kalp kalbe karşıymış demek ki kuşuuuuumm :))
inşallah geçerim kuzum mülakatı da torpil falan yok ama bilmiyorum ne olcak... zaten 10 güne belli olur bakalım hayırlısı...
kızlar ben bi yemekleri ısıtıyım benim ki gelir birazdan yarın gelirim erkenden laflarız öptm hepiniziiii
Ekim valla lw lerinde geldi,seni tutabilene aşkolsun.
canim benimm saolasin tatlim sinuzit buyuk olasilikla ama goz de saninca doktorlar goz icin damla falan verdiler bi hafta bosuna kaybettik artik kbb de dogru tedavi olurda iyilesir bi an once bitanem sen nasilsin/keyfin nasil tatliskom
mehtabım geldim kıııızzz yazılı sınavı geçtim aynı gün mülakat yaptılar bakalım sonuç bekliycem
kızlar ben ayrıldıım işten
karman çorman oldu buakşam çok fena bi tartışma oldu ben böyle bişi görmedim hakaretler falan dayanamadım insanlar üzerine bildiğim ne vardıysa yine yanıldım gerçekten kafam çok karışık şimdi biriyle paylaşmam gerekiyodu ne yapıcam ne edicem bilemiyorum nolur dua edinde en yakın zamanda bi işe başlayayım
başlamazsam zorlanıcaz çünkü kredide ödüyoruz marta kadar ooff
kızlaaar selaaam..Sizi fazla takip edemediğimden sürekli girmiyorum. Uygun zamanlarda camdan düşer gibi gireceğim artık kusuruma bakmayım:kedi: Ben lw kullandıktan sonra tansiyonumda acaip düşüş oldu yaaa.9/5 geziyorum yemek yesemde çıkmıyor. Tansiyon düşüklüğü yaşayan olmuştu sanki öyle hatırlıyorum..Böyle bi sorunla karşılaşan var mıydı?? Doğru hatırlıyor muyum?
hiç üzülme gülüm zaten oranın vıcığı çıkmıştı, habire canını sıkıyorlardı rabbim en kısa zamanda sana uygun bir bulmana yardım etsin...yarın perşembe sela verilirken senin için dua etmeye başlıycam hayırlısıyla işin olur inşallah
mehtabım geldim kıııızzz yazılı sınavı geçtim aynı gün mülakat yaptılar bakalım sonuç bekliycem
ben balığı çoooook severim oturdum baş köşeye
saol canım
canım benim
MÜLAKATIDA GEÇERSİN İNŞALLAH
SEVİNDİM KIZ HAYIRLISIYLA GÜZEL HABER BEKLİYORUZ:Saruboceq:
kızlar ben ayrıldıım işten
karman çorman oldu buakşam çok fena bi tartışma oldu ben böyle bişi görmedim hakaretler falan dayanamadım insanlar üzerine bildiğim ne vardıysa yine yanıldım gerçekten kafam çok karışık şimdi biriyle paylaşmam gerekiyodu ne yapıcam ne edicem bilemiyorum nolur dua edinde en yakın zamanda bi işe başlayayım
başlamazsam zorlanıcaz çünkü kredide ödüyoruz marta kadar ooff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?