Selenimo ve Cankularyla her telden

lütfen bir an önce şu illeti bırakın ,dün anladım ki diğer bağımlılardan hiç farkım yok resmen uyuştum felç olacagım sandım ama insan beyni varya herşeyin üstesinden geliyor.eşim ve annem şokta sızlanmadım söylenmedim aklıma geldikçe şükürler olsun içmiyorum dedim.daha önce ağlama kirizlerim,sinir öfke kontrolsüzlügüm olmuştu altında tekrar başlamak yatıyordu ama şimdi başka bir piskolojiyle yaklaşıyorum inşallah sonuç alırım,eger sıkılırda bahane ararsam forumu açıp sizden destek alırımopuyorumnanaktan

ilknur bu gün gelir herhalde,güzelce dinlenmiştir umarım
gözdecim eşinden kocam diye bahsetmişsin ne güzel bir elmanın yarısı gibi olmuşsunuz RABBıM kötülüklerden korusun sizi (ilk aylarda eşler biraz zor kabullenirlermiş birbirlerini)ama iş aşk evliligi olunca farklı oluyoryerimseniben

aa kimseler girmemiş,sadece misafirimiz var o okuyor
prensesim annenin dogum günü kutlu olsun,

sıkma canını meltemcim inşallah 3. mülakatta girersin çabuk tamir ettir pc ni bekliyoruz kendine iyi bak canım

canım benim göz yaşlarını akıttın mı oğluşuna dua et gülüm sağsağlim kavuşasın ben de edicem ...yavaş yavaş alışmak lazım yokluklarına ileride okulu ,üniversitesi ,askerliği ,tayini ayrı kalıcaz ne yapalım canım hayatın gidişatı böyle .... şık dişini 15 gün sabret baş dönmeleri , mide bulantıları inşallah olmaz en zoru ilk 15 gün sonra daha da rahatlıyacaksın

:sinifsinif: canimm benimm cok zor valla ayriliklar allah yardimcin olsun bide ilk ayrilik tabi zor olmustur allah kavustursunn bitanemm benim bu arada saana alkislarin en koskocamani alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile5 sigarayi birakmissinn bravoo canimin ici basta zorlanman dogal ama her gecen gunun daha kolay gecicek bi gun bi gun daha derken bi bakmissin aklina bile gelmicek canim her zaman yanindayimm unutma kuzummopuyorumnanaktan

canlarimm kandilinizi kutlar allah tum dualarinizi kabul etmesini gonulde temenni ederim bitanelerim benim buyrun kandil simidine afiyet seker olsun

prensesim ben doktorlara nedense pek güvenemiyorum ya benim kuzenim de gitti doktora işte onada depresyon dedi bi ilaç verdi çocuk içti ilacı 1 saat sonra ağzı gözü yamuldu resmen suratı kaydı hastaneye zor yetiştirdik de kötü bir sonuç olmadı allahtan. sorun bulamadıklarına depresyon diyolar ben inanmıyorum cnaım sende çok inanıp da güzel canını sıkma kuşum

bitanem çok tbrik ediyorum seni inşallah bu iradeyle devam edersin. ilk zamanlar zor olcak senin için ama sonrası çok çok daha iyi olcak bitanem aynen bu kararlılıkla devam kaydirigubbakcemile5

canlarimm kandilinizi kutlar allah tum dualarinizi kabul etmesini gonulde temenni ederim bitanelerim benim buyrun kandil simidine afiyet seker olsun

kız simitleri gördüm canım çekti benimkini markete gittiydi allahtan siparişimi verdim hemen :lepi:

haklisin canim yanlis teshis koyuolar hep ama benim bu gecen seneden olan bi durum depreks aliodum ama sikayetlerim artinca depreks etkisini kaybettigi icin onun ayarindan daha fazla bi ilac verdi annemin doktoru yaklasik bi bes sene olmustur o yuzden baska doktor dese kuskuuyla bakardimda suat hanim olunca inandim cunku internettede arastirmistim yasadigim sikayetleri hep depresyona yol cikio gerci bu kis epey stresli bi donemdeydim ilerlemesi normaldi tabi allah beterinden saklasin diorum kismetse onumuzdeki hafta istanbula kaciorum burda uvey baba beni depresyonun en derinine sokcak yoksa sabah yine anneme bagiriordu o oyle yapinca icim aciooo cok uzuluorum neyse canim allahh o guzel yuzun gibi kalpte vermis sana iyiki varsin canimcimm bugun kandil bol bol dua et allah kabul etsinn guzelcimm

canim benim unuttunmu sen beni yoksa beni hic sormamissinda :sinifsinif::sinifsinif: seninde kandilin mubarek olsun bitanem allah dualarini kabul etsin canimcim

gülüm unuturmuyum sana ayrı yazdım yolladım sayfada hata yazısı çıktı net gitmiş şimdi geldi, ben de hemen sana yazdım tatlım..bu mübarek gecede rabbim hepimizin dualarını kabul etsin ben senin için de dua edicem iyileşip sağlığına kavuşman için ,üvey babanında dili kötüyü ,hor görmeyi kalp kırmayı, ağır sözü konuşamasın inşallah rabbim onun da kalbine yumuşaklık ve merhamet versin ,versinki benim kalbi güzellik ve iyilik dolu kardeşimi üzmesin ...kandilin mübarek olsun tüm duaların kabul olsun .:)))

gözde canım bak hemen alıştın ev hanımlığına eşini markete göndeririken liste de hazırladınmı eline verdin mi rabbim seni eşine ,eşini sana hayırlı kılsın mutluluklar versin kandilin tekrar mübarek olsun

günaydın can kuşlar gününüz hayırlı ve güzel olsun....ilknurum geldin mi bacım özledik kız sensiz olmuyor , oğluşların nasıl canım...
mehtap nasılsın gece rahat uyudun mu annen bu gün gidecekti galiba Allah kavuştursun tekrardan iradeli arkadaşım 12 gün kaldı canım sıkışırsan hemen gel pc de sorun olmazsa ben ara ara topiğe uğrarım destek tam benim de artık sigarayı bırakma fikri sık sık aklıma geliyor..

prensesim canım kardeşim akşam uğramamışsın cevabımı okumamışsın sen benim için özelsin tatlı meleğim günün güzel geçsin , mutluluklar hep yanın da olsun :)))

zoia işler yoğun mu canım sabahları ilk yazardın nasılsın canım, akşam da yoktun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…