Selenimo ve Cankularyla her telden

valla daha doğum yapmadan bu kilolar varsa doğurunca nolur bilmiyorum... 2 sene önceki pantolonu mu giydim zor oldu çok moralim bozuldu valla yarın düğün var ona giyincektim...
yürüyüşe gidiyorum ama çok sabırsızım ben hemen istediğim olsun istiyorum :sinifsinif: ama olmuyo moralim bozulunca da iyice kilo alıyorum ben mafoldumbenmafoldumben

cnm sabahtan epeey toparladım bi kaç bişi kaldı
ama bi curcuna gör bi görr yeni satış yerleri belirledik herkes isyanlarda
bende kaçtım valla yesinler birbirlerini kimsede iş beğenmiyo beee
senin nasıll gidiyo tatlım

iyi canım benim her günkü rutin işler işte değişik bişey yok akşama düğün var ona gitcez erken gleirsek sinemaya falan gideriz belkiiimm

kızlarr söylemedeen geçemiceem
buara ilaçlardan dolayı hiçbişi yapamıyodum ama sabah tartıldım 2 kilo vermişim sositososito
geçen hafta 58-59 çıkıyodum bu sabah 56 dım acayipp mutluu olduum olleyy :lepi:

ne ilacı kıızz bizde içelim naniknanik
3 ay olcak yarn canım evleneli :kedi:

ne çabuuk geçmişş kıızz :)
tazee geliniim bnm Şeniz

mideem rahatsıız cnm hapları kullanıyoruum
lw ye başlıcaam diyoduum ama böyle olunca kaldıı

biliyorum canım işin şakasındayım zaten ben... mide rahatsızlığı çok zor biliyorum bende de ülser var ama çok ileri derece de değil allahtan ama moralim falan bozulunca çok fena yanıyo yada aç kaldığımda kötü oluyo :bbo:

bende geçen seneden beri iyidim nalet arefe günü tuttu
öyle senede bi geliyo gidiyo alıştıım ben onaa mutlu mesut yaşıyoozz
üzülünce stres yapınca göbikk şişiyoo bi tek o soruun

ayy gözzdee cnmm bizimkilerr bahçede mangal yapıyolarr kavgadan vazgeçmişler herhalde acıktıım kız kokusu burayaa geldii çağırıyolarr bende gidiim kaçırmayayımm
görüşürüüz cnm öptüüüm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…