Selenimo ve Cankularyla her telden

bitanecikk kardesim benim demek bugun misafirin gelcek aman cok yorma kendini kiyamam sana ben canim kisir yapcakmissin ben kisiri cok ama cok severim bana tarifini verirsen istanbula donunce ilk firsatta hemen yaparim cunku cok ozledim kisiri:)aksam insanlla netin olur tatliskom bugun biraz kotu bi baslangic yaptim ben sabah uvey babam azarladi beni( kahvalti edioduk hepbirlikte altyazi haberleri takip edio orman yanginlarini yakindan takip eder haberin basini kacirdim diye kizdi benim sirtim donuk tv ye onun yuzu donuktu o daha iyi takip eder ama suclu ben oldum sonrada disari cikti site sakinlerinden birinle kavga etmis her yere agac dikioo bazi insanlar onleri kapansin istemedikleri icin agac dikmesini istememisler vay efendim niye karisiolarmis ona diye kavga etmis tabi bu olay bizede yansidi eve donunce annemede uzuluorum tabi dolayisiyla bende uzuluorum boyle sekercim benden havadisler bugun icimde slklnti var umarim gecer canimcim

günaydın gözdem nasılsın
lw nin topiğine daldım bnm kilo verme durdu da nedense inat yapıyolar gitmemekte :mymeka:

tatliskom bazen kilo verme duruo ama sonra acilio endise etme guzelcim bende bi durgunluk donemi yasamistim inat ettiler bi sure gitmediler canimcim

kizlarr tunaydinn gununuz aydin saglikli mutlu ve huzurlu olsun!benim gunum pek iyi baslamadi.sabah kahvalti masasinda azar yedim uvey babadan nedeni ise orman yangini haberlerinle cok ilgilidir hepbirlikte kahvalti ederken benim tvye arkam donukti onun yuzu donuktu altyazi haberlerinden orman yangini haberini takip ediodu basini kacirdim goremedim diye bana kizdi ogrenemedi die bisey denmio sonra deli gibi bagrio tabi ben sustum tatsizlik cikmasin diye cunku masada anneannem var 82 yasinda boyle olaylarda bagirmalarinla heyecanlanio annemde uzuluoo icime atincada bende slklntl olarak geri donuoo ama napimm anneannem uzulmesin annem uzulmesin sonrada disari cikti site sakinlerinden bazilari manzara kapancak diye agac dikmesini bizimkinin istememisler vay efendim nasil istemezler diye kavga etmis tabi bu olay eve donunce bizede fazlasiyla yansidi yine sizi slklntllarimla uzdum kusura bakmayin canlarimm benimmm

:teytey::teytey::teytey:
BEN geldiiim hatunlar çok özledim sizi merak etmişiniz beni kuzulaaaropuyorumnanaktan
valla acuk uzadı tatilsositososito
pazartesi dönecektik eşim gelince
ama o da kalalım dedi bi kaç gün daha
gezdik cunda adasına gittik akşamları
örene gittik akçaya gittik gündüzleri
hergün gezdik valla ohhhh
çocuklara da bakan olunca pek iyi geldi canlarım :lepi:
laptop vardı ama rüzgardan wireless olan yerlerde bile
net bağlantısında sorun çıktı yazamadım hep aklıma geldiniz ama
neyse geldim işte sonunda
çok sıcak ya izmirde bugün
orası pek iyiydi ohh serin serin esiyodu valla
ama iş çok evde bavul boşalt yıka et patladım dıkandım ha:çok üzgünüm:
bi merhaba diyeyim dedim size sonra girerim inşallah
öpüldünüz
SİZİ ÇOKK SEVİYORUM

selam ,güzel hatunlarrr
ooo ilknur hanımlar gelmişş
hoş geldin canımm tatilinin güzel geçtigine sevindimmm

