sorarsan tabi öyle kestir,böyle boyat derler, bir gün habersiz git kuaföre, nasıl canın istiyosa öyle kes,boyat
ne kadar mutlu olduğuna kendin bile şaşacaksın.
sonrada geç annenin karşına canım böyle kestirmek istedi de.
herşeyin bir ilki vardır.Onları kırdığını falan da zannetme.inanki kırlılmazlar sadece sana öyle geliyor.
mesela ilk olarak kuaför işinden başlayabiliriz.
lütfen sormaaaaa gideceğin zaman.
kuaförle beraber karar ver ne yapacaksan.
ne istiyosan bak nasıl mutlu olacaksın.
sonrada annenlere git nolurrrrrrrr.
hiç bişey deme,eğer bişey derlerse bu sefer kendi istediğim gibi yaptırmak istedim de.
nolur bunu yapppppppp çok istiyorum çookkkkkkk.
sen mutlu olursan aslında onlarda mutlu olacaklar.
evet halecim bu bir başlangıç olur
sana kırılacaklarını sanma sakın kesinlikle kırılmazlar
eğer eleştirirlersede kökü bende bundan sıkılırsam başka türlü denerim deee LÜTFENNN
hep annemin bana daha yakin olmasini istedim ne biliyim bir sorunum oldugumda veya biseye uzuldugumde bana sarilip hersey gecicek ben yanimdayim demesi bilmiorum belki boyle bisey yoktur sadece filmlerde boyledir aileler hep ben desteklemeye calisiroum annem eskiden ayrilmayi dusunuyodu korkuyodu ama ben hep yaninda olcagini isterse baska sehre bile tasinacagimizi falan soylerdim yapariz ederiz ustesinden birlikte geliriz falan derdim ama o hic o adimi atamadi gerci yaklasik besseneye kadar ben anneanneme baktim simdi hem anneannem var hem duktur var ilgilenmesi gereken tabiki sira bana gelmio belkide bencillik ediorum
ne derlerse desinler, hiiçççç dert etme dediklerini onlar söyleyip geçerler,bilmezler yüreğinde ne derin yaralar açtığını, ne gerek var.
hee de geçç.
hep annemin bana daha yakin olmasini istedim ne biliyim bir sorunum oldugumda veya biseye uzuldugumde bana sarilip hersey gecicek ben yanimdayim demesi bilmiorum belki boyle bisey yoktur sadece filmlerde boyledir aileler hep ben desteklemeye calisiroum annem eskiden ayrilmayi dusunuyodu korkuyodu ama ben hep yaninda olcagini isterse baska sehre bile tasinacagimizi falan soylerdim yapariz ederiz ustesinden birlikte geliriz falan derdim ama o hic o adimi atamadi gerci yaklasik besseneye kadar ben anneanneme baktim simdi hem anneannem var hem duktur var ilgilenmesi gereken tabiki sira bana gelmio belkide bencillik ediorum
hayır bencillik etmiyorsun canım
Sorun malesef Annende
iilk sırada sen olmalıydın bunu sana hissettirmeliydi
ama belkide o da anneannenden çok fazla sevgi görmediği için bunu doğal olarak görüyor
bu zincirin halkasını kopar
sev saygı duy
ama kendinide ezdirme
bende tek cocugum anneme ne damat ne torun verebildim belki oda icten ice uzuluodur ne sansizim diye evladimdan gun goremedim diye onceden hep baskalarinin cocuklarini overdi artik yapmio bunu belkide biliodur uuzulcemi
dogru diosun ne goruyosan o sekilde suruyo malesef ama benim evladim olsa ilk onceligim o olurdu onun sorunlari mutlululuklari uzuntulerini hep paylasirdim yaninda olurdum halkanin kopmasinin zamani geldide gecioo aslinda 50 yasindami koparcam bu halkayi kendimi onemsicem isteklerimi yapcam cok dogru diyosun sevmek ayri ezdirmek ayri
dogru diosun ne goruyosan o sekilde suruyo malesef ama benim evladim olsa ilk onceligim o olurdu onun sorunlari mutlululuklari uzuntulerini hep paylasirdim yaninda olurdum halkanin kopmasinin zamani geldide gecioo aslinda 50 yasindami koparcam bu halkayi kendimi onemsicem isteklerimi yapcam cok dogru diyosun sevmek ayri ezdirmek ayri
insan bilmediği,görmediği bi şeyi nasıl versin karşısındakine, o da annesinden görmemiş çünkü,
işte bu kadar birtanem
unutma bende evladım,ablada hem anne hem evlat sana onları takma DEMİYORUM
Ama sen kendini ne kadar çok seversen onlarda sever
sen nekadar kendine sayğı duyarsan onlarda seni takdir eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?