Selenimo ve Cankularyla her telden

inşallah geçerim kuzum mülakatı da torpil falan yok ama bilmiyorum ne olcak... zaten 10 güne belli olur bakalım hayırlısı...

sohbet ortamı gbiydi okulu önceki işimi falan sordular işte... bankadaki pozisyonun stresli biş iş olduğunu falan söylediler çok ters bişey yoktu ama gene de belli olmaz bilmiyorum ki

kızlar ben bi yemekleri ısıtıyım benim ki gelir birazdan yarın gelirim erkenden laflarız öptm hepiniziiii

kızlar ben ayrıldıım işten
karman çorman oldu buakşam çok fena bi tartışma oldu ben böyle bişi görmedim hakaretler falan dayanamadım insanlar üzerine bildiğim ne vardıysa yine yanıldım gerçekten kafam çok karışık şimdi biriyle paylaşmam gerekiyodu ne yapıcam ne edicem bilemiyorum nolur dua edinde en yakın zamanda bi işe başlayayım
başlamazsam zorlanıcaz çünkü kredide ödüyoruz marta kadar ooff

kızlaaar selaaam..Sizi fazla takip edemediğimden sürekli girmiyorum. Uygun zamanlarda camdan düşer gibi gireceğim artık kusuruma bakmayım:kedi: Ben lw kullandıktan sonra tansiyonumda acaip düşüş oldu yaaa.9/5 geziyorum yemek yesemde çıkmıyor. Tansiyon düşüklüğü yaşayan olmuştu sanki öyle hatırlıyorum..Böyle bi sorunla karşılaşan var mıydı?? Doğru hatırlıyor muyum?

Ekim valla lw lerinde geldi,seni tutabilene aşkolsun.

kim tutar beni gücü yeten gesin he he he çokta güçlüdürüm övünmek gibi olmasın ama yatmadan yarım mekik çekicem azcuk, lw ye yarın başlıycam sabah bir tartılayım..sen de çek yedin kremalı poaçayı, şekerpareyi sana kar kalmasın ..afiyet olsun yağ tutmasın

canim benimm saolasin tatlim sinuzit buyuk olasilikla ama goz de saninca doktorlar goz icin damla falan verdiler bi hafta bosuna kaybettik artik kbb de dogru tedavi olurda iyilesir bi an once bitanem sen nasilsin/keyfin nasil tatliskom

benim keyfim tam yerinde lw em de geldi kilo veririm artık sonbahar her zaman beni mutlu eder zaten ruh halim değişir daha yumuşak huylu daha muzip karışık ama mutlu biri olurum...sana hislerimden bir bulut yolluyorum mutluluğu hisset kardeşim iyi geceler

hiç üzülme gülüm zaten oranın vıcığı çıkmıştı, habire canını sıkıyorlardı rabbim en kısa zamanda sana uygun bir bulmana yardım etsin...yarın perşembe sela verilirken senin için dua etmeye başlıycam hayırlısıyla işin olur inşallah

bir doktora görün başka sebebi olmasın lw den olduğuna eminmisin..bende seninle meltemi soracaktım hiç uğramıyorlar diye sen yazmışsın, çok geçmiş olsun canım

ekimiim saoll bitaneem allahım kabul etsiin
valla öyle ki eve geldiğimden beri helak oldum ağlamaktan nasıl akıllanıcam ben bilemiyorum

bitanem benim ordan ayrilmakla en dogrusunu yapmissin bu olaylarin uzerine orda kalsan bile hep bi kalp carpintisi yasicaktin zatenn bu nankor insanlarla nereye kadar calisabilirdinki allahin izniyle insalla iyi bi is yine bulursun dualarim seninle cicegimm hic kiyamam sana malesef hic ummadigimiz insanlar bile bizi yaniltabilio nankorluk gormek cok kotu bisey anliom kuzum seni degmez boyle insanlara fistigim seni seviommmm cicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…