selenimo büyük patron ben extralara
başladım sen ne yaptın
selenimo aplam arabayla gezmeye gitti heralde
yok be yavrummmm,
yazzlıktan arkadaşım gelmiş kızına, bu gün sabah sekizde kızının servisiyle bizim buraya geldi,onu aldım,bize getirdim. onla çene yaptık, daha yeni götürdüm geldimm.
gamyoncuiremsu ilknurun kesin işi çoktur zeynepte çalışıyo zatı ekim ev temizliyip çamaşır yıkıyodur mehtabım nerelerdeki acep bi ben kaldım topikte :sinifsinif:mafoldumben
canim seleminom yeni arabani gule gule kullan tatlim kazasiz belasiz gunlerde insallah guzelcimm
hoşbuldum canım benim extralar: sabah aç karnına yemekten yarım saat önce sandaloz sakızı+elma sirkesi kahvaltıdan hemen önce biberiye suyu (hazır satılıyor kaynatma değil) kahvaltıdan 10dk sonra elma sirkesi+bal+su karışımı 2saat sonra bitki çayları bunları akşamda yapıcam öğlen yemeği öncesi sadece biberiye suyu....lahana yağını da sürdüm yıkadım bile he he he ...sen de yapacaksan beraber bakalım 1 hafta sonunda ne kadar kilo vericez,ben bu gün başladım...
bu malum dönem eziyet valla
bende kötü oluyorum
bitince 1,5 kilo kendiliğinden gidiyor:lepi:
SELENİMO GİRMEMİŞ
AKŞAM OLDU ABLA GEL ARTIK EVİNE
doğru diyosun canım da yanıma leblebi falan almayı unutuyorum bi gün kndimi unutcam bi yerlerde valla kaydirigubbakcemile3canim benim bide mide kazinmasi yapar ondada mutlaka bi sey yemek gerekir bole durumlarda leblebi bulundur ya beyaz ya sari bi avuc yersin midenin suyunu alir kazinmasi basilir gulum bide lokum iyi gelioo bi lokum yesen oda iyi gelio zaten bi lokumdan fazla kaloride almazsin cicegim
heee kuşum ya hafta sonu oldu mu ben biraz yoğun oluyorum hafta içi topikte full mesaideyim ama delikafaduldenkaydirigubbakcemile3gözdem karşılaşamıyoruz seninle
evini temizledin mi canım
anacım ben bunları içsem midem falan mahvolur kafamçokkarıştı zaten kafadan sirke içemem ben midemden dolayı bana en iyisi yürüyüş yapmak ve sık sık yemekhoşbuldum canım benim extralar: sabah aç karnına yemekten yarım saat önce sandaloz sakızı+elma sirkesi kahvaltıdan hemen önce biberiye suyu (hazır satılıyor kaynatma değil) kahvaltıdan 10dk sonra elma sirkesi+bal+su karışımı 2saat sonra bitki çayları bunları akşamda yapıcam öğlen yemeği öncesi sadece biberiye suyu....lahana yağını da sürdüm yıkadım bile he he he ...sen de yapacaksan beraber bakalım 1 hafta sonunda ne kadar kilo vericez,ben bu gün başladım...
ben yürüyüşümü yapıyorum falla aplacım kilo kaybım yok hala ama regl dönemime bağlıyorum durumu haftaya tartılcam bakem kaç olmuşum ama boğaza da dikkat etmek lazım :ecrin_bebek: ben bgn ascık nutella yedim :kedi:Zannedersem herkez zayıflama girişimlerine baaaşladı,
Biraz ağırdan alan ben,Gözde veMehtap haydin kızlar neyimiz eksik bizim onlardan hafta sonuna kilo verecem,hemidee lw sizzz,
varmısınız...kaydirigubbakcemile5
prensesim, topiğimizin bebişi,nassıınnn, iyisiinnnn.
doğru diyosun canım da yanıma leblebi falan almayı unutuyorum bi gün kndimi unutcam bi yerlerde valla kaydirigubbakcemile3
heee kuşum ya hafta sonu oldu mu ben biraz yoğun oluyorum hafta içi topikte full mesaideyim ama delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
anacım ben bunları içsem midem falan mahvolur kafamçokkarıştı zaten kafadan sirke içemem ben midemden dolayı bana en iyisi yürüyüş yapmak ve sık sık yemek
:asigim:
ben yürüyüşümü yapıyorum falla aplacım kilo kaybım yok hala ama regl dönemime bağlıyorum durumu haftaya tartılcam bakem kaç olmuşum ama boğaza da dikkat etmek lazım :ecrin_bebek: ben bgn ascık nutella yedim :kedi:
Amanınnnnn bir gün öne geçtin , ben bu gün off günümdeydimm.
dünde ben yanlız başımaydım topikte,
delüler bana nispetmi yaptınız, oku oku bitiremedim yahu.akannehir
sağol tatlım en güzeli sizin olsun.
Kız anacım çok fena kıskandım, bu gün misafirim vardı, nasılyapayım ekxraaları,
sen bide lw de sipariş vermişsin sen beni geeçecennnnnnnn,
amanın netçem ben,
yarın başlıyorum ,ama ben sadece ekstraları yapacami lw almayacam.
anacım kırkımızkarışmış hepimizin, bende malum dediğinizdenndelikafadulden
tatlıları götürüyorum emme, bu gün yazıları okuyunca çok kızdım kendime,
herkezler kilo vermiş,ekstralara başlamış sen yemeye devam et ayuw dedim kendime.
yarın pazarım var ilk iş koca bir lahaana almak,kocamda çorbasını içecek, ben içemiyorum,haşlayıp suyunu içecem bi kerede dikecem artık.
olmaayacak çok fena gaza geldim kızlarrrrrrrrrrr.
kız hep evdeydim kineeeeeee:roflol:
doğru diyosun canım da yanıma leblebi falan almayı unutuyorum bi gün kndimi unutcam bi yerlerde valla kaydirigubbakcemile3
heee kuşum ya hafta sonu oldu mu ben biraz yoğun oluyorum hafta içi topikte full mesaideyim ama delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
anacım ben bunları içsem midem falan mahvolur kafamçokkarıştı zaten kafadan sirke içemem ben midemden dolayı bana en iyisi yürüyüş yapmak ve sık sık yemek
:asigim:
ben yürüyüşümü yapıyorum falla aplacım kilo kaybım yok hala ama regl dönemime bağlıyorum durumu haftaya tartılcam bakem kaç olmuşum ama boğaza da dikkat etmek lazım :ecrin_bebek: ben bgn ascık nutella yedim :kedi:
Zoicimmmmmmmmmm 2 kilo gitmiş valla çok sevindim,
bakıyorum hepiniz tam gaz valla helall,
demek ki kilolarımız gidecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?