canlarim merhaba bugun bizimkilere gidemedim cunku yarin anneannemi konrole goturcekmisim ben o yuzden annem yarin gel dedi oyuzden kismetse yarin gitcem cumartesi doncem allah nasip ederse sizler nasilsiniz guzellerim benim
canlarim merhaba bugun bizimkilere gidemedim cunku yarin anneannemi konrole goturcekmisim ben o yuzden annem yarin gel dedi oyuzden kismetse yarin gitcem cumartesi doncem allah nasip ederse sizler nasilsiniz guzellerim benim
koskoca tarif yazdım 3puan vermişlerakannehir
bi etiket yapem bende sana o zaman mehtappp.sırnaşık şey
kadro tamammmmmmmmmmm işte
cankuşlar bir aradaaa:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ben şu ara koşturmaktan ve lw den 54 kg oldum kızlarrr
yaşasınn
tatliskom masallah 54 olmussun bende bu sabah tartildim 56.8 cikiom bi 55 e dusemedim yavruskom
Bu arada elma suyu evam bu gün sandaloza da başladım.
vermesem bile almam en azından. ma verecem gibi duruyo,
şu da bir gerçekki,spor yapmayınca istediğin kadar kilo ver vucut şekle girmiyor.
ama ççoookk üşeniyorum ooofffff, çokk faydasını görmüştüm oysa,
kızlarnolur gaz verinde sabah yürüyüşlerine başlayım tekrar.
delülerrrrrrrr, maynaklarrrrrrrrdelikafadulden
ossun kıs düşersin az kalmışş
insallah kaymaklim duserim acaba bi kutu alsammi diom lw ama antidepresan bu kullandigimla kullanilmiomus sanirim
bakın bizim topiğin etiketlerine
kim yazdı o kadar etiketi sanıyonuz
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
kızlar günayın ......
zeynep tatlım tatil bu defa fena değildi aslında bizimki tatil değil akraba ziyareti , kayınvalide ben giicem diye koca bir tepsi baklava açmıştı ben de çok olmasada yedim he he he azcuk kilom arttı o kadarcık...sen nasılsın iş yerinde durumlar nasıl hala aynı mı ..
prensesim yarın gidiyorum ama pazar akşama önücem kısmetse, bu gün de sen yoksun karşılaşamıycaz gülüm kısmetse pazartesiye görüşürüz :))))
ilknurum bacım o sinir krizlerinden ben alasını yaşaım bilirim canım hatta eşim sinirden ödev kağıdını yırtmıştı evde sürekli gerilim hakimdi 1. sınıf anneleri hep benim gibiydi hatta daha beterleri vardı bunlar normal gülüm eninde sonunda okumayıda yazmayıda öğreniyorlar o yüzden kendini hırpalama tecrübe konuşuyor burda , ders konusunda çocuğu çok sıkma sonra derslerden tiksiniyorlar daha kötü oluyor ...Allah yardımcın olsun bol sabır versin
aman içme o zaman ters bişey olur bide mazallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?