Selenimo ve Cankularyla her telden

bitanemm anacin gidiomus canim benim allah kavustursun diyim bende kismetse 5inde istanbula donuyorum ama annacimi birakmak cok zor gelio bide anneannem var hayirlisiyla annecigin gider insalla en yakin zamandada tekrar kavusursunuz tatlim benim onumuzdeki hafta bi hafta daha gecmis olcak bi bakcaksinki icmeyeli bi ay olmus yavas yavas ariniosun tabi strestende sivilce cikiodur ama balim gecicek hepsi hep yanindayiz sekerim torununda yaninda stresli oldukca gelsin beni minciklasin oksasin dioo ben onu rahatlatirim dio torunun:)

guzeller guzellerim benim mutlu pazarlar sabah kahvelerimizi icelimmi?

nasılda bilirmiş benim bir tanem kahve tiryakisi olduğumu şu hayatta çok iyi anladığım birkaç şeyden biri iyi kahve kaliteli çikolatadır nem nem nem ellerine sağlık gülüüüm :)))

cankuşları mutlu pazarlar neşeniz bol olsun mehtabım anneni gönderdinmi canım

kızlar yeni avatar yapmayı sonunda başardım nasıl olmuş... tam benlik oldu özgür ruhumu ifade ediyor he he he

guzeller guzellerim benim mutlu pazarlar sabah kahvelerimizi icelimmi?

prensesim sunmuşsın yine bize 0 kalorilileri sağol tatlım
hatta gideyim kendime bi kahve yapayım da anacımla içeyim bilgisayara geldikçe kıskanıyo beni hhe kaydirigubbakcemile3

nasılda bilirmiş benim bir tanem kahve tiryakisi olduğumu şu hayatta çok iyi anladığım birkaç şeyden biri iyi kahve kaliteli çikolatadır nem nem nem ellerine sağlık gülüüüm :)))

canimin ici afiyet seker bal olsun tatlim bende cok severim turk kahvesi yaninda cikolata veya naneli veya sakizli lokum:))en cook hangi cikolatayi seviosun gulum>?

prensesim sunmuşsın yine bize 0 kalorilileri sağol tatlım
hatta gideyim kendime bi kahve yapayım da anacımla içeyim bilgisayara geldikçe kıskanıyo beni hhe kaydirigubbakcemile3

canim zoiam benim afiyet seker olsunn tatliskom benimm yerim seni

günaydın prensesimmmm,
ilknur günaydın sende erkencisin

günaydın prensesimmmm,
ilknur günaydın sende erkencisin

günaydın herkese kızlar
günaydın ekimim bende okuyodum sayfaları dün yoktum giremedim
deniz sefası yaptık akşam 11 de yattım gelince
sabah ta erken kalktım valla oğlanlara kahvaltı ettiriyorum şeker
umarım herkesin günü güzel geçsin kızlarropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:teytey::teytey::teytey:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

hadi kız bak hemşeriyiz ya aynı kalpteniz demekki

evet can can sağol valla beni sevmene gerçekten çok mutlu oluyorum prensesim
meyve şölenine dayanamam hiç valla kesin çınlamıştır
hoş bir hafta sonu oldu gerçekten de foça ya gittik bi arkadaş beach club açtıydı geçenlelrde de gittiydik kuzenlerle toplaştık iyi de oldu hani
ilknurum varlıgın nasıl belli kız valla sayfalar dolmuşş canım kankam
lw alalım başlayalım bende kilo aldım pazartesi eczaneyi arayacagımm ellerinde vardır inşallahzemuszemus
sağol kanka arkadaşlar ne yemek yapayım sorunu çekiyolardı yardımcı olduk velhasıl
valla kilo mu aldım ne bilemedim yaa
beşi bir çayıma başladım yine bakalım ödem mi var ne bir kaç gün 2 şe poşet içeyim belki ödem söktürür kiraz sapı da alıcam bugün acuk ta ondan içeyim bakalım ne olcak
ilknur ekim keyifler nasıl kızlar
günaydın şekercim iyi valla ne olsun
dün yorulmuşuz 11 de yattım akşam bi uyumuşum dinlendim bugün erkenciyim
bi sıcak var 3-4 gündür bayılıyoruz valla
bugün biraz rüzgar var izmirde ama sıcak yine de çooook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…