Selenimo ve Cankularyla her telden

canimlarim ben bu oglen soylemesi ayip manti yedim bi porsiyondan biraz fazlaca yedim dayanamadim uveybabain cani manti cekti bizde yaptik evde pisince yemeden duramiosun umarim geri donusu kilo olmazz tatlilalarimm ama sizsiz bogazimdan gecmedi buyrun kasiklayin canlarimm

iyiyiim tatlım dışarıdaydım akşam birazcık gezdim akşam
sen naptın bugün

gözdecim hoşgeldin cnm nasılsın gelinlik nasıl gidiyo
prensesim ya acıktım ben mantıyı görünce bugün daha hiçbişi yemedimde :s

fistikli lokumum sifir kalori bu manti istedigin kadar yiyebilirsinn hehhe:))) ben maleseff kalorili olandan yedim biraz fazlaydi(( umarim kilo olarak donmez sen nasil bbisey yemedin sabahtan beri acmisin yoksa tatlimmm

evt cnm en son dün öğle yemeği yemiştim bugünde öğlene kadar uyudum 2 de uyandım hatta
evde olunca aklıma yemek gelmiyoki işteyken acıkıyorum ama evde unutuyorum :bbo:

evt cnm en son dün öğle yemeği yemiştim bugünde öğlene kadar uyudum 2 de uyandım hatta
evde olunca aklıma yemek gelmiyoki işteyken acıkıyorum ama evde unutuyorum :bbo:

aman canimcim bari meyva falan ye vvitaminsiz kalma vucut direncin dusmesin fistikli lokumum

bu saatte de ben en iisi bi kavun falan hazırlayayım ben kendime
işte prensesim çalışmasam demekki zayıflıcam hehehh

bu saatte de ben en iisi bi kavun falan hazırlayayım ben kendime
işte prensesim çalışmasam demekki zayıflıcam hehehh

canim benim kavun yaninada beyaz peynir al muhtesem ikili olsunlar saanada yararli olur peynir kalsiyum lazim tatlim zaten zayifsin seker 54 kilo sun zayifa giriosun valla guzelimm

prensesim 2 kg aldım geri sinirim bozuluyo ondan güncellemedim kilom eksilsin öyle güncellicem motive ediyorum şimdilik kendimi :kedi:
tatlışkom ben bişiler hazırlayıp geliyorum

prensesim 2 kg aldım geri sinirim bozuluyo ondan güncellemedim kilom eksilsin öyle güncellicem motive ediyorum şimdilik kendimi :kedi:
tatlışkom ben bişiler hazırlayıp geliyorum

tamam sekerparemm afiyet seker olsun bence sislikte olabilir vucut odemde yapio kilo olarak degerlendirme bence hemen guzelim sakin moralinide bozma bence sen fistiksin fistikk akide sekerimm

hosgeldinnn guzell gelinimm benim

aynen kuzu ya benimde canım çekti hatta ilk gördüğümde ahanda mantı olsa ne yerim demiştim ama yok :kedi:lmaz:
zoia bende işteyken yemek yemiyodum ama evdeyken aklım fikrim boğazda :kedi:

aynen kuzu ya benimde canım çekti hatta ilk gördüğümde ahanda mantı olsa ne yerim demiştim ama yok :kedi:lmaz:
zoia bende işteyken yemek yemiyodum ama evdeyken aklım fikrim boğazda :kedi:

canim benim sifir kalori kasikla hemen tatlim:))) evde bos kalinca insanin aklina hepp yemek gelioo benimde bazen olur pismaniyemmbenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…