cankuşlar ben kaçtım geç oldu gidem de yatayım öpüyorum hepinizi ii gecelerrrr muucxxxx
aynen kuzu ya benimde canım çekti hatta ilk gördüğümde ahanda mantı olsa ne yerim demiştim ama yok :kedi:lmaz:
zoia bende işteyken yemek yemiyodum ama evdeyken aklım fikrim boğazda :kedi:
gözdem bnmde tam tersi iştteyken ister istemez yorulup acıkıyorum ama evdeyken hiç iştahım yok yemek pişiririm ama tek başıma yemem =) anca misafir gelirse kalabalık olursa o zaman ooh hem pişiririm hemde afiyetle yerim :kedi: sırnaşık şey
kıslar günaydın ne var ne yok bugün :ecrin_bebek:
benim canım sıkkın gibi sankim hiç keyfim yok :sinifsinif:
yok canım bişey olmadı iş yüzünden canım sıkkın biraz onun dışında şükür bişey yok kuzumhayrola cnm bişey mi oldu
buarada bak yine dikizleniyoruz misafir tarafındanlmaz:
sıkma canını tatlım er veya geç bulunur okul bittikten snra bende bi süre bulamamıştım snradan şükür çıktı bişiler sen banka sınavlarına girmiştin en son buaralar gar... bankasıda eleman alımı yapıyo bide ona başvursana olur belkiyok canım bişey olmadı iş yüzünden canım sıkkın biraz onun dışında şükür bişey yok kuzum
günaydın cankuşlarrr
yoktum 2gün iyi oldu gezdum azcuk
mehtabı görünce korkmuştur kaydirigubbakcemile3
kıslar günaydın ne var ne yok bugün :ecrin_bebek:
benim canım sıkkın gibi sankim hiç keyfim yok :sinifsinif:
günaydın zoia cıgım sen nasılsın kuzumkaçtıı heheh zemuszemus
mehtapıııııım günayydın cnm hoşgeldin
yok canım bişey olmadı iş yüzünden canım sıkkın biraz onun dışında şükür bişey yok kuzum
sıkma canını tatlım er veya geç bulunur okul bittikten snra bende bi süre bulamamıştım snradan şükür çıktı bişiler sen banka sınavlarına girmiştin en son buaralar gar... bankasıda eleman alımı yapıyo bide ona başvursana olur belki
biliyorum canım birçok kişi için aynı şey geçerli ama işte insan canını sıkmadanda edemiyo... kardeşinde inşallah en kısa zamanda gönlüne göre bir iş bulur:Saruboceq:hayırdır canım,niye canın sıkkın(
aman çok şükür allah başka sorun vermesin
iş kısmetse olur gözdem haklısın emeklerinin karşılığını almak istiyorsun ama herkes seninle aynı durumda(
kız kardeşim uluslar arası ilişkileri bitirdi 1yıldır boşta ,depresyona giriyorum abla çok zor durumdayım diyor
çok hayallerim vardı sudan çıkmış balıga döndüm düyor .tek değilsin pozitif düşününopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?