zoia işler yoğun mu canım sabahları ilk yazardın nasılsın canım, akşam da yoktun
günaydıın cnm dün bnmkiyle kavga ettik moralim bozuktu arkadaşlarm geldiler zorla dışarı çıkardılar beni biraz kafam dağıldı bakalım beklemedeyim hatasının farkında varsın diye dün ondan yazamadım biara baktım kimse yoktu topikte biraz geç oldu kusura bakmayın canlarım kandiliniz mübarek olsun tüm güzellikler sizinle olsun
prensesim valla böyle şeyler yazınca üzülüyorum ben yaa kadınlara eziyet eden erkekleri duyunca bi nefret hissi oluyo bende Allah annene ve sana sabır versin kuzum başka da elimizden bişey gelmiyor maalesef :çok üzgünüm::çok üzgünüm:haklisin canim yanlis teshis koyuolar hep ama benim bu gecen seneden olan bi durum depreks aliodum ama sikayetlerim artinca depreks etkisini kaybettigi icin onun ayarindan daha fazla bi ilac verdi annemin doktoru yaklasik bi bes sene olmustur o yuzden baska doktor dese kuskuuyla bakardimda suat hanim olunca inandim cunku internettede arastirmistim yasadigim sikayetleri hep depresyona yol cikio gerci bu kis epey stresli bi donemdeydim ilerlemesi normaldi tabi allah beterinden saklasin diorum kismetse onumuzdeki hafta istanbula kaciorum burda uvey baba beni depresyonun en derinine sokcak yoksa sabah yine anneme bagiriordu o oyle yapinca icim aciooo cok uzuluorum neyse canim allahh o guzel yuzun gibi kalpte vermis sana iyiki varsin canimcimm bugun kandil bol bol dua et allah kabul etsinn guzelcimm
gözde canım bak hemen alıştın ev hanımlığına eşini markete göndeririken liste de hazırladınmı eline verdin mi rabbim seni eşine ,eşini sana hayırlı kılsın mutluluklar versin kandilin tekrar mübarek olsun
gözde sabah işlerini mi yapıyorsun günaydın..[/
QUOTE]
ekimim valla doğru bildin dün pazardı benim ki evde diye bi iş yapmadım ev şuanda felaket durumda küçük ev birde hemen dağılmış onlarla uğraşıyordum 1 saattir şimdi oturdum oc başına daha kahvaltımı yapmadım valla :çok üzgünüm:
günaydıın cnm dün bnmkiyle kavga ettik moralim bozuktu arkadaşlarm geldiler zorla dışarı çıkardılar beni biraz kafam dağıldı bakalım beklemedeyim hatasının farkında varsın diye dün ondan yazamadım biara baktım kimse yoktu topikte biraz geç oldu kusura bakmayın canlarım kandiliniz mübarek olsun tüm güzellikler sizinle olsun
prensesim valla böyle şeyler yazınca üzülüyorum ben yaa kadınlara eziyet eden erkekleri duyunca bi nefret hissi oluyo bende Allah annene ve sana sabır versin kuzum başka da elimizden bişey gelmiyor maalesef :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
alıştım kız nolcak kndi evim kndimize göre düzenledik eşaları her şey bizim için yapıldı. annemlerden ayrı yaşamaya alışık olduğum için o da çok etkilemedi ama gene arıyo insan ne de olsa anne baba gibisi yok
gözde sabah işlerini mi yapıyorsun günaydın..[/
QUOTE]
ekimim valla doğru bildin dün pazardı benim ki evde diye bi iş yapmadım ev şuanda felaket durumda küçük ev birde hemen dağılmış onlarla uğraşıyordum 1 saattir şimdi oturdum oc başına daha kahvaltımı yapmadım valla :çok üzgünüm:
maşallah sana bitirdin işleri , önce kahvaltını yapsana be güzelim metabolizman çalışmaya başlamaz bak kilo alırsın söylemedi deme ...eeeee artık değiştirsen diyorum profil bilgilerini bekar yazıyor hala he he he :)))
üzüldüm şimdi...canım bozma moralini 6 yıldır tanışmıyormusunuz bu tartışmalar tuzu biberi herzaman canım cicim olmuyor...sonrasında barışmalar pek güzel olur az naz yaparsın artık ama fazla da uzatma yine de sen bilirsin canım...hiç kusura bakmadım iyi yapmış arkadaşların dışarı çıkartmışlar biraz ferahladın mı bari..
canım benim üzüldüm tartışmanıza inşallah çok ciddi bişi değildir. kavga ettikten sonra zaman geçmek bilmez en kısa zamanda halledersiniz umarım
prensesim valla böyle şeyler yazınca üzülüyorum ben yaa kadınlara eziyet eden erkekleri duyunca bi nefret hissi oluyo bende Allah annene ve sana sabır versin kuzum başka da elimizden bişey gelmiyor maalesef :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
alıştım kız nolcak kndi evim kndimize göre düzenledik eşaları her şey bizim için yapıldı. annemlerden ayrı yaşamaya alışık olduğum için o da çok etkilemedi ama gene arıyo insan ne de olsa anne baba gibisi yok
maşallah sana bitirdin işleri , önce kahvaltını yapsana be güzelim metabolizman çalışmaya başlamaz bak kilo alırsın söylemedi deme ...eeeee artık değiştirsen diyorum profil bilgilerini bekar yazıyor hala he he he :)))
hiç aklıma gelmedi kıız dur değiştiriyim :))
annemle kız aşagıya indi ayyy kafam kazan gibi 5dk gireyim nefes alayım dedim
ne güzel gezmeye gidelim diyormuş annen gitsene canım istemiyor deme iyi gelir canım tedbiri mekanda ferahlık vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?