zoiacıgım yemege çıktın galiba afiyet olsun
bu arada ben kilo aldımm. yeniden ilaca başlayacagım
nikotin vücutta nikotin açlığı yaratıyormuş.anlayacagınız sürekli bir şeyler yemek istiyorum günde 1,5 paket sigara içen biri için her mutfaga girdigimde bir şeyler atıştırıyorummdelikafadulden
zoiacıgım akşam felekten gün çalmışsın yarasın kuzum arada bir olacakopuyorumnanaktan
ekimcigim sende iyisindir inşallah
annem yarın gideyim diyor bu gün iyi gördüya beni
güzel gelin gözdecim özledim seni annem gidince sabahları görüşürüz
ilknur aşkolsun gittiğin yerde kaldın mı kızzz çok merak ettim senii
cadı hemşire bilirim gülüm bana da denk gelir bazen damarı bulamadım diye iğneyi kolumun içinde çevirirler 2 hafta mor kalır ...hassa ve narin kolunu morartan hemşireye bir daha ki sefere kan verme başkasına ver , pazartesi yine aynı çileyi çekeceksin tüh...iyice dinlen koluna soğuk kompleks yap canım ...sonucu yazmamışsın kan oranın ne çıktı onu da mı pazartesi alıcaksın
günaaaaaaaydıın cankuşlarım a.s.
bnm bugün dişçi randevum var birazdan çıkıcam dünde geceden kalmayım valla 3de geldim eve güzel eğlenceli bi gece geçirdim:teytey: :teytey: ama 4 saatlik uykuyla duruyorum içkiyide biraz fazla kaçırdım sanırım inş.dişçi koltuğunda çıkartmam kafamçokkarıştı neyse sabah sabah sizinde midenizi bulandırmayayım
arkadaşımın doğ.günüydü ne zamandırda içmeyince çarptı birazcıkın sırnaşık şey
ekim ühühüüh kırk yılın başında çıkınca hemencik kayınvalidelik yaptın bana kırdın kalbimii senağlama
hem meltemi mehtap aldı 3 tane kocası olcak
buarada dişçiyede gittim geldim bi kaza olmadı sositososito kanal tedavisi bide önümüzdeki haftaya gidicem biticek
canım zoiacığım geçmiş olsun gülüm bende gece uyuyamadım
dün berbattı olamaz böyle birşey bütün vücudum sivilce döktü.kızamık geçiriyorum sandım:))
sabahtan başladım ağlamaya akşama kadar annecazım zavallı gece sakinleştirici verdi oda uyutmadı beni normalde uyuturmuş sabah 5,30da yattım 10da kalktım .azcuk gerginliğim gitti ama gözlerim davul gibi şiş
prensesim nasılsın tahlil sonuçlarını aldınmı birtanem
herşey normal ve güzeldir eminim.seni ve prensesimi öpüyorum
bitanemm benimm bugun cok sukur zonklamasi gecti canim bitek morartisi kaldi sonucu internetten baktim ferritin 19.94 demir baglama 322 tam kan 16 sedimantasyon 21 cikti canim ilk tahlildee ferritin 13 tu az artmis bakalim dr ne dicek demir ilacina devam edermi acaba tatlim >?sen nasilsin gulum>
CANLARIM AFIYET SEKER OLSUNN
günaydın canlarım hayırlı cumalar
ekimim kolay gelsin tatlım misafirin geliyomuş neler döktürceksin kimbilir afiyet bal şeker olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?