Selenimo ve Cankularyla her telden

cnm yıllardır duruyodu
annem getirmiş geçenlerde bi taraftan tv izliyo bi taraftan kullanıyo bende başlayayım dedim annem günde bir buçuk saat bense 35-40dk yapıyorum
biraz daha inceldim mi tamamdır artık olucak 26 bedenlerime
tabi göbiiğinde gitmesi gerekioo kaydirigubbakcemile3

bisikleti çok çevirip bacaklarını kas yapma sakın bacak kasının gitmesi zor olurmuş

aşırı yapmamaya çalışıyorum cnm
200-250 kalori kadar yakıp bırakıyorum oda işte hızlı yaparsam 20 dk da biter belki ama ben yavaş yavaaş yapıyorum birden yorulmayayım diye

aynen tatlim bende oyle yapiorum bi yandan tv bi yandan bisiklet bakiom bi saat olmus bi haftada bile farki gorursun taatlimm bende kaliba gore deisio anlamadim bi jeanim 27 biri 30 biri 28 anlamadim benim bedenim hangisi:)))))bi sure sonra aliskanlik edinirsin ozaman hic birakmazsin yesen bile kalori harcadigin icin kilon artmaz sultanim bide eliptik bisikletler var onlarda guzel ama daha cok efor sarfettiriolar benimki klasik tip gulum

bisikleti çok çevirip bacaklarını kas yapma sakın bacak kasının gitmesi zor olurmuş

canim ben yaklasik 13 senedir bisiklet ceviriorum yaz donemleri haric ben kas olmadi ama slkllasma oldu belki cok hizli cevirmedigim pedal ayarim cok sert olmadigi icin kas yapmadi bende gulum

prensesim iştahını dizginlemek için sen de biberiye suyu al iç canım bi de kepekli ,yulaflı form bisküvisi ye süt iç...

tatlim biberiye suyunu aktardanmi alcam fistigim bide nasil bisey tati adacayina falanmi benzioo ben formcayi iciom limonlu dogadanin bilmem onun faydasi olurmu ama istahim acik maleseff((

kızlar ya bi süre form çayı içip bırakınca metabolizma da yavaşlama oluyomu

ekim iştah için biberiye suyumu?
nerde satılıyor bu nasıl içiliyor?

ben bitkileri araştırırken biberiyenin zayıflatıcı etkisini okudum markettede suyunu gördüm aldım markette varsa aktarda da vardır 1lt şişede satılıyor 7,5 tl çeyrek çay bardağına koyuyorsun üzerini suyla tamamlayıp yemek öncesi içiyorsun bu kadarcık..

bi markete bakiyimm tatlimm en son kekik suyunu gormustum umarim biberiye suyuda vardir sekerimm gunde uc kez dimi canim sabah kahvalti oncesi zor olur gibime gelio ac karnina bu tarz seyler midemi bulandirioda

iştahı kapatıyor mu?
işe yarıyor mu
birde yan etkisi varmı*

canlarıım benim biraz çıkmam lazım
kendinize iyi bakın snra görüşürüzz opuyorumnanaktan

tatlim biberiye suyunu aktardanmi alcam fistigim bide nasil bisey tati adacayina falanmi benzioo ben formcayi iciom limonlu dogadanin bilmem onun faydasi olurmu ama istahim acik maleseff((

aahhh gülüm bende malum dönemdeyim ve aynı dertten müzdaribim pis nefis işte çok yemek istiyor bende markette gördüm aldım sen aktarlara bak bildik marka zaten mecitefendi netten bakabilirsin, ben bide elma sirkesi+bal+su karışımına başladım kilo veremesem de bari almayayım ama bu karışımadan baya memnun kk nın hanımları, ordan takip ettim ben de deniyorum...ceviz+sarımsak+su kof çıktı inşallah bunlar işe yarar

tamam kızlar siz işlerinizi halledin ben de yatak, sandık çekip temizlik yapıyordum biraz sonra işe devam edicem

tamam bitanem saolasinn valla bi sabah yapmistim sirke su olayini ama mahvoldum sonra hic yapmadim bana acayip dokundu mide bulantisi yapti gun boyunca genzim yandi durdu hep o yuzden kestim hemen gulum sirke olayina dikkat et miden bozulmasinn aman canimbenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…