Selenimo ve Cankularyla her telden

belki zamaninda cocukken hep bisey yaptigimda kendi istedigim dogrultusunda gittigimde nolcak babasinin kizi diye suclandigim icin bide annem beni hep elestirirdi bazi seyleri silik hatirliorum bilmiorum gecmisin izleri belkide benim su anki halim ama dedigini yapcam bi gun gitcem istedigim gibi boyatcam sacimi ilk adim olarak

mesela ilk olarak kuaför işinden başlayabiliriz.
lütfen sormaaaaa gideceğin zaman.
kuaförle beraber karar ver ne yapacaksan.
ne istiyosan bak nasıl mutlu olacaksın.
sonrada annenlere git nolurrrrrrrr.
hiç bişey deme,eğer bişey derlerse bu sefer kendi istediğim gibi yaptırmak istedim de.
nolur bunu yapppppppp çok istiyorum çookkkkkkk.

ne derlerse desinler, hiiçççç dert etme dediklerini onlar söyleyip geçerler,bilmezler yüreğinde ne derin yaralar açtığını, ne gerek var.
hee de geçç.

evet halecim bu bir başlangıç olur
sana kırılacaklarını sanma sakın kesinlikle kırılmazlar
eğer eleştirirlersede kökü bende bundan sıkılırsam başka türlü denerim deee LÜTFENNN

sen mutlu olursan aslında onlarda mutlu olacaklar.

hep annemin bana daha yakin olmasini istedim ne biliyim bir sorunum oldugumda veya biseye uzuldugumde bana sarilip hersey gecicek ben yanimdayim demesi bilmiorum belki boyle bisey yoktur sadece filmlerde boyledir aileler hep ben desteklemeye calisiroum annem eskiden ayrilmayi dusunuyodu korkuyodu ama ben hep yaninda olcagini isterse baska sehre bile tasinacagimizi falan soylerdim yapariz ederiz ustesinden birlikte geliriz falan derdim ama o hic o adimi atamadi gerci yaklasik besseneye kadar ben anneanneme baktim simdi hem anneannem var hem duktur var ilgilenmesi gereken tabiki sira bana gelmio belkide bencillik ediorum

evet halecim bu bir başlangıç olur
sana kırılacaklarını sanma sakın kesinlikle kırılmazlar
eğer eleştirirlersede kökü bende bundan sıkılırsam başka türlü denerim deee LÜTFENNN

dogru diyosun canim artik surat yaparlarsa bisey derlersede aldiris etmem sonra degistiririm derim canim isterse

hayır bencillik etmiyorsun canım
Sorun malesef Annende
iilk sırada sen olmalıydın bunu sana hissettirmeliydi
ama belkide o da anneannenden çok fazla sevgi görmediği için bunu doğal olarak görüyor
bu zincirin halkasını kopar
sev saygı duy
ama kendinide ezdirme

ne derlerse desinler, hiiçççç dert etme dediklerini onlar söyleyip geçerler,bilmezler yüreğinde ne derin yaralar açtığını, ne gerek var.
hee de geçç.

bende tek cocugum anneme ne damat ne torun verebildim belki oda icten ice uzuluodur ne sansizim diye evladimdan gun goremedim diye onceden hep baskalarinin cocuklarini overdi artik yapmio bunu belkide biliodur uuzulcemi

tatlımm, annene kızıyorum,şu yazdığından sonra annene kızmıyorum,
bence annen çok zayıf bir kşilikte,asla güçlü değili kendine güveni yokkkk.hayatı tek başına sırtlayamayacağını düşündüğü için sizin deli doktoru çekiyooo.
tek hakim olduğu şeyde sensin,ve kendini sadece senin üzerinde baskı yaparak tatmin ediyo yada tatmin demeyelimde. kendini avutuyor diyelim.
bence psikoloğa onun gitmesi lazımdı.
Sende bi problem yok o seni böyle yapmış.
o düzelirse sende düzelirsin.
seni seviyor ama gösteremiyoo.
çünkü kendide mutsuzz,kendide sevgi görmemiş ki.

dogru diosun ne goruyosan o sekilde suruyo malesef ama benim evladim olsa ilk onceligim o olurdu onun sorunlari mutlululuklari uzuntulerini hep paylasirdim yaninda olurdum halkanin kopmasinin zamani geldide gecioo aslinda 50 yasindami koparcam bu halkayi kendimi onemsicem isteklerimi yapcam cok dogru diyosun sevmek ayri ezdirmek ayri

insan bilmediği,görmediği bi şeyi nasıl versin karşısındakine, o da annesinden görmemiş çünkü,

bende tek cocugum anneme ne damat ne torun verebildim belki oda icten ice uzuluodur ne sansizim diye evladimdan gun goremedim diye onceden hep baskalarinin cocuklarini overdi artik yapmio bunu belkide biliodur uuzulcemi

SENİN GİBİ EVLADIN KIYMETİNİ BİLSİN
İNŞALLAH sıra onlarada gelir canım
öncelikle senin gibi sevgi dolu bir evladı olduğu için şükretsin

gecenlerde soyle bisey oldu ameliyati daha ertelenmemisti dukturun telde konusuyoduk uc gun yogun bakimda kalcak hastaneye gitmeme gerek yok diyodu cunku sokmuyolar iceri dedi bende dedim sende uc gun kizina vakit ayirirsin dedim bana bi of allahim cekti kalbim paramparca oldu onada dedim ama oyle demek istemedigini yanlis anladigimi cevirmeye calisti ama anlayan anladi sonucta

kızzz neler yazmışsın ,neler demişsin bööleeeee,
bu dediklerini bi yapmaaaaaaaaa, bi daha da inanmıcam sana.

işte bu kadar birtanem
unutma bende evladım,ablada hem anne hem evlat sana onları takma DEMİYORUM
Ama sen kendini ne kadar çok seversen onlarda sever
sen nekadar kendine sayğı duyarsan onlarda seni takdir eder

insan bilmediği,görmediği bi şeyi nasıl versin karşısındakine, o da annesinden görmemiş çünkü,

cok dogru diyosun oda annesinden gormedi aslinda anneminde sucu yok oyle yetismis oyle gormus anneannemden kacmak icinde dukturla evlenmis anneannem bizi cok sever ama gorunmeyen baskilarida vardir zaten biseye sinirlendimi avazi ciktigi kadar ciglik atar fenalik gecirir elimiz ayagimiz karisir noluyo diye bi kere eve donuyoduk taksideydik yol biraz tikandi basladimi oluyorumm ben oluyorumm ben diye bagirmaya nasil fena olduk anlatamam hemen hastaneye gittik hic biseyi yokmus psikolojikmis

işte bu kadar birtanem
unutma bende evladım,ablada hem anne hem evlat sana onları takma DEMİYORUM
Ama sen kendini ne kadar çok seversen onlarda sever
sen nekadar kendine sayğı duyarsan onlarda seni takdir eder

anliorum bitanem cok dogru diosun artik kendimi onemsemim vakti geldi gecio once can sonra canan demisler bende bu hep tersiydi herkese karsi ama yinede kaybeden ben oldum bundan sonra bu degismeli artik ilk adimi atan ben olmak istemiorum yani ornegin kuzen olayi onlar atana kadar bende hal hatir sormuyorum ustunden kac bayram kac kandil gecti ne ariolar ne msj atiolar bende ustelemiorum beni unutani bende unutcam yoksa hep tek tarafli gidio hersey caniminci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…