canım benim çok geçmiş olsun senin her ay böyle çekilmez ki kuzu yaa çok zor valla allah sabır versin. benim çok ağrım olmaz o yüzden rahatımcanim benim hastaydim ondan giremedim ben tatlim benim
kndimden pay biçerek söylüyorum regl döneminde şişlikten kilo almış oluyosun ama bittikten sonra eski kilona dönüyosun kuzu o yüzden bence geçicidir bi de regl bittikten sonra tartıl bencekizlar bide bugun tartildim 58 ciktim reglimin ucuncu gunu yarim kilo almis gorunuorum sizce bu yarim kilo kalicimidir?
ilknur tatilde ohh yarasın kankama
gözde gelin hoş geldin
zoiacıgım baktın kimse yok yazmıyorsun galiba haklısın
meltem gelin canım benim tatilide yaptın dinlendin geldin
hepiciginizi çok özledim
biz seni yanız bırakmayız anacım merak etme kaydirigubbakcemile2kardeşimle bebeğini bu sabah gönderdim oyle büyük bir boşluk olduki sabahtan beri yatagına bakıyorum.
oğlumla diger teyzesi kısmetse hafta sonu memlekete gidecekler
annemde pazartesi gidecek yine tek kalacagım anlayacagınız:çok üzgünüm:
günaydıın cankuşlarıım hafta sonunuz çok güzel geçsin inşallah ben bugüne pek bi hareketli başladım zemuszemus
günaydıın cankuşlarıım hafta sonunuz çok güzel geçsin inşallah ben bugüne pek bi hareketli başladım zemuszemus
prensesim kardeş nasılsın bu gün daha iyimisin ağrın sancın varmı tatlı meleğim
canım benim çok geçmiş olsun senin her ay böyle çekilmez ki kuzu yaa çok zor valla allah sabır versin. benim çok ağrım olmaz o yüzden rahatım
kndimden pay biçerek söylüyorum regl döneminde şişlikten kilo almış oluyosun ama bittikten sonra eski kilona dönüyosun kuzu o yüzden bence geçicidir bi de regl bittikten sonra tartıl bence
hoşgördüm mehtabım ne var ne yok kız ben yokken naptınız bakem opuyorumnanaktan
biz seni yanız bırakmayız anacım merak etme kaydirigubbakcemile2
şu sigara olayına bende bi el atıyım dedim ben hiç içmedim aklımdan bile geçmedi ama sigara içenleri görünce de dayanamıyorum benim eşimde içiyordu ama bıraktı çok şükür onunda sen gibi nefes alması artık zorlaşıyodu 2 basamak merdiven çıksın soluk soluğa kalıyodu şimdi daha iyi çok şükür... sende bırak canım en kısa zamanda çünkü gerçekten iyi bişey deil içmek büyük bi zevk sanırım senin için ama uzun yaşamak daha güzel bi seçenek sanırım dimi yerimseniben
günaydın canııımm
bende kalktım sabah sabah annem aradı iş güç derken anca kahvaltı yapıyorum anacım
canim kardesim boyle hep sikayet eder buluorum kendimi ama bugun belim bacaklarim sirtim boynum heryerim agrio depresyonda boyle kas agrilari yaparmis birazda ondan sanirim sen nasilsin bitanem?bugun annemin dogumu gunu sabah erken kalkip kahvalti hazirladim bahceden gul kopartimm onla uyandirdim annem soylemesi ayip hellim peyniri izgara sever ondan yaptim ama uvey baba yine laflari soktu sabah sabah canim yok efendim agir olmus yok eefendim bozukmuymu ya sabir dedim icimden senin keyifler nasil cicim?
kizlarrr dilerim hepinizin cok guzel bi hafta sonu olur!bugun annemin dogum gunu sabah erken kalkip kahvaltiyi hazirladim sonra bahceden gul kopartip uyandirip dogumgununu kutladim annem helli peyniri izgara cok sever bende ondan izgara yaptim ama uvey baba yine yapcagini yapti yok agirmi olmus agir olmasina imkan yok kizartmadim izgara yaptim sonra yok bayatmi yok bu ne hindi eti gibi yani soylemedigini birakmadi bende hep sikayvet edio gibiyim burda ama keyfimi kacirdi icimden ya sabir cektim ama sonra nasil bi vicit agrisi belim ayaklarim sirtim sormayyin depresyonda agri yaparmis
neyse sizi bunaltmiyim ben annemin gercek pastasi bu olmasada buyrun sizlerde afiyet seker olsunn sanalda olsa pasta uflerken dilek dileyin insallah dileginiz gercek olur bende uflucem anneme allah saglik uzun omur huzur versin insallahh tabiki siz canlarimada allah uzun omur saglik huzur sans ve kalbinizden tum gecenleri versin insalllahhhh
geçmiş olsun canım depresyondan olduğuna eminmisin grip oluncada aynı şeyler oluyor...annenin doğum günü kutlu olsun bundan sonra hep beraber sağlıklı ,huzurlu, mutlu ,uzun yıllar yaşarsınız inşallah .. ellerine sağlık hamarat kardeşim hasta hasta ne güzel süpriz yapmışsın annene maşaalh diyeyim düşenceli meleğim:)))
prensesim anneciğinn doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu ömürler görsün iyiki doğmuşta senin gibi kalbi güzel bi kız doğurmuş.canımın içi sen şikayet ediyo gibi hissetme sakın kendini cnm bnm hiç değilse içindekileri bizle paylaşıyosun içine atma tatlım zaten depresyon tedavisine başladın burdanda olsa sıkıntıntını stresini paylaş biz bunalmıyoruz sakın öyle düşünme tmm mı :1hug: opuyorumnanaktan
canlarım benim pc çöktüoyüzden giremiyorum kardesimin arkasının bilg. dan yazıyorum su an hemen cıkıcamm..beni merak etmeyin diye yazıyorumm..mülakat tan olumsuz cevap geldi canım biraz sıkkın ama bu ay üç mülakat daha olcakmışş..daha alternetiflerim var yani...hepinizi cok seviyorumm.. okuyamadığım için kimseye özel eylerde yazamıyorumm.gusuruma galmayınn..sağlıcakla kalın..pc tamir oluncaa sizinleyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?