Selenimo ve Cankularyla her telden

bitmedii daha ablam sıkıldıkça ara veriyoruum sırnaşık şey
bulamadım şöyle ctesi çalışılmayıp 6da çıkabilceğim bi iş :gitme:

ne zannettin,
kör ölür badem gözlü olur.
eskiden nazlanırlardı milleti listeye almaya, şimdi gel canımlar başlamış.
İşte benim tepemin attığı insan tipi.
gelde sinirlenme karaktersiz

sıkı takipçiimizz olduu naapsıın çok seviliyoorruzz şakkıdı

gerçii çok şükürr hiç işi olmayanlardansa yinede böyle olmayı tercih ederim

canim benim sanada gecmis olsun sultanim kiyamam hic gozu cok sisti sanirim sinuzit tedavisi yapilmadigi icin gozdoktoru ilac verdi ama dogal olarak iyi gelmedi yarin bakalim kbbye gitcek annem ona gore konusscak ilac verirler cok sukur daha buyuk bisey deil gercekten tatlim dogru diyosun takmicaktim ama su regl oncesi alt ust oluorum hem istah acilio hemde ruhsal gerginlik ve ufak tefek sikayetler oluyo tatlim

geçmiş olsun kardeşim annanenin gözü çabuk iyileşir, ciddi birşey değildir inşallah ...sen de çok koşturmuşsun ,yorulmuşsun canım iyice dinlen sonra hastalanma sakın

canim benimm saolasin tatlim sinuzit buyuk olasilikla ama goz de saninca doktorlar goz icin damla falan verdiler bi hafta bosuna kaybettik artik kbb de dogru tedavi olurda iyilesir bi an once bitanem sen nasilsin/keyfin nasil tatliskom

Prenses gece kuşu valla gündüz yatıyor herhalde,
annanesinemi gitti acep, gece geç gelince görüşemedik,

canim benim saat en gec 10da uyaniom tatlim disari cikip gazete aliorum hem hafiften yuruyus oluyo gerci yakin ama olsun:)sonra kahvalti ardindan bizimkilerle tel gorusmesi program belirlenio iste duruma gore hareket ediorum anneannemin bu durumu cikinca biraz aksadi burasida bide evin durumlari oluncada kosturmaca artti bugunde usulsuz kullanimdan dolayi gazi kesme ihbarnemesi geldi su emlakci deli etti beni yarin yine bunlarla ugrascam hayatim

HALEMİN anneANNESİsi hastaydı
GÜNDÜZLERİ ONLARLA UĞRAŞIYOR KUZUM

canim mehtabim benim sinuzi oldugu kesinlesti gibi sekerim bakalim yarin kbbye gitcek annem onagorede anneannemi goturcek yarin benim dogalgaz kosturmam var ben gidemicem yince cunku bu kezde usulsuz kullanimda ihbarneme geldi kesilcek diye yarin emlakciya gitcem ordan dogalgaza falan bakalim islemler nolcak bebegim

aman canım önce kendi işlerini hallet
usulsüz kullanımdan ceza filan gelir,sonra daha çok uğraşman gerekir

mehtabım geldim kıııızzz yazılı sınavı geçtim aynı gün mülakat yaptılar bakalım sonuç bekliycem

gözdecim hoş geldin
tam profiline yazıyordum sen yeşil oldunkaydirigubbakcemile3

kizlar buyrun sofraya aksam yemegimiz hazir

ben balığı çoooook severim oturdum baş köşeye
saol canım
mehtabım geldim kıııızzz yazılı sınavı geçtim aynı gün mülakat yaptılar bakalım sonuç bekliycem

canım benim
MÜLAKATIDA GEÇERSİN İNŞALLAH
SEVİNDİM KIZ HAYIRLISIYLA GÜZEL HABER BEKLİYORUZ:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…