Selenimo ve Cankularyla her telden

selenimo büyük patron ben extralara

başladım sen ne yaptın

Amanınnnnn bir gün öne geçtin , ben bu gün off günümdeydimm.

dünde ben yanlız başımaydım topikte,

delüler bana nispetmi yaptınız, oku oku bitiremedim yahu.akannehir

canim seleminom yeni arabani gule gule kullan tatlim kazasiz belasiz gunlerde insallah guzelcimm

sağol tatlım en güzeli sizin olsun.

Kız anacım çok fena kıskandım, bu gün misafirim vardı, nasılyapayım ekxraaları,
sen bide lw de sipariş vermişsin sen beni geeçecennnnnnnn,
amanın netçem ben,
yarın başlıyorum ,ama ben sadece ekstraları yapacami lw almayacam.

bu malum dönem eziyet valla
bende kötü oluyorum
bitince 1,5 kilo kendiliğinden gidiyor:lepi:

anacım kırkımızkarışmış hepimizin, bende malum dediğinizdenndelikafadulden
tatlıları götürüyorum emme, bu gün yazıları okuyunca çok kızdım kendime,
herkezler kilo vermiş,ekstralara başlamış sen yemeye devam et ayuw dedim kendime.
yarın pazarım var ilk iş koca bir lahaana almak,kocamda çorbasını içecek, ben içemiyorum,haşlayıp suyunu içecem bi kerede dikecem artık.
olmaayacak çok fena gaza geldim kızlarrrrrrrrrrr.

SELENİMO GİRMEMİŞ
AKŞAM OLDU ABLA GEL ARTIK EVİNE

kız hep evdeydim kineeeeeee:roflol:

Zoicimmmmmmmmmm 2 kilo gitmiş valla çok sevindim,
bakıyorum hepiniz tam gaz valla helall,
demek ki kilolarımız gidecek.

Zannedersem herkez zayıflama girişimlerine baaaşladı,
Biraz ağırdan alan ben,Gözde veMehtap haydin kızlar neyimiz eksik bizim onlardan hafta sonuna kilo verecem,hemidee lw sizzz,
varmısınız...kaydirigubbakcemile5

doğru diyosun canım da yanıma leblebi falan almayı unutuyorum bi gün kndimi unutcam bi yerlerde valla kaydirigubbakcemile3
gözdem karşılaşamıyoruz seninle
evini temizledin mi canım
heee kuşum ya hafta sonu oldu mu ben biraz yoğun oluyorum hafta içi topikte full mesaideyim ama delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

anacım ben bunları içsem midem falan mahvolur kafamçokkarıştı zaten kafadan sirke içemem ben midemden dolayı bana en iyisi yürüyüş yapmak ve sık sık yemek
:asigim:
Zannedersem herkez zayıflama girişimlerine baaaşladı,
Biraz ağırdan alan ben,Gözde veMehtap haydin kızlar neyimiz eksik bizim onlardan hafta sonuna kilo verecem,hemidee lw sizzz,
varmısınız...kaydirigubbakcemile5
ben yürüyüşümü yapıyorum falla aplacım kilo kaybım yok hala ama regl dönemime bağlıyorum durumu haftaya tartılcam bakem kaç olmuşum ama boğaza da dikkat etmek lazım :ecrin_bebek: ben bgn ascık nutella yedim :kedi:

prensesim, topiğimizin bebişi,nassıınnn, iyisiinnnn.

canim seleminom benim cok sukur iyim yarin pazar var kismetse pazara cikmayi dusunuyorum bakiniyim biraz bugun istah patlamasi yasadim tatlim sorma neden oldu anlamadim malum gunumede altigun var oysa :bbo:

canim benim cebine veya cantana falan koy o zaman unutmazsin gulum midenin suyunu emer hemde istahini kapar guzel gelinim benim

bir günden birşeycik olmaz ben zaten ağır kilo veriyorum, elma sirkesi+bal+su çok güzel bağırsak çalıştırıyor sen de yap benim lw nin gelmesi cumayı bulur zaten bakalım ilaçsız ne kadar kilo vericez

prensesimle ilknurum dün birbirlerine çok güzel komplimanlar yapmış canııııım çok güzeller kızlar ellerinize sağlık

canım banada aç karnına dokunucak diye benden bundan sonra sade sandaloz çiğniycem ama bal karışımlı tok karnına birşey yapmaz ona devam edicem, öncede yazmıştım komşulardan biri aç karnına elma sirkesi içmekten mide kanaması geçirmiş ondan korkuyorum bende

Zoicimmmmmmmmmm 2 kilo gitmiş valla çok sevindim,
bakıyorum hepiniz tam gaz valla helall,
demek ki kilolarımız gidecek.

ayy saool ablaamm valla bende çok seviniyorum
morall gerçekten çok önemliymiş mutluykeen dahada çabuk gidiyomuş ayol bu fazlalıklar :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…