bulgur işlerine de hiç dayanamam ellerine sağlık gülümmmmm:)))
prensesimm,can kuzum nazlı bebegim ağla ağla ağlayınca rahatlarsın sakın tutma kendini
beni perşembe günü görcektin bagıra çağıra ağladım tam 12saat.içim boşaldı gibi oldu .Ertesi gün ne kadar saçma sapan şeylere ağladım diye kendi kendime güldüm.ama arada bir iyi oluyormuşsırnaşık şey
annem çok komikti kızıda yanına aldı hiç sesini çıkarmadan beni dinledi hayatım boyunca yaptıgım en güzel kapristisırnaşık şey
guzeller guzellerim benim mutlu pazarlar sabah kahvelerimizi icelimmi?
kızlar yeni avatar yapmayı sonunda başardım nasıl olmuş... tam benlik oldu özgür ruhumu ifade ediyor he he he
guzeller guzellerim benim mutlu pazarlar sabah kahvelerimizi icelimmi?
saol mehtapım bizde seni unutmayız cnmcımzoia kuzucum seni ve gözdemide unutmadımm
gözdemin misafiride varmış bu gün
nasılda bilirmiş benim bir tanem kahve tiryakisi olduğumu şu hayatta çok iyi anladığım birkaç şeyden biri iyi kahve kaliteli çikolatadır nem nem nem ellerine sağlık gülüüüm :)))
kızlar yeni avatar yapmayı sonunda başardım nasıl olmuş... tam benlik oldu özgür ruhumu ifade ediyor he he he
prensesim sunmuşsın yine bize 0 kalorilileri sağol tatlım
hatta gideyim kendime bi kahve yapayım da anacımla içeyim bilgisayara geldikçe kıskanıyo beni hhe kaydirigubbakcemile3
günaydın prensesimmmm,
ilknur günaydın sende erkencisin
hadi kız bak hemşeriyiz ya aynı kalpteniz demekkiilknur kız avatarın benim masa üstümle aynı kaydirigubbakcemile3
bugün topikte epey ilerleme var sevindim
ben azcık dinlenicem çok sıcaktı bugün bayılcaktm nerdeyse sanki durduğum yerde pişiyom
ekim cnm senin nasıl gidiyo ne zmndı kardeşinin nişanı
evet can can sağol valla beni sevmene gerçekten çok mutlu oluyorum prensesimbitanecik ilknurum benim gercektende cok baglanmisiz canim yoklugunda bu daha cok belli oldu sanal ortam yalan ortam diyenlere inat burdaki dostluk hakikat gercekten seni cok ama cok seviorum gecen gun meyve soleni yiyodum kulagini cinlattimm bilmem cinladimi gulum:))dilerim guzel bi hafta sonun olur yavrucuklarinla kocisinle tatliskom
sağol kanka arkadaşlar ne yemek yapayım sorunu çekiyolardı yardımcı olduk velhasılilknurum varlıgın nasıl belli kız valla sayfalar dolmuşş canım kankam
lw alalım başlayalım bende kilo aldım pazartesi eczaneyi arayacagımm ellerinde vardır inşallahzemuszemus
günaydın şekercim iyi valla ne olsunilknur ekim keyifler nasıl kızlar
ilknur ekim keyifler nasıl kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?