bi markete bakiyimm tatlimm en son kekik suyunu gormustum umarim biberiye suyuda vardir sekerimm gunde uc kez dimi canim sabah kahvalti oncesi zor olur gibime gelio ac karnina bu tarz seyler midemi bulandirioda
birazcık acıtadı var, ben funda suyuda ardım bulamadım asıl yağ yakıcı funda bitkisi bulursan onu al...
prensesim bunları içiyorumda aklımada geliyor sonra midem ağrırmı diye birini bir gün birini diğer günde yapsak olur hepsini bir günde içince çok gibi ama şimdilik çok şükür sorun yok
bide tum bunlari iceren karisik caylar var biberiye funda falan bunlarda ayni etki saglarmi acep gulum
ben onlardan da içiyorum şimdiye kadar onun için averdiğim kiloları geri almadım lw kullanmayalı 2 ayı geçti hatta lw den sonra yarım kilo verdim yediğimede çok çok dikkat edemediğim halde bence etkileri aynı olabilir sadece demlemeyle beklemekle uğraşılmıyor o kadar...
hoşgeldin Prensesimcanim ilknurum benim seni cok seviommm caramelli lattemm bugun hava puslu kapali biraz icim daraldi bide reglim yakinladi basladi yine daralmalarim duygu dengesizliklerim bende psm sendromuda varmis regl donemlerinde herkes stres gerginlik olurmus ama benimki daahha yogunmus o yuzden olana kadar boyle idare eetcem artik
bu arada deli doktura icd takilcakmis bypass yapmiolar masada kalir diye bakalim onun gununu kararlastircaklar icd yi takcak doktor sehir disindaymis gelmesini bekliolar
anneannemin gozu enfeksiyon olmus doktor antibiyotikli damla varda hala gecmedi sali gunu kontrole gitcek bakalim annem goturcek bakalim ne dicekler?sizleri cok ozledimm neyse evcegizime dondum gulum sen nasilsinn keyfin nasil sekerim?
ooooo Ekimim gelmiş yollardanilknurumun oğluşu okuldan gelmiştir onu doyuruyordur herhalde bu gün hiç yazmamış
hoşgeldin Prensesim
ben arkadaşta kahvaltıdaydım sabah
ordan çocukları okula götürdük minikle aczık dolaşıp
geldim evcazıma bebişi doyurdum uyuttum
yemeklerimi ayarladım
işim yok bugün Allahtan
dinleniyorum ama hava çok sıcak bugün
eve gelesiye ter sucuk oldum
lw dende ağzım kurudu 1 sürahi su içtim
gırk gırk ötüyo midem
bizde telaşe hep aynı gülüm
senin yaşlılar gurubunun sorunları maşallah
hiç eksilmiyo
dukturu etselerdi ameliyat
masada kalırmış bak
toptan temizlik işte
tövbe tövbe adamı zorla kötü söyletiyorlar
ama kıyamıyorum sana ettiği eziyetlere
Aman Allahından bulsun
Allah ne hak ediyosa onu versin
ooooo Ekimim gelmiş yollardan
umarım gönlünün istediği gibi bir yolculuk olmuştur canım
Allah içinize sindirsin inşallah
kıs kahvaltıya davetliydim bugün
ordan çocukları okula bıraktık arkadaşlarla
geldim iş güç uğraştım
oğlan öğleci 6,15 te geliyo
akşama telaşımız bizim yemek ders
bakıyorum saat 9 olmuş
koş babam koş bizde hep aynıııı
ama 54 kg oldum sonundaa
almaya da niyetim yok inşallah
Allah niyetimizi bozmasın
Selenimo ablam girmemiş bugün
açılışına alıştıydık halbuse
arabasınla fink atoyo herhal bugün istanbul caddelerindelülülülülülü
Mehtabım gözdem zoiam sizlerle de paslaşamadık bugün
akşama kadar vakit var görüşürük inşallah
tatluşlarımmm
sağol prensesim simit için acıktıydımda iyi oldu kuzum
ben çıkıyorum şimdilik minik uaynıyo herhalde
mızıklandı ayılmadan uyutayım biraz daha
az uyudu mızmızlık yapıyo sonra
hadi canım hoşçakal şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?