Selenimo ve Cankularyla her telden

canim benim gergin olman cok dogal ama bunlar hepsi gecicek oyle dusun canim bide bol bol sakiz cesitleri falan al aklina geldikce bitane at agzina bi yerlere gitmeniz iyi olur iki gun bile olsa senin icin degisiklik olur canim belki farkli yer olunca oralara odaklanirsin gerilimin azalir kuzum benim

canlarim ben geldimm sizler yoksunuz ikindi cayina biseyler hazirladim afiyet seker olsun tatlilarim benim

zoia nasıl oldun arayanın soranın oldumu

iyiyim cnmıniçi konuştuk geç farkına vardım özür dilerim deyince bende yelkenleri saldım daha fazla naz yapamadım :kedi: barıştım hemencik
bazen kavga etsende onsuzda olmuyo hani ya napiim

birde iştahım çok açıldı tartılmadım ama 70buldum galiba.
tekrar lw alıp başlasammı?size 2kutunun faydası oldumu

mehtapım bırakmış sigarayı cnm hayırlı olsun takdir ettim senii
sigara aklına gelince koy şöle şıkırdak bi müzik oyna gülüm hem kilo almanıda engeller :)
bende yasak geldi diyemi ne bugün 5 tane sigara içmişim normalde bi paketi bitirirdim kendimde de çok gelişme gördüm.senin peşinden geliyorum takipçinim :)

kızlar ben yarım saat bisiklet süreyim azcık müziğide açarım bi 15 dk da stepper yapsam yeter
bu sefer daha da hırs yaptım kaslı herküül olana kadar devam kaydirigubbakcemile2

aa misafirlenmişikk yine sıkı takipçimizsin gel kanka otur sofraya kaydirigubbakcemile2

korktu benden kaçtı gitti
bu akşamda bekçilik yine bana kaldı kovaladım ama misafirii

canlarım hepinizin mübarek miraç kandilini kutluyorumm..herne istiyosanız kabul olsun insallahhh....önce sağlık:) benim pc hala tamir olmadıı... kardeşimin arkideşi bu gece bizde kalıyooo bizde laptop yok diye kendisininkini kapmış gelmişş:)ama bi o bi o paslaşıyolarrr..simdide bunu yazarken bile başımda saniye sayıyolarrr..sevgülüleriyleri mi konuşuyolardır nedirr zuhahah okuymadılar bile eşek sıpaları:))sizi cok özledimmm..sohbetleri özledimm...insallahh yakın zamnda sizlerleyim yavruşlarr...mucckk prensesim zoiacım mesajlarınız aldımm..acele ettirdikleri için özel msj yazamadımm...özürr

canim benim cok saoll tatlimm insallah en yakin zamanda pc nin olurda kavusuruzz sana guzelcim opuyorumnanaktan

gözdem nasılsın canım işini bitirdinmi?2kişinin işi olmaz kız kendine zaman ayır bu günler bir daha gelmezzemuszemus
kız iş olmuyo da ben ağırdan alıyorum btn gün evde sıkılamyım diye yerimseniben kendime de bakıyorum anacım çok severim zaten öyle manikür pedikür fön falan zemuszemus

mehtabım öyle sinirlenince unutma herkes senin iyiliğin için uğraşıyor sankinleşmen için belkim faydası olur kuşum :asigim:

kizlar bugun erkenden uyandim kahvaltiyi hazirladim uyaninca sofraya buyrun canlarim :)))

çok da acıkmıştım iyi oldu bu kahvaltı ellerine sağlık prensesiiiiiiimmm :1hug:

iyiyim de gülüm internet bağlantısı gidip duruyor şimdi geldi hemen hızlıca yazıyım dedim yine gider de bellimi olur....geçmiş oldun kardeşim bol bol limonata yap iç su kaybınıda dengeler...sen iyi olki canımcım ben de iyi olayım:))))

iyiyim cnmıniçi konuştuk geç farkına vardım özür dilerim deyince bende yelkenleri saldım daha fazla naz yapamadım :kedi: barıştım hemencik
bazen kavga etsende onsuzda olmuyo hani ya napiim

oh ohh iyi sevindim neşen şimdi yerine gelmiştir eminim bana bunları yazarken sırıta sırıta yazıyordun :)))rabbim kimsenin huzurunu mutluluğunu bozmasın amiiiin

mehtap nasılsın canım ben önceleri sinir kontrol yöntemi uygulamıştım içinden 10 kadar say ve besmele çek işe yarıyor nefes alma egzersizini bol bol yap

gözde taze ev hatunu nasılsın iştahını kontrol altına aldın mı sizde yeni gelinin haftasıyla onbeşi yapilır mı bide akraba davetleri....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…