Selenimo ve Cankularyla her telden

prensesim nasılsın tahlil sonuçlarını aldınmı birtanem
herşey normal ve güzeldir eminim.seni ve prensesimi öpüyorum

güzel gelin gözdecim özledim seni annem gidince sabahları görüşürüz
ilknur aşkolsun gittiğin yerde kaldın mı kızzz çok merak ettim senii

zoiacıgım yemege çıktın galiba afiyet olsun
bu arada ben kilo aldımm. yeniden ilaca başlayacagım
nikotin vücutta nikotin açlığı yaratıyormuş.anlayacagınız sürekli bir şeyler yemek istiyorum günde 1,5 paket sigara içen biri için her mutfaga girdigimde bir şeyler atıştırıyorummdelikafadulden

teldeydim cnm yazamadm ani patlamalar yaşıyosun dimi engel olamıyo insan ama sen en zor kısmını atlattın geriye işin kolayı kaldı :) vücudun tamamen atsın nikotini snra yne beraber vericez kilolarımızı

zoiacıgım akşam felekten gün çalmışsın yarasın kuzum arada bir olacakopuyorumnanaktan

çaldık cnm bahsetmiştim ya çok yakın arkadaşlarımdan birini kaybetmiştim kanserden diye onun kardeşinin doğ.günüydü eski arkadaşlar toplandık vesileyle hepimize ii geldi çok özlemişiz birbirimizi onun için inadına eğlendik

ekimcigim sende iyisindir inşallah
annem yarın gideyim diyor bu gün iyi gördüya beni

ben iyiyim de canım sen kötü olmuşsun ,üzüldüm haline, inşallah ağzının içi yara olmaz Allah yardımcın olsun az kaldı 2 haftadan sonra daha rahat geçecek canım biraz sabırlı olmaya çalış

güzel gelin gözdecim özledim seni annem gidince sabahları görüşürüz
ilknur aşkolsun gittiğin yerde kaldın mı kızzz çok merak ettim senii

sabahları erken kalkamıyorum kız artık ev sessiz boş ve serin uyumak için çok ideal yani kaydirigubbakcemile3 10 gibi falan kalkıyorum ben :kedi: ama genede gel kuzu muhabbet edelim özleştik valla :1hug:
ilknur 5 yıldızlı otelin suyunu çıkarıyodur kesin aklına gelmeyiz biz btn imkanlarını kullanıyodur otelin :roflol:

bitanemm benimm bugun cok sukur zonklamasi gecti canim bitek morartisi kaldi sonucu internetten baktim ferritin 19.94 demir baglama 322 tam kan 16 sedimantasyon 21 cikti canim ilk tahlildee ferritin 13 tu az artmis bakalim dr ne dicek demir ilacina devam edermi acaba tatlim >?sen nasilsin gulum>

canimm benim simdiden gecmis olsun tatlim oldum olusu disciden tedirgin olurum senin genel kontrolmu yoksa bi sikayetinmi var cankusum>?canim disci stresindenmi ictin>?neler ictin canim?sertmi yoksa likor tarzimi>>

canim benim uzun zamandir ara verince bi bira bile carpar insani bide havada sicak etkilemistir bitanem neyse disci olayinda sag salim bitmis kanal tedavisindan oldum olasi cok korkmusumdur yaklasik on sene once tanidik komsunun kizi disciydi o yapmisti inan gozumden yas akmisti siniri alirken tabiki sonrasinda korkusu hep kaldi evelki sene devamli gittigim disci bana demezmi kanal tedavisi yapmamiz lazi diye odum nasil koptu cunku aklimda son olayin etkisi varmis ama bosuna korkmusum inan dolgu gibi biseydi hic canim yanmadi sanirim doktorla ilgili bi konu o yuzden oldum olasi diste doktor degistirmem veya onun uzmanlik alani disiysa onun tavsiye ettigine yaptiririm o yuzden sende rahat ol canimin ici kanal tedavisi zor bisey deilmis bende gecte olsa ogrendim tatlimopuyorumnanaktan

bitanemm kurdesen dokmusun genelde stresten oluo boyle dokuntuler kiyamam bitanem benim sana sigara birakmak bagimli icin zor bilirim allah yardimcin olsun cekirdek yesen leblebi yesen az az sakizlar cignesen orgu orsen beni zamaninda oyalamisti ama seni oyalarmi bilmem umarim yardimci olur sana guzelcimm hic kiyamam aklim sende guzelim

prensesim nasılsın tahlil sonuçlarını aldınmı birtanem
herşey normal ve güzeldir eminim.seni ve prensesimi öpüyorum

canimsinnn benim ferritin 19.94 demir baglama 322 tam kan 16 sedimantasyon 21 cikti iilkk tahlilde ferritin 13 tu cok az bi artis olmus canim sanirim demir haplarina devam etcem baakalim doktor ne dicek kuzum bende torununda seni cok ama cok opuoz

canııııım günaydın benim net yine yokyu(((kan ilacı işe yarıyormuş bu iyi haber büyük iht,imalle devam edersin . domdurma kaçamağı mı yaptın yoksa yaptıysan da afiyet olsun kardeşime((( dondurman pastan da çok güzel meleğim sağol sabah sabah hoşluk oldu ..benim bu gün misafirim var şimdi koşturma başlayacak akşam inşallah bağlantı olursa akşama görüşürüz günün senin kadar güzel olsun dünyanın en güzel kardeşi:))))

günaydın canlarım hayırlı cumalar
ekimim kolay gelsin tatlım misafirin geliyomuş neler döktürceksin kimbilir afiyet bal şeker olsun cnm

günaydın canlarım hayırlı cumalar
ekimim kolay gelsin tatlım misafirin geliyomuş neler döktürceksin kimbilir afiyet bal şeker olsun cnm

sağpl canım bir şey döktürmüycem geçen günü kısırımın ne kadar güzel olduğunu söylüyorlardı canları çekmiş galiba ben de gelin yapayım dedimtek kısır olmaz ben de yaş pasta ve poça da yapıcam 2 kişi geliyor pek iş kalmadı bir toz alıp ,silicem bi de kısır yapıcam ..benim kısırın özelliği asla limon kullanmam erik ekşisi ve sarımsak he he he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…