Selenimo ve Cankularyla her telden

zoia işler yoğun mu canım sabahları ilk yazardın nasılsın canım, akşam da yoktun

günaydıın cnm dün bnmkiyle kavga ettik moralim bozuktu arkadaşlarm geldiler zorla dışarı çıkardılar beni biraz kafam dağıldı bakalım beklemedeyim hatasının farkında varsın diye dün ondan yazamadım biara baktım kimse yoktu topikte biraz geç oldu kusura bakmayın canlarım kandiliniz mübarek olsun tüm güzellikler sizinle olsun

üzüldüm şimdi...canım bozma moralini 6 yıldır tanışmıyormusunuz bu tartışmalar tuzu biberi herzaman canım cicim olmuyor...sonrasında barışmalar pek güzel olur az naz yaparsın artık ama fazla da uzatma yine de sen bilirsin canım...hiç kusura bakmadım iyi yapmış arkadaşların dışarı çıkartmışlar biraz ferahladın mı bari..

prensesim valla böyle şeyler yazınca üzülüyorum ben yaa kadınlara eziyet eden erkekleri duyunca bi nefret hissi oluyo bende Allah annene ve sana sabır versin kuzum başka da elimizden bişey gelmiyor maalesef :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

alıştım kız nolcak kndi evim kndimize göre düzenledik eşaları her şey bizim için yapıldı. annemlerden ayrı yaşamaya alışık olduğum için o da çok etkilemedi ama gene arıyo insan ne de olsa anne baba gibisi yok

canım benim üzüldüm tartışmanıza inşallah çok ciddi bişi değildir. kavga ettikten sonra zaman geçmek bilmez en kısa zamanda halledersiniz umarım

cnm uzatmakta istemiyorum ama kırgınlık ve sinirle bitsin artık dedim aradığında açmadm
gece bana insanın canını en çok sevdiği yakarmış yazmış gerçekten de öyle oluyo dün dışarı çıktım ama aklım hep takılı kaldı

canım benim üzüldüm tartışmanıza inşallah çok ciddi bişi değildir. kavga ettikten sonra zaman geçmek bilmez en kısa zamanda halledersiniz umarım

gözdecim geçmiyo valla zaman aklın hep takılı kalıyo küçük şeylerden büyütüp kavga yapıyosun sonrasında anlıyoruz ikimizde ama o an için boşu boşuna birbirimiz kalbini kırmış oluyoruz

slm canlarım inşallah hepiniz iyisinizdir
gününüzün güzel geçmesini diliyorum
annemle 1-2günlügüne bir yerlere kaçacagız,bakalım hiç canım bir yerlere gitmek istemiyor ama annem çok ısrar ediyor
ben hala inatlaşıyorum içmeyecegim şu meleti ama bazen öyle boşluga düşü yorum ki ger ginligimden kendim bile korkuyorum :1shok:

kızlar çamaşır makinasının işi bitene kadar konuşalım sonra ben yokum akşamları benim ki burda görünce delleniyor neden anlamadım cuma akşamı kanepede uyuya kalmış uyandı benim hala bilgisayar başında olduğumu görünce bi kükredi şaştım kaldım

gözdem nasılsın canım işini bitirdinmi?2kişinin işi olmaz kız kendine zaman ayır bu günler bir daha gelmezzemuszemus

ne güzel gezmeye gidelim diyormuş annen gitsene canım istemiyor deme iyi gelir canım tedbiri mekanda ferahlık vardır

sen kızı götür ben tek kalayım diyorum oda yanaşmıyor
evde kafamı dinlemek istiyorum etrafımda kimsenin olmasını istemiyorum:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…