annecim bir tanem koş koş gel yakışıklı sevimli burda şşıt annecim derdi misafir geldiğinde kafesi kendi odama kaldırırdım nazar etmesinler ya da çocuklar kafesi parmaklayıp sevimlimin psikolojisini bozmasın lar diye evlenince eşim onu istemedi alerjim var dedi nerdeyse evlenmekten vaz geçecektim o benim oğluşumdu öyle demekte çok günahmış ya neyse öldüğünde ağlamaktan mahfoldum büyük babam öldüğünde bile öyle ağlamadım hatta hiçbir yakınıma öyle ağlamadım.... başkada kedi köpek besledim vs...tam bir hayvan düşkünüydüm şimdi oğlum var beslemek için hayvan almayı artık hiç düşünmüyorum
oyy bicir bicir konusuodu ne guzel ahhh uzuldumm canim gercekten cok uzuluoo insann cok iyi anliorum seni nede olsa oda bi can tasio evin nesesi oluolar kayiplarinda insan epey uzuluo ve eksikligini hissedioo ne guzel hayvanseversin sende bende hayvanlari cok severim burdaki sitedeki kopecikleride besler severimm cok sevap ac hayvan doyurmak su vermek dilleri yokki konussun yavrucaklar canim benim oglusunun allah bagislasin bende onun teyzesiyim artik yegenimi mincikla benim icin bi guzel sekercim
zoia hoş geldin canım ama geç geldin ben de çıkmak üzereydim
tamam canım huysuz yeğenini sabah mıncıklarım ben artık kaçsam olurmu benim kociş kanepede uyuya kalmış boynu yamukta horuldamaya başladı şimdi kalkarsa hala mı yazıyorsun diye damarı tutar
hoşbuldumm tatlım nereye gidiyon kıız
ekimim hoşgeldin tekrardan a.s. prensesiim nasılsın cnm atlattın mı adet dönemini
ekimim hoşgeldin tekrardan a.s. prensesiim nasılsın cnm atlattın mı adet dönemini
tam çıkarken yakalamışım sizi girdim bu akşam kimse yoktu
bugün biraz kaynatmışsınız valla korktum topiğimiz gitcek diye :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?