prensesim bi dondurmaya o kadar stres yapma tatlım arada kaçamakta yapmak gerek hem dondurma tatlılar arasında en kalorili olanmış =)
yarın kontrole gidiyomuşsun cnm ii hbrlerle dönersin inşallah
herkese ii gececikler opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sonuçlar iyi çıkar inşallah ...afiyet olsun gülüm hiç pişman olma arada kaçamaktan hiçte birşey olmaz.. bir kere gece yedin diye hemen üstünde kalmaz iyi geceler kardeşim:)))
kıslaarrrrrrrrrrr,kimseler yok topik ikinci lige düşmüş yahuuuuuuu
hepinizi çooooookk özledim,
ben standart işte yat kalk yemek yap denize git falan filan
sıkıldım aslında ama mecbur burdayız bir ay dahaa
ramazanda kavuşuruz kızlarrr,
hiç birinizi ayırmadan tek tek öpüyorum canlarrrrrrrrr
kendinize iyi bakın,
prensesim senin uyuz babalık hala seni üzüyormu?
söyle hemen halledelim kızz,
bu günlerde canım kavga etmek istiyoooooozemuszemus
öptüm kızlarrrrrrrrrrrr
bu arada buranın havası iştahımı açtı yaaaaaaaaaaa,
habire yemek istiyo canımm.
kilo vermek şöyle dursun almasam bari.
şenlendirin bakem topiğii,
Ekim boş bırakma kısss,
Mehtap annen hala sendemi,
ilknur gömeçte herhalll,
gözdede kocasınla ilgileniyo demekkineeeeee,
meltoş,zoia sizler nettiriyonusssss,
prensesim yine devammı diyeteeee,
15i diye bişey duymadım kuzum nasıl bişey anlat belki bizde farklı bi adı falan vardır... akrba davetine de başlamadım daha ama bgn annemin komşuları geldi hayırlı olsuna diye o yüzden gündüzden giremedim
kız hafta içi yapamıyoruz beraber kahvaltı sadece bi pazar günü oturuyorum kahvaltı sofrasına :çok üzgünüm:
canım benim dün giremedim nete inşallah sonuçların iyi çıkar kuzummm
kız bgn misafirim vardı 2 tane de bebe geç gittiler anca evi topla et şimdi girebildim nete... sende ne var ne yok kuşuuumm
aplaaaa çok çsledik seniiiiiii:1hug:
şenlendirin bakem topiğii,
Ekim boş bırakma kısss,
Mehtap annen hala sendemi,
ilknur gömeçte herhalll,
gözdede kocasınla ilgileniyo demekkineeeeee,
meltoş,zoia sizler nettiriyonusssss,
prensesim yine devammı diyeteeee,
bende bu sabah yukarda oturanlarla kavga ettimm,
sabahın köründe veletleri uyandırıyo yaaaa,
yeni aldılar evi, rahatım, huzurum kaçtı,
at g,ibi koşular sabahın köründe,
güzellikle bir dedim,iki dedim,diğer komşular dedi.
yok sabah nevrim döndüüü direk daldım vallaaaa,
yani bu gün formumdayım varsa söleyinn kızlarr dalayım sizin yerinize:1shok:sırnaşık şeyşakkıdı
saolasinnn bitanecik kardesim benim bugun fena yoruldum ama hem sicak hem hastane yordu beni kanimi alirkende bu kez farkli hemsireydi epey acitti canimi hala zonkluo tatlim kolonyali pamuk koydum zaten morardida gecen sefer ne aci ne morarma olmustu elden ele deisio buda bitanem depresyon icin doktor kontrolum oazartesiye kaldi cunku cok sira vardi guzelcim sen nasilsin>keyfin nasil canimin ici?
günaaaaaaaydıın cankuşlarım a.s.
bnm bugün dişçi randevum var birazdan çıkıcam dünde geceden kalmayım valla 3de geldim eve güzel eğlenceli bi gece geçirdim:teytey: :teytey: ama 4 saatlik uykuyla duruyorum içkiyide biraz fazla kaçırdım sanırım inş.dişçi koltuğunda çıkartmam kafamçokkarıştı neyse sabah sabah sizinde midenizi bulandırmayayım
gözde gülüm haftası kızın ailesine erkektarafıyla gelin damat gider 15 inde kızın tarafı erkek tarafına gider ...akraba ziyaretinde yeni gelinle damat yemeğe davet edilir kimin evine gidersen bir de hediye verirler ...gülüm sen misafir etmiycen , misafir gidicen yeni gelini yormamak lazım :)))
günaaaaaaaydıın cankuşlarım a.s.
bnm bugün dişçi randevum var birazdan çıkıcam dünde geceden kalmayım valla 3de geldim eve güzel eğlenceli bi gece geçirdim:teytey: :teytey: ama 4 saatlik uykuyla duruyorum içkiyide biraz fazla kaçırdım sanırım inş.dişçi koltuğunda çıkartmam kafamçokkarıştı neyse sabah sabah sizinde midenizi bulandırmayayım
arkadaşımın doğ.günüydü ne zamandırda içmeyince çarptı birazcıkın sırnaşık şey
ekim ühühüüh kırk yılın başında çıkınca hemencik kayınvalidelik yaptın bana kırdın kalbimii senağlama
hem meltemi mehtap aldı 3 tane kocası olcak
buarada dişçiyede gittim geldim bi kaza olmadı sositososito kanal tedavisi bide önümüzdeki haftaya gidicem biticek
kanal tedavisi..Allah kolaylık versin zor olurmuş yaptıranlar hep öyle diyor...ben disiplinli biriyim bir kere de olsa sabah eve gelimeeeeeeeeeeeeeeeez:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?