Selenimo ve Cankularyla her telden

sen kızı götür ben tek kalayım diyorum oda yanaşmıyor
evde kafamı dinlemek istiyorum etrafımda kimsenin olmasını istemiyorum:mymeka:

olmaz tek kalırsan canın sıkılır ,canın sıkılırsa şeytana uyup sigara içesin tutarsa, inatlaşma git ferahla gezerken aklına pek gelmez ,sakın bunalıma gireyim deme tek kalmak iyi fikir değil

ben de özledim ilknuru... hamarat ajan nerdesin bak yolunu gözlüyoruz

öylemi dersin bu gün çok sinirliyim bogazım dügüm düğüm dokunsan ağlayacagım
anneme kızdım senin yüzünden sigarayı bıraktım ,illaki karışacaksın karışmadan duramadın dedim oda kızı aldı aşagıya sıvıştıı

prensesim de yok akşamda yoktu iyidir inşallah ..nerdesin kardeşim merakta bırakma beni

prenses akşam üzeri zamanı olursa giriyor
eğer girmediyse bir deneni vardır çatlak dr canını sıktıysa miğreni tutmuştur kuzunun

eyvah eyvah başladımı kriz atakları dayan bacım geçecek ben de yaşadım hepsini çok iyi biliyorum ..bana merhaba deseler bile ağlayasım geliyordu herkes gözüme düşman gibi geliyordu ...çok bunalırsan netten komik bir film bul izle hem kendini iyi hissedersin hem de zamanın geçer.. yazık anneciğine kızma canım, haklarını nasıl öderiz sonra

birde iştahım çok açıldı tartılmadım ama 70buldum galiba.
tekrar lw alıp başlasammı?size 2kutunun faydası oldumu

birde iştahım çok açıldı tartılmadım ama 70buldum galiba.
tekrar lw alıp başlasammı?size 2kutunun faydası oldumu

ben düzenli yutamadım ,düzenli yemekte yemedim 1kg 300gr verdim. iştahını kontrol etmek için bile olsa lw kullan yoksa sigaranın yerine atıştırmalar artar kilo alırsın

benim puanlar fırlamış kim veriyor acaba nasıl öğrenirim biliyormusun mehtabım

aa şu lw topigine hiç girmiyorum bizim gibi kilo veren oldumu?iyi akıl ettin kız kafam durdu valla benim

canimsinn sen benim bitanemm benim amin canim dun aksam dua ettim allah hepimizin dualarini kabul etsin canim benim cok saoll eksik olma kardesimm benim seni cok seviorumm iyiki tanimisin seni canim benimm

prensesim canım kardeşim akşam uğramamışsın cevabımı okumamışsın sen benim için özelsin tatlı meleğim günün güzel geçsin , mutluluklar hep yanın da olsun :)))

canimsinn benim bugun soylemesi ayip ishal olmusum oglende mantar sote ve iki kasik bulgur yemistim anlamadim bende simdi iyim cok sukur sicaktan oldu belki sen nasilsin bitanemm benim?seninde gunun aydinlik saglikli mutlu huzurlu olsun kaymaklimm yerim seni ben:)))

canim benim kiyamam sana iyi olmus havan deismistir bitanem elbet hatasini anlicaktir kuzum benim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…