Selenimo ve Cankularyla her telden

bi markete bakiyimm tatlimm en son kekik suyunu gormustum umarim biberiye suyuda vardir sekerimm gunde uc kez dimi canim sabah kahvalti oncesi zor olur gibime gelio ac karnina bu tarz seyler midemi bulandirioda

birazcık acıtadı var, ben funda suyuda ardım bulamadım asıl yağ yakıcı funda bitkisi bulursan onu al...

prensesim bunları içiyorumda aklımada geliyor sonra midem ağrırmı diye birini bir gün birini diğer günde yapsak olur hepsini bir günde içince çok gibi ama şimdilik çok şükür sorun yok

prensesim bunları içiyorumda aklımada geliyor sonra midem ağrırmı diye birini bir gün birini diğer günde yapsak olur hepsini bir günde içince çok gibi ama şimdilik çok şükür sorun yok

aman canim sirke sonucta tehlikeli bide ac karnina icildimi mideyi tahris eder oyuzden yinede dikkat et emi gulumm

bide tum bunlari iceren karisik caylar var biberiye funda falan bunlarda ayni etki saglarmi acep gulum

ben onlardan da içiyorum şimdiye kadar onun için averdiğim kiloları geri almadım lw kullanmayalı 2 ayı geçti hatta lw den sonra yarım kilo verdim yediğimede çok çok dikkat edemediğim halde bence etkileri aynı olabilir sadece demlemeyle beklemekle uğraşılmıyor o kadar...

dogrudur gulum bitkisellerinde zayiflatmaya ozelligi var kilo almama ve vermede etkili olabilirler bide bunu buldum simdi ben canim benim

Sağlıklı kilo vermek isteyenler, iştah azaltan ve yağ yakımını hızlandıran bu bitkileri tercih ediyorlar. Siz de beslenme programınıza bu bitkileri ekleyerek sağlıklı zayıflama yolunda adım atabilirsiniz. Bunlar, maydonoz, adaçayı, fesleğen, kekik gibi kolay bulabileceğimiz bitkiler. 1332

Maydanoz, metabolizmayı hızlandırarak bağ dokusunu güçlendiriyor. Maydanoz yemek ve çayını içmek, ödemlere ve vücudun su toplamasına karşı çok etkili bir yöntem olarak biliniyor.

Adaçayı zayıflamak isteyenler tarafından iştah kesici olarak kullanılıyor. Çay ve yemeklerde baharat olarak da kullanılabiliyor.

Fesleğen vücutta biriken fazla suyu atmaya yardımcı oluyor. Üstelik, içindeki eter yağların moral yükseltici etkisi bulunuyor.

Kekik, sindirim sorunlarını tedavi edici etkiye sahip ve metabolizmayı hızlandırıyor. Bağışıklık sistemini güçlendirmenin yanı sıra yorgunluktan şikayet edenlere zindelik veriyor.

Civanperçemi, tatlıya karşı iştahı keser, tokluk hissi verir. Tazelik veren lezzeti, ağır yemeklerin tadını hafifletir.

Biberiye, sindirimi düzenler. İyi bir canlandırıcıdır, kan dolaşımını hızlandırır, cildi sıkılaştırır. Et yemeklerinde kullanılabilir.

Tere, vücuttaki yağ yakımını hızlandırıyor. İnce yaprakları pişince acılaştığı için çiğ yemek gerekir. Ayrıca içinde birçok vitamin barındırır.

Sinameki, kalın bağırsakta suyun emilmesini önleyerek müshil görevi yapar. Uzun süreli kullanımlarda bağırsaklarda yan etkilere yol açacağından idrar söktürücü özelliği bulunan rezene ve nane gibi bitkilerle desteklenmesi gerekiyor.

Balık otu, bünyenin kimyasını hızlandırarak zayıflamaya destek olur. İçindeki maddeler tırnakları güçlendirerek saçlara parlaklık verir. Salata ve meyveli içecekler içinde kullanılabilir.

hoşgeldin Prensesim
ben arkadaşta kahvaltıdaydım sabah
ordan çocukları okula götürdük minikle aczık dolaşıp
geldim evcazıma bebişi doyurdum uyuttum
yemeklerimi ayarladım
işim yok bugün Allahtan
dinleniyorum ama hava çok sıcak bugün
eve gelesiye ter sucuk oldum
lw dende ağzım kurudu 1 sürahi su içtim
gırk gırk ötüyo midem
bizde telaşe hep aynı gülüm
senin yaşlılar gurubunun sorunları maşallah
hiç eksilmiyo
dukturu etselerdi ameliyat
masada kalırmış bak
toptan temizlik işte
tövbe tövbe adamı zorla kötü söyletiyorlar
ama kıyamıyorum sana ettiği eziyetlere
Aman Allahından bulsun
Allah ne hak ediyosa onu versin

ilknurumun oğluşu okuldan gelmiştir onu doyuruyordur herhalde bu gün hiç yazmamış
ooooo Ekimim gelmiş yollardan
umarım gönlünün istediği gibi bir yolculuk olmuştur canım
Allah içinize sindirsin inşallah
kıs kahvaltıya davetliydim bugün
ordan çocukları okula bıraktık arkadaşlarla
geldim iş güç uğraştım
oğlan öğleci 6,15 te geliyo
akşama telaşımız bizim yemek ders
bakıyorum saat 9 olmuş
koş babam koş bizde hep aynıııı
ama 54 kg oldum sonundaa
almaya da niyetim yok inşallah
Allah niyetimizi bozmasın

Selenimo ablam girmemiş bugün
açılışına alıştıydık halbuse
arabasınla fink atoyo herhal bugün istanbul caddelerindelülülülülülü

Mehtabım gözdem zoiam sizlerle de paslaşamadık bugün
akşama kadar vakit var görüşürük inşallah
tatluşlarımmm

canim ilknurum benim
dinlen guzelim evde bi guzel benimde istahim acildi simdi yemek hazirliyim tarhana corbasi keesmedide:)bugun tartildim 57.4 ciktim en son 56.8 dim reglime altigun var acaba simdiden siskinlik yapmismidir guzelcim?bu arada dediklerinde haklisin bende oyle diorum sonra tovbe yaarabbim diorum allahim herseyin en iyisini bilensin hakkimizda hayirlisini nasip et diorum yine yirtti bizim doktor bu takcaklari icd omru uzatiomus allahin verdigi cani allah alir tabi allahim cok buyuk bize cektirdikleri yetsin basimizdan gitsin diorum umarim buda gunah deildir kuzumm

sağol prensesim simit için acıktıydımda iyi oldu kuzum
ben çıkıyorum şimdilik minik uaynıyo herhalde
mızıklandı ayılmadan uyutayım biraz daha
az uyudu mızmızlık yapıyo sonra
hadi canım hoşçakal şimdilik

canim benim afiyet seker olsun tatlimm tamam canikom uyusunda buyusun yavrus yerim onu ben:))cok optumm caramelli lattem benim

birazdan oğlanı almaya gitcem yine
artık gün yetmiyor bana
offf yatsamda şarj olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…