canlarım benim pc çöktüoyüzden giremiyorum kardesimin arkasının bilg. dan yazıyorum su an hemen cıkıcamm..beni merak etmeyin diye yazıyorumm..mülakat tan olumsuz cevap geldi canım biraz sıkkın ama bu ay üç mülakat daha olcakmışş..daha alternetiflerim var yani...hepinizi cok seviyorumm.. okuyamadığım için kimseye özel eylerde yazamıyorumm.gusuruma galmayınn..sağlıcakla kalın..pc tamir oluncaa sizinleyim:)
canlarım günaydın,hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum
oğlumu sabah memlekete gönderdim çok ağladım ilk defa ayrılıyoruz
ve evet sigarayı bıraktım .daha önce tedaviyle bırakmıştım ama şimdi içmeyecegim dedim bana kocaman alkış:lepi:
dün ziraat tavugu gibiydim çenem filan uyuşuktu tarif edilmez bir uyuşma vardı yüzüm filan davul gibi şişti ama inatlaştım hayır artık hayatımda siğara olmayacak dedim ve büğün biraz daha iyiyim çok şükür:Saruboceq:
prensesim ,gözdem ,ekimcim canım zoiacıgım meltem cim ve diger bütün canlar hepinizi kocaman kocaman öpüyorum beni yalnız bırakmayacagınızı biliyorum
:sinifsinif: canimm benimm cok zor valla ayriliklar allah yardimcin olsun bide ilk ayrilik tabi zor olmustur allah kavustursunn bitanemm benim bu arada saana alkislarin en koskocamani alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile5 sigarayi birakmissinn bravoo canimin ici basta zorlanman dogal ama her gecen gunun daha kolay gecicek bi gun bi gun daha derken bi bakmissin aklina bile gelmicek canim her zaman yanindayimm unutma kuzummopuyorumnanaktancanlarım günaydın,hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum
ve evet sigarayı bıraktım .daha önce tedaviyle bırakmıştım ama şimdi içmeyecegim dedim bana kocaman alkış:lepi:
dün ziraat tavugu gibiydim çenem filan uyuşuktu tarif edilmez bir uyuşma vardı yüzüm filan davul gibi şişti ama inatlaştım hayır artık hayatımda siğara olmayacak dedim ve büğün biraz daha iyiyim çok şükür:Saruboceq:
prensesim ,gözdem ,ekimcim canım zoiacıgım meltem cim ve diger bütün canlar hepinizi kocaman kocaman öpüyorum beni yalnız bırakmayacagınızı biliyorum
aa kimseler girmemiş,sadece misafirimiz var o okuyor
prensesim annenin dogum günü kutlu olsun,
ben de hepinizin kandilini kutluyorum arkadaşlar
bütün cankuşların kandilini kutluyorum
prensesim ben doktorlara nedense pek güvenemiyorum ya benim kuzenim de gitti doktora işte onada depresyon dedi bi ilaç verdi çocuk içti ilacı 1 saat sonra ağzı gözü yamuldu resmen suratı kaydı hastaneye zor yetiştirdik de kötü bir sonuç olmadı allahtan. sorun bulamadıklarına depresyon diyolar ben inanmıyorum cnaım sende çok inanıp da güzel canını sıkma kuşumcok saoll guzellerguzeli tatli ekimim benim malesef evet doktor depresyon teshisi koydu bi aydirda ilac kullaniorum canim benim bakalim ay sonu yine kontrole gitcem kullandigim ilacin raporunu bile cikardi tatliskomm boyle valla sen napiosun bugun sekercim?annem icinde cok tsk ederimm canimsinnn benim
bitanem çok tbrik ediyorum seni inşallah bu iradeyle devam edersin. ilk zamanlar zor olcak senin için ama sonrası çok çok daha iyi olcak bitanem aynen bu kararlılıkla devam kaydirigubbakcemile5canlarım günaydın,hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum
canlarimm kandilinizi kutlar allah tum dualarinizi kabul etmesini gonulde temenni ederim bitanelerim benim buyrun kandil simidine afiyet seker olsun
prensesim ben doktorlara nedense pek güvenemiyorum ya benim kuzenim de gitti doktora işte onada depresyon dedi bi ilaç verdi çocuk içti ilacı 1 saat sonra ağzı gözü yamuldu resmen suratı kaydı hastaneye zor yetiştirdik de kötü bir sonuç olmadı allahtan. sorun bulamadıklarına depresyon diyolar ben inanmıyorum cnaım sende çok inanıp da güzel canını sıkma kuşum
bitanem çok tbrik ediyorum seni inşallah bu iradeyle devam edersin. ilk zamanlar zor olcak senin için ama sonrası çok çok daha iyi olcak bitanem aynen bu kararlılıkla devam kaydirigubbakcemile5
kız simitleri gördüm canım çekti benimkini markete gittiydi allahtan siparişimi verdim hemen :lepi:
canim benim unuttunmu sen beni yoksa beni hic sormamissinda :sinifsinif::sinifsinif: seninde kandilin mubarek olsun bitanem allah dualarini kabul etsin canimcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?