Selenimo ve Cankularyla her telden

canim ilknurum benim seni cok seviommm caramelli lattemm bugun hava puslu kapali biraz icim daraldi bide reglim yakinladi basladi yine daralmalarim duygu dengesizliklerim bende psm sendromuda varmis regl donemlerinde herkes stres gerginlik olurmus ama benimki daahha yogunmus o yuzden olana kadar boyle idare eetcem artik
bu arada deli doktura icd takilcakmis bypass yapmiolar masada kalir diye bakalim onun gununu kararlastircaklar icd yi takcak doktor sehir disindaymis gelmesini bekliolar
anneannemin gozu enfeksiyon olmus doktor antibiyotikli damla varda hala gecmedi sali gunu kontrole gitcek bakalim annem goturcek bakalim ne dicekler?sizleri cok ozledimm neyse evcegizime dondum gulum sen nasilsinn keyfin nasil sekerim?

canim seleminom yeni arabani gule gule kullan tatlim kazasiz belasiz gunlerde insallah guzelcimm

saolun kızlrr Allah size audiQ7 nasip etsin inşallahhh,
aldım eve geldim kız plakanın teki yokkk,
yarın alıp izmite gidecem ilk ,kardeşime.

canim benim hayirli ugurlu olsun iyi yolculuklar aman dikkatli kullan tatlim yagis var hayirlisiyla gidip gelirsin insallah sultanim

bitanem sorma bende senin gibiyim moralim bozulunca hemen yyemeye vuruyom kilo aliom bende bazilari kiloverir bende moralim bozuk olunca tersi olur tatlim seni cok iyi anliorum

canim benim bide mide kazinmasi yapar ondada mutlaka bi sey yemek gerekir bole durumlarda leblebi bulundur ya beyaz ya sari bi avuc yersin midenin suyunu alir kazinmasi basilir gulum bide lokum iyi gelioo bi lokum yesen oda iyi gelio zaten bi lokumdan fazla kaloride almazsin cicegim

canim benim gozun aydin guzeller guzelimm cok iyi vermissin tatliskomm ben sabah tartildim 57.4 ciktim oysa 56.8 dim reglime daha 6 gun var ama anlamadim valla moralim bozuldu kaymaklim

bende geçen seneden beri iyidim nalet arefe günü tuttu
öyle senede bi geliyo gidiyo alıştıım ben onaa mutlu mesut yaşıyoozz
üzülünce stres yapınca göbikk şişiyoo bi tek o soruun

canimsin sorma benimde regl gunumde yada gaz yapcak bisey yedigimde gobisim sis oluoo ((

canimmm benim hosgeldin sultanim sozunuz hayirli ugurlu olsun tatlimm tatlim eczanelerde yokmuydu ordan alsaydin hem kargo parasida vermezdin cicegim

canlarimm ben geldimm beni ozleyen olmadi galiba(( ben sizleri cok ozledimm bitanelerim benim

ekim hoş geldin canım benim de elimde yarım kutu lw var bende başlasam iyi olurrr.
ANTALYA nasıldı kız cumartesi arkadaşlar denize girmiş.sıcakmış yani
sözünüz hayırlı olsunnn

net çok yavaş
bazı mesajları 2kez yayınlıyor
sinir oldumm
dişçiyle randevum vardı ektim yine:ecrin_bebek:
oğlum grip olmuş keyfi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…