Selenimo ve Cankularyla her telden

kizlar cok basinizi sisirdimm konular acildikca acilir bende sorunlar bitmez gecmisi gomup yeni sayfa acmanin zamanidir dimi ara ara aklima gelio tabi olanlar yasananlar ama gecmislede yasamak olmaz tabi gelecegi goremem yoksa sizleri seviommm bennnnn

aferinn kızzzz, bu büyük adım senin için,sakın arama,
sana ne faydaları varki arayacan,
bak bendeki mantık şudur,karşımdaki bana nasıl davranırsa benden aynen karşılığını görür. Bu en yakınım bile olsa.
yani otomatik olarak yapıyorum bunu.
sende karşındaki sana nasıl davranıyosa aynen karşılık verrr.
üzdümmü,kırldımı gibi şeylerde düşünme.

en dogrusu bu zaten onceden uzuluodum ama artik beni onemsemeyenleri isleri olunca beni arayanlari sildim sonucta beni gercekten seven yanimda olmak isteyen yanimdadir niye boyle diye uzuluodum sonucta dayimin cocuklari ama artik dusunmuyorum napalim boyleymis diorum nasil davraniliosa bende o sekilde cevap vercem

su siralar bi aklima gelen bisey var hayatimda ask eksik birine karsi heyecan aski cok ozledigimi hatirladim boylesi duygulari unutmustum acikcasi biraz utandim gerci bunlari sizle paylasirken:)))

su siralar bi aklima gelen bisey var hayatimda ask eksik birine karsi heyecan aski cok ozledigimi hatirladim boylesi duygulari unutmustum acikcasi biraz utandim gerci bunlari sizle paylasirken:)))

olurmu canım
keşke hayatına yeni biri girse ne güzel olacak
inşallah seni seven biri çıkar karşına

üzülme sadece sende değil herkesde olan bişey bu, mesela benim baba tarafımında ilişkileri çok zayıf hiçde takmıyorummm,
hatta amcaoğlunu 11 sene önce sildim defterden,aklıma bile gelmiyo değil üzülmekk.
babam vefatettiğinde aramadı başsağlığı dilemedi, ki evlenirken kendi anası babası ile küstü,benim annemle babam düğünde ona babalık annelik yapmıştı.
insanoğlu öyle nankördür işte.
ben senin gibi üzülmek yerine telefonda çok afedersin sıçtım ağzına sonrada sildim defterden.
o gün bu gündür aklıma bile gelmez.
bak şimdi hatırladım benim bi amca oğlu olacaktı:uhm:benneyaptımkisırnaşık şey

dogru diosun cogu ailelerde vvar malesef bazi insanlar nankor ne yazikki iyi yapmissin silmekte kendimize iyilik yapioruz sonucta tek tarafli nereye kadar giderki hep biz verelim verelim sonu yok onlar alsinlar boyna bi yerde dur demek lazim lmaz:

tamam gııı, bende acıktım. Çene yapacaz derken anlamadık valla.
bu gün muhabbetin dibine vurduk, maşallahhhh diyelim, kıçımızı kaşıyalımmm nazara gelmeyelim.:hooray:

aman masallahhh tatliskomm allah nazarlardan saklasin simdiden afiyet seker olsun kaymaklimm yarin yokum bensiz kaynatin ama kulagimda cinlar eminim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tatlım ben çıkıyorumm,bizimkiler acıkmışş hadi diye bağırıyolarr,kendine iyi bak,görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…