canım benim bak herşey düzeliyo dün yazdıklarını okudum tek tek kuzumsu siralar bi aklima gelen bisey var hayatimda ask eksik birine karsi heyecan aski cok ozledigimi hatirladim boylesi duygulari unutmustum acikcasi biraz utandim gerci bunlari sizle paylasirken:)))
Benim de baba tarafımla hatta babamla zayıftır ilişkilerim sene 2-3 sefer konuşuruzüzülme sadece sende değil herkesde olan bişey bu, mesela benim baba tarafımında ilişkileri çok zayıf hiçde takmıyorummm,
hatta amcaoğlunu 11 sene önce sildim defterden,aklıma bile gelmiyo değil üzülmekk.
babam vefatettiğinde aramadı başsağlığı dilemedi, ki evlenirken kendi anası babası ile küstü,benim annemle babam düğünde ona babalık annelik yapmıştı.
insanoğlu öyle nankördür işte.
ben senin gibi üzülmek yerine telefonda çok afedersin sıçtım ağzına sonrada sildim defterden.
o gün bu gündür aklıma bile gelmez.
bak şimdi hatırladım benim bi amca oğlu olacaktı:uhm:benneyaptımkisırnaşık şey
Maşallah maşallah dün35 sayfa yazdık bacılartamam gııı, bende acıktım. Çene yapacaz derken anlamadık valla.
bu gün muhabbetin dibine vurduk, maşallahhhh diyelim, kıçımızı kaşıyalımmm nazara gelmeyelim.:hooray:
Anacım madem kalktın o saat neden çıkıp yürüyüp sporunu eda etmedinsabah altıda dikildim yine ayağaaa,
günaydın selam ilknurr
Günaydın kuzum kankam naber bugün sabahtan girebildim ama işler duruyo bi yatakları topladım
kahvaltı edildi
çamaşırları topladım yerleşecek ütülenecek
yemek yok akşama ne yapicik bugün bilmem
milföy çıkardım deep freezden oğlana börek yapayım öğlene yesin
of yani of ofoooooooooof:1shok:
Kıs ne olcak böyle koş koş işte her günilknur bi nefes al cnm yaa akannehir akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?