Selenimo ve Cankularyla her telden

ay zayıflayanları görmek iyi geldi ilknurum zaten bu gün bi kırgınlık var üstümda yerimden kalkasım gelmiyor iş duruyor Allahtan yemek düşünmüyorum adı belli he he he :))

evet süper olmuşlar valla bravo millete
benimde yemek pişti çamaşır yıkıycaktım yıkamıycam bugün vazgeçtim bişey yapmıycam çok sıcak zaten kıpırdamak istemiyorum zaten 5 kayısı yedim öğlen yemeği niyetine

patlıcanları fırına attım az iş yaptım yine geldim he he he

bitanecik ilknurum benim gercektende cok baglanmisiz canim yoklugunda bu daha cok belli oldu sanal ortam yalan ortam diyenlere inat burdaki dostluk hakikat gercekten seni cok ama cok seviorum gecen gun meyve soleni yiyodum kulagini cinlattimm bilmem cinladimi gulum:))dilerim guzel bi hafta sonun olur yavrucuklarinla kocisinle tatliskom

Allah kısmet ederse ben yarın anneme gidicem çok heyecanlıyım yol sıtresi bile basmaya başladı eşimden tel. bekliyorum yer ayırtacaktı

canim benim nereye gidiosun bitanemm allahh kazasiz belasiz annecigine kavusmani nasip etsin insallh guzelcim dua etcem hayatim sana

ay ne biliyim ya sabah tartıldım 55 geldi sinir oldum ha
reglim de yakın falan değil ama ne biliyim
aslında çok ta yemedim tatilde hamur işi falanda yapmadık
öfffff iştemafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canim benim bence vucudunda sislik vardir kilo almamissindir kuzum bi kac gun sonra bi tartil gorceksinki kilo falan yok tatliskomm

ilknur kız avatarın benim masa üstümle aynı kaydirigubbakcemile3
bugün topikte epey ilerleme var sevindim
ben azcık dinlenicem çok sıcaktı bugün bayılcaktm nerdeyse sanki durduğum yerde pişiyom
ekim cnm senin nasıl gidiyo ne zmndı kardeşinin nişanı

1 ağustosta nişanlı olacak sevimli kızın çünkü sadece resmini gördüm çoooook sevimli şirin bir kız doğum günü aynı zamanda.... ikisi aynı gün olsun istemişler ben yarın antalyaya anneme gidecektim iptal ettik çünkü oğlumun yaz okulu 1 hafta geriye alınmış mecburen onuda götürecektim ama oranın sıcağına dayanamaz nemli hava onu hasta ediyor benimde düşük tansiyon problemi var sıcakta daha kötü oluruz diye vaz geçtik valizi bile hazırlamıştım ama neyse .....canım sen de benim gibi sıcağa dayanamıyorsun demek limonata yap iç gülüm seni biraz ferahlatır ben de az sonra yapıcam bizimkilere

selam canlarım
annem ,etrafta dolaşmazken gireyim dedim yarın gidiyor mafoldumben.
evet bu gün iyiyim şükür kabus gibi bir haftaydı yüzümdeki sivilceler geçmeye başladı aklıma daha az geliyor yemek sonrası çay,kahve yanında ama neyse atlatıyorum çok şükürr
hepinize desteginiz için çok teşekkür edrimmmm

ilknurum varlıgın nasıl belli kız valla sayfalar dolmuşş canım kankam
lw alalım başlayalım bende kilo aldım pazartesi eczaneyi arayacagımm ellerinde vardır inşallahzemuszemus

prensesimm,can kuzum nazlı bebegim ağla ağla ağlayınca rahatlarsın sakın tutma kendini
beni perşembe günü görcektin bagıra çağıra ağladım tam 12saat.içim boşaldı gibi oldu .Ertesi gün ne kadar saçma sapan şeylere ağladım diye kendi kendime güldüm.ama arada bir iyi oluyormuşsırnaşık şey
annem çok komikti kızıda yanına aldı hiç sesini çıkarmadan beni dinledi hayatım boyunca yaptıgım en güzel kapristisırnaşık şey

çok şükür iyisin atlatmaya başlıyorsun ,sivilce geçer gider önemli olan bağımlılığın bitmesi sana hayran kalıyorum iradesi güçlü arkadaşım benim ...annem antalyalı değil 1 sene önce kardeşimin tayini istanbuldan oraya çıktı ,şimdilik orda oturuyorlar sıcağıyla baş edemiyorlar 2 sene dolsun kardeşim tayin isteyecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…