Selenimo ve Cankularyla her telden

oyy canim benim afiyet seker olsun gerci sen kocisine daha guzellerini hazirlayip birlikte etmissindir bitanemmopuyorumnanaktan

bitanemm benim saolasin eksik olma neyseki dun aksam duzeldi kesildi ishalim tatlimcim sende iyi ol hep bende iyi olurum hayatim yerim seni ben:))

kizlar yarin kontrollerim var o yuzden aksam girebilirim anca belki beni merak edersiniz diye haber verimm dedim demirin bi aylik ilac kuru yarin bitio yukselmismi diye tahlil yaptircam bide depresyon icin aylik kontrol olcak daha ilacin bi etkisini hissetmedim bakalim doktor ne dicek?bide az once dondurma yedim simdide pisman oldum magnum karadutlubogurtlenli var ya ondan iste gece yedigim icin kiloma etki edermi acaba ustumde kalirmi?paketin uzerinde 237 kalori yazio ama bilemiorum siz ne dersiniz fistiklarim>>?

prensesim bi dondurmaya o kadar stres yapma tatlım arada kaçamakta yapmak gerek hem dondurma tatlılar arasında en kalorili olanmış =)
yarın kontrole gidiyomuşsun cnm ii hbrlerle dönersin inşallah
herkese ii gececikler opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sonuçlar iyi çıkar inşallah ...afiyet olsun gülüm hiç pişman olma arada kaçamaktan hiçte birşey olmaz.. bir kere gece yedin diye hemen üstünde kalmaz iyi geceler kardeşim:)))

bu gün karşılaşamadık seninle ...iyi geceler

günaydıııııııın cankuşları bir elin parmakları kadar kalsakta cankuşuyuz can kardeşiyiz birbirimize hep yeteriz....

prensesime de günaydın akşama iyi haberlerini bekliyorum kardelen çiçeğim:))

mehtap annenle gezmeye mi gittin sesin soluğun çıkmıyor
zoia canım sana da günaydın
meltem daha tamir işini halledemedin mi
gözde ev işlerini bitir de gel topiğe gülüm
ilknuruuuuuuum nerdesin bacıııı

cankuşlarım günaaydıııınn
mutlu uyanın gününüz mutlu geçsin ben bu sabah birazcık erken uyandım kahvaltı ettim süslendim püslendim zemuszemus ne zamandır topuklu ayakkabılarımı giymiyodum onlarda giydim kaydirigubbakcemile3 kendimi ii hissediyorum sizinde keyfiniz yerindedir inş. opuyorumnanaktan

aa bugün yine topikte in cin top oynuyoo kimseler girmemiş allah allah :uhm:

kıslaarrrrrrrrrrr,kimseler yok topik ikinci lige düşmüş yahuuuuuuu
hepinizi çooooookk özledim,
ben standart işte yat kalk yemek yap denize git falan filan
sıkıldım aslında ama mecbur burdayız bir ay dahaa
ramazanda kavuşuruz kızlarrr,
hiç birinizi ayırmadan tek tek öpüyorum canlarrrrrrrrr
kendinize iyi bakın,
prensesim senin uyuz babalık hala seni üzüyormu?
söyle hemen halledelim kızz,
bu günlerde canım kavga etmek istiyoooooozemuszemus
öptüm kızlarrrrrrrrrrrr

bu arada buranın havası iştahımı açtı yaaaaaaaaaaa,
habire yemek istiyo canımm.
kilo vermek şöyle dursun almasam bari.

şenlendirin bakem topiğii,
Ekim boş bırakma kısss,
Mehtap annen hala sendemi,
ilknur gömeçte herhalll,
gözdede kocasınla ilgileniyo demekkineeeeee,
meltoş,zoia sizler nettiriyonusssss,
prensesim yine devammı diyeteeee,

bende bu sabah yukarda oturanlarla kavga ettimm,
sabahın köründe veletleri uyandırıyo yaaaa,
yeni aldılar evi, rahatım, huzurum kaçtı,
at g,ibi koşular sabahın köründe,
güzellikle bir dedim,iki dedim,diğer komşular dedi.
yok sabah nevrim döndüüü direk daldım vallaaaa,
yani bu gün formumdayım varsa söleyinn kızlarr dalayım sizin yerinize:1shok:sırnaşık şeyşakkıdı

gözde taze ev hatunu nasılsın iştahını kontrol altına aldın mı sizde yeni gelinin haftasıyla onbeşi yapilır mı bide akraba davetleri....
15i diye bişey duymadım kuzum nasıl bişey anlat belki bizde farklı bi adı falan vardır... akrba davetine de başlamadım daha ama bgn annemin komşuları geldi hayırlı olsuna diye o yüzden gündüzden giremedim
oyy canim benim afiyet seker olsun gerci sen kocisine daha guzellerini hazirlayip birlikte etmissindir bitanemmopuyorumnanaktan
kız hafta içi yapamıyoruz beraber kahvaltı sadece bi pazar günü oturuyorum kahvaltı sofrasına :çok üzgünüm:
canım benim dün giremedim nete inşallah sonuçların iyi çıkar kuzummm
kız bgn misafirim vardı 2 tane de bebe geç gittiler anca evi topla et şimdi girebildim nete... sende ne var ne yok kuşuuumm

aplaaaa çok çsledik seniiiiiii:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…