hoşbulduk bebişguzeller guzeli ilknurum hosgeldinn karamelli llattem benim cok ozlemistim seni eksikligin cok hissediliodu canimcim iyiki geldin tatliskommm
ay canım çok üzüldüm ya kyamam ben sanabazen benimde olur en ufak birşeye ağlayasım gelir sonrada durduramam kendimi ama iyi bişey bir yandan da çünkü çok rahat oluyosun sonrasındacanim benim bugun ufak capli bi sinir bosalmasi gecirdim aksam birden bire aglamaya basladim ve durduramadim sicim gibi yaslar inio gulum durdurmak imkansiz hemen doktorun verdigi yesil receteli ilacim vardi onu boyle durumlarda al demisti onu aldim ceyrek dil alti ama bi etki yapmadi ya dozaj az geldi canimcim pazartesi bi sorcam bakalim ne dicekk
bizde seni çok seviyoruz bebişimizsin sen nazlı bebiş hemdeeecanimsinizz valla iyiki varsiniz sizlerle paylasabiliorumm saolun varolunn kizlar sizleri cok seviorummmmm
günaydııınn cankuşlarıım
kıs ilknurum tam sana mesaj atıyodum baktım ampul yeşil yanıyo hemencik geldim topiğe hihoyyyt
afiyet olsun yavruşlarına cnm
bende napim geldim yine işe malum =)
düzelttim kıs arayı napim seviom kı :kedi: onlada onsuzsa olmuyo
bu gün 1hafta oldu biraz daha iyi gibiyim.
çok kilo aldım gibi geliyor tartılmadım ama şiştim besbelli pazartesiden itibaren lw topigine yine dalacagımm ilaç bulursam başlayacagım
benden bu kadar sonra yine girerimm hepiniziçok öpüyorumm
İLKNURUM yazını okuyunca sevindim seni çokk özledim sensiz olmuyor bu topik beeeopuyorumnanaktan
yok gülüm sölemedim zatii ona öyle hemencik yüz bulmasın demi kaydirigubbakcemile3
ama içten içede biliyom o da bana kıyamıyo hiç azcık surat asayım benden daha çok üzülüyo kaydirigubbakcemile3
cnm bugün daha da sıcak olcak diyolar yazın en sıcak günleriden olcakmış baksana 2 klimaya rağmen 32 derece çıkılmaz valla dışarı çocuklarda haklı biz bile bayılıyoz bu havada onlara ne kaldı
bu gün 1hafta oldu biraz daha iyi gibiyim.
çok kilo aldım gibi geliyor tartılmadım ama şiştim besbelli pazartesiden itibaren lw topigine yine dalacagımm ilaç bulursam başlayacagım
benden bu kadar sonra yine girerimm hepiniziçok öpüyorumm
İLKNURUM yazını okuyunca sevindim seni çokk özledim sensiz olmuyor bu topik beeeopuyorumnanaktan
herkesin günü güzel mutlu sevgi dolu geçsin kızlar
a.s.a.s.a.s.
:dance::dance::dance:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:teytey::teytey::teytey:
şakkıdışakkıdışakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?