masallahh tatlim iyi verdin 56 kilo buyuk basaru ben uzun zamandir 56.8den inememistim simdi 57.4 cikti ya malum donem yakin diye yada kilo aldim fistigim bende bisiklete biniomm her gun canim seninde bisiklete baslaman iyi olmus farki hissetcen gerci hissetmeye baslamissin gulum sonrada birakma ben senelerdir bisiklettle hep form tutmustumm yesemde kilom ayniydi datlum kaymaklum
bu malum dönem eziyet valla
bende kötü oluyorum
bitince 1,5 kilo kendiliğinden gidiyor:lepi:
bisikleti çok çevirip bacaklarını kas yapma sakın bacak kasının gitmesi zor olurmuş
cnm yıllardır duruyodu
annem getirmiş geçenlerde bi taraftan tv izliyo bi taraftan kullanıyo bende başlayayım dedim annem günde bir buçuk saat bense 35-40dk yapıyorum
biraz daha inceldim mi tamamdır artık olucak 26 bedenlerime
tabi göbiiğinde gitmesi gerekioo kaydirigubbakcemile3
bisikleti çok çevirip bacaklarını kas yapma sakın bacak kasının gitmesi zor olurmuş
prensesim iştahını dizginlemek için sen de biberiye suyu al iç canım bi de kepekli ,yulaflı form bisküvisi ye süt iç...
ekim iştah için biberiye suyumu?
nerde satılıyor bu nasıl içiliyor?
ben bitkileri araştırırken biberiyenin zayıflatıcı etkisini okudum markettede suyunu gördüm aldım markette varsa aktarda da vardır 1lt şişede satılıyor 7,5 tl çeyrek çay bardağına koyuyorsun üzerini suyla tamamlayıp yemek öncesi içiyorsun bu kadarcık..
ben bitkileri araştırırken biberiyenin zayıflatıcı etkisini okudum markettede suyunu gördüm aldım markette varsa aktarda da vardır 1lt şişede satılıyor 7,5 tl çeyrek çay bardağına koyuyorsun üzerini suyla tamamlayıp yemek öncesi içiyorsun bu kadarcık..
tatlim biberiye suyunu aktardanmi alcam fistigim bide nasil bisey tati adacayina falanmi benzioo ben formcayi iciom limonlu dogadanin bilmem onun faydasi olurmu ama istahim acik maleseff((
iştahı kapatıyor mu?
işe yarıyor mu
birde yan etkisi varmı*
aahhh gülüm bende malum dönemdeyim ve aynı dertten müzdaribim pis nefis işte çok yemek istiyor bende markette gördüm aldım sen aktarlara bak bildik marka zaten mecitefendi netten bakabilirsin, ben bide elma sirkesi+bal+su karışımına başladım kilo veremesem de bari almayayım ama bu karışımadan baya memnun kk nın hanımları, ordan takip ettim ben de deniyorum...ceviz+sarımsak+su kof çıktı inşallah bunlar işe yarar
kızlar benimde oğlum gelecek bende çıkmak zorundayım
görüşürüz
tamam kızlar siz işlerinizi halledin ben de yatak, sandık çekip temizlik yapıyordum biraz sonra işe devam edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?