gözde canım hayırlı günler nasılsın eşini marketemi yolladın :)))
he valla olsun canım gönüller bir olsunilknur canım ben belki yarın anneme antalyaya giderim çarşambada manisaya gidicez küçük erkek kardeşime söz nişan bir arada yapıcaz.. seninle bi doğru düzgün karşılaşamıyoruz gülüm
bişey değil ayıpsın bacıı güle güle harca puanlarını hehehekaydirigubbakcemile5hemşerim saol kıs kıyak geçmişsin bana heheh
kahvelerde yanındakilerde güzel görünüyo hani zıplasammı napsam şakkıdı
kız gelin ne ediyon bakem
yemek yapıcam şimdi bi merhaba diyeyim dedim hoşbulduk canım
he valla olsun canım gönüller bir olsun
allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısı olsun kardeşinede
bişey değil ayıpsın bacıı güle güle harca puanlarını hehehekaydirigubbakcemile5
ilknurum canım yerin nasıl belli oluyor bi ara döküldük kız... zoia, mehtapla prensesim olmasa bizim topik en geriye atılırdı ..taze gelin ne yapsın fırsat buldukça arada o da geliyor , meltemin bil. say. bozuk ...işte böyle durumu özetledim sana
abooo pek güzelmiş kıııızz ama ben mantar bulamam ki buralarda( du senin tariflere bakıyım ordan bulduğumu yapıyım
okudum yazdıklarınızın hepsini kız
ayıpsın maşallah sen her yere yetmişin lw topiğini de iyi idare ediyon ben pek okuyamıyorum artık ama lw alcam yine 55 kg olmuşum nerdeyse tatil yaramış demekki
eminmisin 2 kilo aldığına vücudun su tutmuş olmasın yarın bi daha tartıl ...anacım geldiğin nasılda belli hem tarifi hem resmini veriyorsun maşallah hamarat ajanım gönlümüz şenlendi
ben çok yaparım bunu hemde patlıcan mevsimi tamda
Köfteli Patlıcan Ezme
Malzeme:
4 patlıcan
4 sivri biber
1 kase kiraz domates
1 kase yoğurt
2 diş sarımsak
zeytinyağı
tuz
köftesi için:
400 gr kıyma
1 soğan
1yumurta
kurutulmuş ekmek
tuz,karabiber
kimyon
HAZIRLANIŞI:
Patlıcanları közleyerek kabuklarını soyun. Yeşil biberleri de közleyerek kabuklarını soyun ve
halka halka doğrayın. Tabağın altına közlenmiş patlıcanları bıçakla kıyarak alın. üzerine
sarımsaklı yoğurt dökün. Köfteyi yoğurun ve bilye büyüklüğünde köfteler hazırlayarak yağda
kızartın. Sarımsaklı yoğurdun üzerine yeşil biberleri onun üzerine de köfteleri dizin. Köfteleri
kızarttığınız yağda çeri domatesleri çok az soteleyerek yemeğinizin üzerine koyarak süsleyin.
Soğutmadan servis yapın. Aman dikkat çok lezzetli olduğu için ancak 6 kişiye yetebilir
ben çok yaparım bunu hemde patlıcan mevsimi tamda
Köfteli Patlıcan Ezme
Malzeme:
4 patlıcan
4 sivri biber
1 kase kiraz domates
1 kase yoğurt
2 diş sarımsak
zeytinyağı
tuz
köftesi için:
400 gr kıyma
1 soğan
1yumurta
kurutulmuş ekmek
tuz,karabiber
kimyon
HAZIRLANIŞI:
Patlıcanları közleyerek kabuklarını soyun. Yeşil biberleri de közleyerek kabuklarını soyun ve
halka halka doğrayın. Tabağın altına közlenmiş patlıcanları bıçakla kıyarak alın. üzerine
sarımsaklı yoğurt dökün. Köfteyi yoğurun ve bilye büyüklüğünde köfteler hazırlayarak yağda
kızartın. Sarımsaklı yoğurdun üzerine yeşil biberleri onun üzerine de köfteleri dizin. Köfteleri
kızarttığınız yağda çeri domatesleri çok az soteleyerek yemeğinizin üzerine koyarak süsleyin.
Soğutmadan servis yapın. Aman dikkat çok lezzetli olduğu için ancak 6 kişiye yetebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?