kız iş olmuyo da ben ağırdan alıyorum btn gün evde sıkılamyım diye yerimseniben kendime de bakıyorum anacım çok severim zaten öyle manikür pedikür fön falan zemuszemus
mehtabım öyle sinirlenince unutma herkes senin iyiliğin için uğraşıyor sankinleşmen için belkim faydası olur kuşum :asigim:
çok da acıkmıştım iyi oldu bu kahvaltı ellerine sağlık prensesiiiiiiimmm :1hug:
iyiyim de gülüm internet bağlantısı gidip duruyor şimdi geldi hemen hızlıca yazıyım dedim yine gider de bellimi olur....geçmiş oldun kardeşim bol bol limonata yap iç su kaybınıda dengeler...sen iyi olki canımcım ben de iyi olayım:))))
kizlar yarin kontrollerim var o yuzden aksam girebilirim anca belki beni merak edersiniz diye haber verimm dedim demirin bi aylik ilac kuru yarin bitio yukselmismi diye tahlil yaptircam bide depresyon icin aylik kontrol olcak daha ilacin bi etkisini hissetmedim bakalim doktor ne dicek?bide az once dondurma yedim simdide pisman oldum magnum karadutlubogurtlenli var ya ondan iste gece yedigim icin kiloma etki edermi acaba ustumde kalirmi?paketin uzerinde 237 kalori yazio ama bilemiorum siz ne dersiniz fistiklarim>>?
kizlar yarin kontrollerim var o yuzden aksam girebilirim anca belki beni merak edersiniz diye haber verimm dedim demirin bi aylik ilac kuru yarin bitio yukselmismi diye tahlil yaptircam bide depresyon icin aylik kontrol olcak daha ilacin bi etkisini hissetmedim bakalim doktor ne dicek?bide az once dondurma yedim simdide pisman oldum magnum karadutlubogurtlenli var ya ondan iste gece yedigim icin kiloma etki edermi acaba ustumde kalirmi?paketin uzerinde 237 kalori yazio ama bilemiorum siz ne dersiniz fistiklarim>>?
prensesim bi dondurmaya o kadar stres yapma tatlım arada kaçamakta yapmak gerek hem dondurma tatlılar arasında en kalorili olanmış =)
yarın kontrole gidiyomuşsun cnm ii hbrlerle dönersin inşallah
herkese ii gececikler opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bu gün karşılaşamadık seninle ...iyi geceler
cankuşlarım günaaydıııınn
mutlu uyanın gününüz mutlu geçsin ben bu sabah birazcık erken uyandım kahvaltı ettim süslendim püslendim zemuszemus ne zamandır topuklu ayakkabılarımı giymiyodum onlarda giydim kaydirigubbakcemile3 kendimi ii hissediyorum sizinde keyfiniz yerindedir inş. opuyorumnanaktan
15i diye bişey duymadım kuzum nasıl bişey anlat belki bizde farklı bi adı falan vardır... akrba davetine de başlamadım daha ama bgn annemin komşuları geldi hayırlı olsuna diye o yüzden gündüzden giremedimgözde taze ev hatunu nasılsın iştahını kontrol altına aldın mı sizde yeni gelinin haftasıyla onbeşi yapilır mı bide akraba davetleri....
kız hafta içi yapamıyoruz beraber kahvaltı sadece bi pazar günü oturuyorum kahvaltı sofrasına :çok üzgünüm:oyy canim benim afiyet seker olsun gerci sen kocisine daha guzellerini hazirlayip birlikte etmissindir bitanemmopuyorumnanaktan
canım benim dün giremedim nete inşallah sonuçların iyi çıkar kuzummmkizlar yarin kontrollerim var o yuzden aksam girebilirim anca belki beni merak edersiniz diye haber verimm dedim demirin bi aylik ilac kuru yarin bitio yukselmismi diye tahlil yaptircam bide depresyon icin aylik kontrol olcak daha ilacin bi etkisini hissetmedim bakalim doktor ne dicek?bide az once dondurma yedim simdide pisman oldum magnum karadutlubogurtlenli var ya ondan iste gece yedigim icin kiloma etki edermi acaba ustumde kalirmi?paketin uzerinde 237 kalori yazio ama bilemiorum siz ne dersiniz fistiklarim>>?
kız bgn misafirim vardı 2 tane de bebe geç gittiler anca evi topla et şimdi girebildim nete... sende ne var ne yok kuşuuummmehtap annenle gezmeye mi gittin sesin soluğun çıkmıyor
zoia canım sana da günaydın
meltem daha tamir işini halledemedin mi
gözde ev işlerini bitir de gel topiğe gülüm
ilknuruuuuuuum nerdesin bacıııı
aplaaaa çok çsledik seniiiiiii:1hug:şenlendirin bakem topiğii,
Ekim boş bırakma kısss,
Mehtap annen hala sendemi,
ilknur gömeçte herhalll,
gözdede kocasınla ilgileniyo demekkineeeeee,
meltoş,zoia sizler nettiriyonusssss,
prensesim yine devammı diyeteeee,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?