prenses kan tahlillerin güzel kuşum belki demir hapına devam edersin oda önemli degil ,2-3kutu kullanılıyor zaten
oyyy şu istanbula bir gitsen sen allahın izniyle en azında kafanı dinlersin annenlerede yaptıgını da göz görmeyince gönül katlanır canım.
sana desem boş gülüm gerçekten o adamla yaşamak zorr allah kolaylık versin.
ama artık umursama delidir ne yapsa yeridir

bu gün 1hafta oldu biraz daha iyi gibiyim.
çok kilo aldım gibi geliyor tartılmadım ama şiştim besbelli pazartesiden itibaren lw topigine yine dalacagımm ilaç bulursam başlayacagım
benden bu kadar sonra yine girerimm hepiniziçok öpüyorumm
ıLKNURUM yazını okuyunca sevindim seni çokk özledim sensiz olmuyor bu topik beeeopuyorumnanaktan

olurmu sen bizi üzmezsin,hiçte sıkılmayız tabiki anlatacaksın bize .evde içine atıyorsun bari bize anlatki deşarj ol.elimizden birşey gelmiyor ama :çok üzgünüm:

veririm gülüm ne demek ama erik ekşisi lazım kısıra tadını o veriyor....rabbim üvey babanı annenle seni sınamak için hayatınıza sokmuş sevdiği kullarını daha ağır sınarmış madem bu kadar sıkılıyorsun kilitli günlükler var ya onlardan bir tane al üvey baban canını sıktıkça ona ne söylemek istiyorsan deftere yaz içinden ne geçiyorsa hatta küfür bile:)) ne kadar rahatlayacaksın ,çok işe yarayacak dene görürsün ama mutlaka kilidi olanlardan al yazdıktan sonra kilitle anahtarlarını da zincirle boynuna takarsın biri bulup okur endişesi olmadan rahatlarsın rabbim sana kolaylık ve sabır versin merhametli kardeşim benim

guzeller guzeli ilknurum hosgeldinn karamelli llattem benim cok ozlemistim seni eksikligin cok hissediliodu canimcim iyiki geldin tatliskommm

canim benim bugun ufak capli bi sinir bosalmasi gecirdim aksam birden bire aglamaya basladim ve durduramadim sicim gibi yaslar inio gulum durdurmak imkansiz hemen doktorun verdigi yesil receteli ilacim vardi onu boyle durumlarda al demisti onu aldim ceyrek dil alti ama bi etki yapmadi ya dozaj az geldi canimcim pazartesi bi sorcam bakalim ne dicekk

bitanemm benim bak bi hafta olldu bile tabi yazmasi kolay kimbilir nasil zor gecti senin icin canim benim ama biraz daha sabir su meretten kurtulunca oh dicen kismetse donuncede ben birakmayi dusunuyorum sekerim bazen tuzlu yiyincede vucuta odem oluo kilo almissin gibi hissedebiliosun belki odur tatlim

olurmu sen bizi üzmezsin,hiçte sıkılmayız tabiki anlatacaksın bize .evde içine atıyorsun bari bize anlatki deşarj ol.elimizden birşey gelmiyor ama :çok üzgünüm:

canimsinizz valla iyiki varsiniz sizlerle paylasabiliorumm saolun varolunn kizlar sizleri cok seviorummmmm

canimm ekimimm benim erik eksisini istanbula allahin izniyle donunce alir yaparim sogan yerine sarimsakmi koyuyosun bide yagda olduruomusun yoksa cigmi canim kisir canavariyim ben cok severimm hakketen canim dedigin gibi kilitli gunluk soylemek istediklerimi yazmak icin ideal sozunu dinlicem canim en azindan bisekilde yazarak desarj olurum canim cok saoll valla cunku icime ata ata allah korusun daha beter olcam aksamm zaten ufak capli bi sinir bosalmasi yasadim agliorumm ama kesinlikle durduramiorum sicim gibi gozyaslarim akio sonra doktorun verdiigi yesil recete hap vardi ceyrek dilalti aldim ama bi etki gostermedi bende anlamadim pazartesi konrtolde bi sorucam kaymaklim seni cok ama cokk seviorum kardesimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…