Selenimo ve Cankularyla her telden

BENDE BıRAZDAN ÇIKACAM
hava çok güzel bulamayız böyle güzel havaları
oğlanı dersanaye bırakıp gezcem azcukkkk

slm kızlar Mehtaptan başka giren olmamış,herkez hafta sonu tatili yapıyor herhalde.
bende yeni geldim.Yağmur yağmış burda,
Bir hafta sonu da böyle geçti,

Merhabaaaa
kıslar iki gündür yoktum evde
bugün oğlanın toplantısı vardı sonra gezmek falan
bu saat oldu işte eve uğradık sonunda
babası oğlanı yıkıyo fırsat dedim gireyim topiğe
dedimm
umarım herkesin haftasonu güzel ve mutlu geçmiştir
yarın sabah arkadaşa kahvaltıya gidicem
ancak öğleden sonra gelirim eve
yarın görüşürük hatunlar
öpüldünüzzz

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi geceler canlarımmm
denk gelmedik bir türlüü
ama olsun yarın görüşürüz
muckkkkk

günaydın kızlar ben sözü yaptım gece 1 de eve geldim, çocuğum perişan oldu zor uyandırdım okula yolladım .lw cileri aradım yarın siparişinizi alırız dediler ...sitenin birinde 1 kutudan fazla alınca kargo almıyorlar ve indirim yapıyorlar onu sordum bizim site değil dediler 3 kutu alacaktım inşallah kargo parası almazlar çünkü paramı ancak denkleştirdim :)))

selenimo büyük patron ben extralara başladım sen ne yaptın

günaaydııııın kızlar
mutluu haftalaarr opuyorumnanaktan

anaaa topik anca 2 sayfa ilerlemiş hafta sonu herkes gezdi tozdu heralde
bende c.tesi akşam düğüne gittim ordan geldim arkadaşlara gittik oyun falan oynadık eve geldiğimiz de sabah 4 dü mirmirmirmir
ertesi günde gezmeye bi çıktıysak akşam 10 da geldik giremedim topikçiğime ama kimse girmemiş zatı hafta sonu herkes yoğundu sanırsam heralde galibaaa sositosositoopuyorumnanaktan

ekimim canım hoşgeldin :1hug: kız ekstra ne yapıyon bana da söylede bende yapıyım... ben bi yürüyüşe gidiyorum her gün 1 saat falan onun haricnde de biraz dikkat ediyorum yediklerime ama çok değil :çok üzgünüm:

selenimo aplam arabayla gezmeye gitti heralde gamyoncuiremsu ilknurun kesin işi çoktur zeynepte çalışıyo zatı ekim ev temizliyip çamaşır yıkıyodur mehtabım nerelerdeki acep bi ben kaldım topikte :sinifsinif:mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…