sen kızı götür ben tek kalayım diyorum oda yanaşmıyor
evde kafamı dinlemek istiyorum etrafımda kimsenin olmasını istemiyorum:mymeka:
öylemi dersin bu gün çok sinirliyim bogazım dügüm düğüm dokunsan ağlayacagım
anneme kızdım senin yüzünden sigarayı bıraktım ,illaki karışacaksın karışmadan duramadın dedim oda kızı aldı aşagıya sıvıştıı
ekim ben kaçıyorum kendine iyi bakk
tariflerin güzel canım eline sağlık
birde iştahım çok açıldı tartılmadım ama 70buldum galiba.
tekrar lw alıp başlasammı?size 2kutunun faydası oldumu
sana oy veremiyorumm demekki 20ki olmamış
gülüm unuturmuyum sana ayrı yazdım yolladım sayfada hata yazısı çıktı net gitmiş şimdi geldi, ben de hemen sana yazdım tatlım..bu mübarek gecede rabbim hepimizin dualarını kabul etsin ben senin için de dua edicem iyileşip sağlığına kavuşman için ,üvey babanında dili kötüyü ,hor görmeyi kalp kırmayı, ağır sözü konuşamasın inşallah rabbim onun da kalbine yumuşaklık ve merhamet versin ,versinki benim kalbi güzellik ve iyilik dolu kardeşimi üzmesin ...kandilin mübarek olsun tüm duaların kabul olsun .:)))
prensesim canım kardeşim akşam uğramamışsın cevabımı okumamışsın sen benim için özelsin tatlı meleğim günün güzel geçsin , mutluluklar hep yanın da olsun :)))
günaydıın cnm dün bnmkiyle kavga ettik moralim bozuktu arkadaşlarm geldiler zorla dışarı çıkardılar beni biraz kafam dağıldı bakalım beklemedeyim hatasının farkında varsın diye dün ondan yazamadım biara baktım kimse yoktu topikte biraz geç oldu kusura bakmayın canlarım kandiliniz mübarek olsun tüm güzellikler sizinle olsun
prensesim valla böyle şeyler yazınca üzülüyorum ben yaa kadınlara eziyet eden erkekleri duyunca bi nefret hissi oluyo bende Allah annene ve sana sabır versin kuzum başka da elimizden bişey gelmiyor maalesef :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
alıştım kız nolcak kndi evim kndimize göre düzenledik eşaları her şey bizim için yapıldı. annemlerden ayrı yaşamaya alışık olduğum için o da çok etkilemedi ama gene arıyo insan ne de olsa anne baba gibisi yok
gözde sabah işlerini mi yapıyorsun günaydın..[/
QUOTE]
ekimim valla doğru bildin dün pazardı benim ki evde diye bi iş yapmadım ev şuanda felaket durumda küçük ev birde hemen dağılmış onlarla uğraşıyordum 1 saattir şimdi oturdum oc başına daha kahvaltımı yapmadım valla :çok üzgünüm:
canim gozdem malesef boyle erkekler var annem ilk evliligindende yani babamdanda gulmedi bundanda gulmedi malesef allah beterinden saklasin hayatim iyiki varsinizki sizlerle paylasiorum buda cok onemli benim icin zemuszemusopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?