slm canlarım inşallah hepiniz iyisinizdir
gününüzün güzel geçmesini diliyorum
annemle 1-2günlügüne bir yerlere kaçacagız,bakalım hiç canım bir yerlere gitmek istemiyor ama annem çok ısrar ediyor
ben hala inatlaşıyorum içmeyecegim şu meleti ama bazen öyle boşluga düşü yorum ki ger ginligimden kendim bile korkuyorum :1shok:
zoia nasıl oldun arayanın soranın oldumu
birde iştahım çok açıldı tartılmadım ama 70buldum galiba.
tekrar lw alıp başlasammı?size 2kutunun faydası oldumu
prensesim valla böyle şeyler yazınca üzülüyorum ben yaa kadınlara eziyet eden erkekleri duyunca bi nefret hissi oluyo bende Allah annene ve sana sabır versin kuzum başka da elimizden bişey gelmiyor maalesef :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
alıştım kız nolcak kndi evim kndimize göre düzenledik eşaları her şey bizim için yapıldı. annemlerden ayrı yaşamaya alışık olduğum için o da çok etkilemedi ama gene arıyo insan ne de olsa anne baba gibisi yok
canim gozdem malesef boyle erkekler var annem ilk evliligindende yani babamdanda gulmedi bundanda gulmedi malesef allah beterinden saklasin hayatim iyiki varsinizki sizlerle paylasiorum buda cok onemli benim icin zemuszemusopuyorumnanaktan
prensesim ben inanıyorum ki allahta senin gönlüne göre vericek geçte olsa kendin gibi ii kalpli birini bulucaksın gerçekten hakediyosn gönlü güzel arkadaşm
ilknur gelmiştir evine niye girmiyor nazlanıyor,özledim valla nerede bu kankaaaCADIARZU
prensesim ben inanıyorum ki allahta senin gönlüne göre vericek geçte olsa kendin gibi ii kalpli birini bulucaksın gerçekten hakediyosn gönlü güzel arkadaşm
canim arkadasim benim cok saoll tatlim benim sende barismissin cok sevindimm allah bozmasin sekercim aranizi bi daha opuyorumnanaktan
canlarım hepinizin mübarek miraç kandilini kutluyorumm..herne istiyosanız kabul olsun insallahhh....önce sağlık:) benim pc hala tamir olmadıı... kardeşimin arkideşi bu gece bizde kalıyooo bizde laptop yok diye kendisininkini kapmış gelmişş:)ama bi o bi o paslaşıyolarrr..simdide bunu yazarken bile başımda saniye sayıyolarrr..sevgülüleriyleri mi konuşuyolardır nedirr zuhahah okuymadılar bile eşek sıpaları:))sizi cok özledimmm..sohbetleri özledimm...insallahh yakın zamnda sizlerleyim yavruşlarr...mucckk prensesim zoiacım mesajlarınız aldımm..acele ettirdikleri için özel msj yazamadımm...özürr
kız iş olmuyo da ben ağırdan alıyorum btn gün evde sıkılamyım diye yerimseniben kendime de bakıyorum anacım çok severim zaten öyle manikür pedikür fön falan zemuszemusgözdem nasılsın canım işini bitirdinmi?2kişinin işi olmaz kız kendine zaman ayır bu günler bir daha gelmezzemuszemus
mehtabım öyle sinirlenince unutma herkes senin iyiliğin için uğraşıyor sankinleşmen için belkim faydası olur kuşum :asigim:öylemi dersin bu gün çok sinirliyim bogazım dügüm düğüm dokunsan ağlayacagım
anneme kızdım senin yüzünden sigarayı bıraktım ,illaki karışacaksın karışmadan duramadın dedim oda kızı aldı aşagıya sıvıştıı
çok da acıkmıştım iyi oldu bu kahvaltı ellerine sağlık prensesiiiiiiimmm :1hug:kizlar bugun erkenden uyandim kahvaltiyi hazirladim uyaninca sofraya buyrun canlarim :)))
kizlar bugun erkenden uyandim kahvaltiyi hazirladim uyaninca sofraya buyrun canlarim :)))
canimsinn benim bugun soylemesi ayip ishal olmusum oglende mantar sote ve iki kasik bulgur yemistim anlamadim bende simdi iyim cok sukur sicaktan oldu belki sen nasilsin bitanemm benim?seninde gunun aydinlik saglikli mutlu huzurlu olsun kaymaklimm yerim seni ben:)))
iyiyim cnmıniçi konuştuk geç farkına vardım özür dilerim deyince bende yelkenleri saldım daha fazla naz yapamadım :kedi: barıştım hemencik
bazen kavga etsende onsuzda olmuyo hani ya napiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?